Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Mii-hahmoja maailmalla monen monta miljoonaa

Mii-hahmoja on maailmalla jo mahdottoman monta miljoonaa, kerrotaan Nintedon julkaisemassa tiedotteessa. Pelijätin matikkanerot ovat laskeskelleet kaikkien Wii-konsolilla luotujen luomusten määrän saavuttavan kohta 214 miljoonaa.

Miit ovat Wii- ja 3DS-konsoleilla luotavia hahmoja, joilla pystyy pelaamaan eri peleissä. Yhdelle konsolille voi luoda useita eri luomuksia, joten luku ei vastaa myytyjen laitteiden määrää.

Tarkempaa tietoa annettiin eurooppalaisten hahmojen määrästä, sillä pelkästään vanhalla mantereella remuaa jopa yli 73 miljoonaa Wii-pelaajien kehittämää Miitä. Tämä määrä on jo suurempi kuin Ranskan, Britannian ja Italian väkiluku, kerrotaan Nintendolta. Tiedote leikkii ajatuksella, että jos Miit pistäisivät pystyyn oman valtionsa, olisi se väestöltään maailman viidenneksi suurin. Eurooppalaishahmot saisivat aikaan mantereen toiseksi suurimman valtion heti Saksan jälkeen.

Matikkamestarien laskeman 214 miljoonan Miin ryhmään eivät kuulu 3DS-käsikonsoleilla luodut hahmot, joten täydellinen Mii-määrä on todennäköisesti vieläkin suurempi. 3DS:llä näillä luomuksilla pääsee seikkailemaan muun muassa tänään Mii Plazan kautta ladattavan StreetPass Quest II:n muodossa.

Tarkempaa statistiikkaa eurooppalaisista Mii-hahmoista löytyy lähdelinkin takaa.

Galleria: 

Kommentit

Nintendo Lifen sivistymätön moukka on tulkinnut väärin tiedotetta. Ranskan, Italian ja Iso-Britannian väkiluku laskettuna yhteen on paljon enemmän kuin tuon 73 miljoonaa. Tiedotteessa siis todetaan, että "that the total number of Mii™ characters created by players across Europe on Wii™ now exceeds 73.2million* – more than the populations of France, the United Kingdom and Italy or more than Spain and The Netherlands combined."

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi