Näytetään tulokset 1 - 2 / 2

Ketju: Sega Megadrive II - ei kuvaa

  1. #1
    Jäsen osmos:n Avatar
    Liittynyt
    Nov 2008
    Paikka
    Helsinki
    Viestejä
    11

    Sega Megadrive II - ei kuvaa

    Moi,


    Ongelma: Kuva ei näy

    Kanava on viritetty, kun laitan pelin koneeseen, kuva ei aina tule, näkyy pelkkää mustaa, kun painelee virtapainiketta on-off monta kertaa, kuva saattaa ilmestyä, mutta jos laitan virrat pois ja kuvan päälle, se ei välttämättä enää näy ollenkaan. Esim. jos kuvan saa ja pelaa jotain peliä 30min ja haluaa vaihtaa, ei tule kuva enää uudelleen. Pienen odottelun jälkeen saattaa toimia.

    Testasin johdot ja liikuttelin niitä, ei tuntunut olevan mitään vaikutusta. Onko vastaavasta ongelmasta tietoa?

    Ja vielä lisäyksenä, kun kuva tulee, vaikka painaa Resettiä, niin aina käynnistyy uudelleen ja pelin liikuttelulla ei ole vaikutusta, jos otan virrat pois ja laitan päälle, ei toimi, saan tuurilla kokeilla painaa poweria n. 100krt ennen kuin saattaa taas toimia. Kun kuva tulee, niin joka kerta ruudun vasemmalle puolella mustan taustan päällä on vihreä paksu pystysuora viiva, tämä siis ei häiritse pelaamista, koska jää "mustalle" sen pelikuvan taakse. Kone rikki?

  2. #2
    Jäsen
    Liittynyt
    Sep 2008
    Paikka
    Turku
    Viestejä
    35

    Vastaus: Sega Megadrive II - ei kuvaa

    Lainaus Viestin lähetti alunperin osmos (Näytä viesti)
    Moi,


    Ongelma: Kuva ei näy

    Kanava on viritetty, kun laitan pelin koneeseen, kuva ei aina tule, näkyy pelkkää mustaa, kun painelee virtapainiketta on-off monta kertaa, kuva saattaa ilmestyä, mutta jos laitan virrat pois ja kuvan päälle, se ei välttämättä enää näy ollenkaan. Esim. jos kuvan saa ja pelaa jotain peliä 30min ja haluaa vaihtaa, ei tule kuva enää uudelleen. Pienen odottelun jälkeen saattaa toimia.

    Testasin johdot ja liikuttelin niitä, ei tuntunut olevan mitään vaikutusta. Onko vastaavasta ongelmasta tietoa?

    Ja vielä lisäyksenä, kun kuva tulee, vaikka painaa Resettiä, niin aina käynnistyy uudelleen ja pelin liikuttelulla ei ole vaikutusta, jos otan virrat pois ja laitan päälle, ei toimi, saan tuurilla kokeilla painaa poweria n. 100krt ennen kuin saattaa taas toimia. Kun kuva tulee, niin joka kerta ruudun vasemmalle puolella mustan taustan päällä on vihreä paksu pystysuora viiva, tämä siis ei häiritse pelaamista, koska jää "mustalle" sen pelikuvan taakse. Kone rikki?
    Todennäköisesti saattaa koneestasi mennä muutama lyytti vaihtoon et saat taas toimimaa. On tavallista et peli ei välttis egalla käynnistyksellä ala toimimaa ja carttia pitää nostella ja painella uusiks mut tämä vika on yleensä pinnien hapettumisessa ja alcolla ku pesee pinnit ni usein alkaa toimimaa cartti mainiosti.Jos muuten kuvan näkymisen kans ongelmia nilyytit aiheuttaa yleensä kuvan kanssa ongelmia. Kuten myös äänen kanssa niin kaikissa muissakin laitteissa joissa lyyttejä on.

Tämän ketjun tagit

Säännöt

  • Et voi tehdä uusia ketjuja
  • Et voi vastata viesteihin
  • Et voi lähettää liitteitä
  • Et voi muokata viestejäsi
  •