Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Seuraava 3DS-Zelda on täysin uusi seikkailu, ei Majora's Mask

Nintendon The Legend of Zelda -pelien tuottajana häärivä Eiji Aonuma on vahvistanut portugalilaiselle pelisivustolle asian, jonka ei pitäisi olla yllätys kovinkaan monelle: seuraava 3DS-Zelda on jo suunnitteilla. Uutena tietona hän kertoo kuitenkin, että kyseessä ei ole remake, vaan luvassa on täysin uusi seikkailu. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö uusioversio Majora's Maskista olisi tulossa myöhemmin käsikonsolipelaajien ulottuville.

Linkin tulevat seikkailut ovat Aonuman mukaan jo työn alla. "Valmistelemme parhaillaan pelisarjan uutta peliä Nintendo 3DS:lle, mutta älkää luulko sen olevan suoraa jatkoa DS:lle julkaistuille Zelda-nimikkeille." Nintendo-miehen mukaan kyseessä on täysin uusi peli, joka kuitenkin sisältää paljon yhteistä aiemmilla konsoleilla julkaistujen pelien kanssa.

The Legend of Zelda: Majora's Mask -seikkailun kääntäminen 3DS:lle ei ole Aonuman mukaan täysin poissuljettu. Hän kertoo kyseessä olevan asian, josta hän kuulee kysymyksiä usein, ja josta on jo käyty keskusteluja pelisarjan isän, Shigeru Miyamoton, kanssa. Aonuma huomauttaa, että Nintendo julkaisi äskettäin Ocarina of Timen uusioversion, eikä toisen remaken julkaiseminen heti tämän perään tuntunut oikealta. The Legend of Zelda: Majora's Mask julkaistiin alunperin Ocarina of Timen tavoin Nintendo 64 -konsolille.

Aonuman puheista voi päätellä, että vielä ei ole naamioseikkailun uusioversion aika. Todennäköisempi ajankohta pelisarjan astetta synkemmän tuotoksen julkaisulle on vasta seuraavan vihreänutun tähdittämän käsikonsolipelin jälkeen.

Seuraava The Legend of Zelda -pelisarjan nimike, Skyward Sword, ilmestyy Wii-kotikonsolille 18.11.

Galleria: 

Kommentit

Mikä Zelda vaan kelpaa, oli remake tai ei :)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi