Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Nintendon latauspalveluihin pelmahtaa nippu uutuuksia jokaviikkoiseen tapaan.

3DS-käyttäjien lupaillaan oppivan maalaustekniikoita tänään ladattavaksi saapuvan Colors! 3D:n avustuksella. Niin ammattilaisille kuin vasta-alkajillekin suunnatussa ohjelmassa maalataan ja piirretään styluksen avustuksella taideteoksia, joita voi halutessaan jakaa myös muille käyttäjille ihmeteltäväksi. 3DS Local Play -toiminnon avulla kahden taidemaakarin on mahdollista työskennellä saman kanvaasin parissa. Värikkäämmän kuvan sovelluksesta saa trailerin katsomalla.

DSiWaren puolella otetaan pelattavaksi erikoisesti nimetty GO Series: Escape Trick Convenience Store. Nimikkeessä harjoitetaan kaupunkilaisen perustaitoja, eli selvitetään miten selvitä ulos lukitusta lähimyymälästä ehjin nahoin. Puotiin sijoittuvaa mysteeriä päästään ratkomaan käsikonsolin kosketusnäytön välityksellä. Ennen ostospäätöstä nimikkeen traileria voi tutkailla tämän linkin kautta.

Ylhäältäpäin kuvattujen kilpa-ajopelien ystäville tarjoillaan tällä viikolla WiiWareen kurvaava Rush Rush Rally Racing. Dreamcast-pelinsä hyvin tuntevat ovat kuin kotonaan nimikkeen parissa, sillä kyseessä on uusintajulkaisu Segan konsolille julkaisusta R4-kaahailusta.

Tällä viikolla 3DS-konsoli saa ensimmäisen maksua vastaan ladattavan videonsa. Kyseessä on The 3D Machine -animaatio, jonka pääosassa pyörii keksijä apulaisineen. Esimakua tulevasta saa tämän videoklipin katsomalla. Toisin kuin muut eShopin kautta ladatut videonpätkät, The 3D Machine ei häviä konsolilta ennen kuin käyttäjä itse heittää videon mäkeen.

Viikon uutuudet löytyvät ohesta hintatietojensa saattelemana.

eShop
Colors! 3D (6€)

DSiWare
GO Series: Escape Trick Convenience Store (500 pistettä)

WiiWare
Rush Rush Rally Racing (900 pistettä)

Nintendo Video
The 3D Machine (1€)

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi