Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

KonsoliFIN uudistui

KonsoliFIN sai tänään uuden ulkoasun ja mukana tuli myös uusia ominaisuuksia, kuten Gameranking, jossa voit itse kommentoida toimituksen arvostelemaa peliä ja antaa sille tähtiä omantuntosi mukaan. Lisää uusia ominaisuuksia on luvassa vielä tulevaisuudessa.

KonsoliFIN on edelleen Suomen suurin harrastajavoimin ylläpidetty videopelien ja elektronisen viihteen yhteisösivusto. KonsoliFIN sai alkunsa jo kahdeksan vuotta sitten PS2FIN-sivustosta ja on siitä kasvanut nykymittoihinsa. Viikossa KonsoliFIN tavoittaa jopa yli 40 000 eri kävijää (TNS Metrix) ja sivulatauksia syntyy yli 700 000.

Galleria: 

Kommentit

Varsin valoisat nämä uudet sivut. Kaikkea hyvää konsolifin-väelle myös jatkossa.

Tarvitsee hiukan totuttelua, mutta huomaa että konsolifin tekee yhteistyötä pelaajalehden kanssa. Toivottavasti tämä auttaa myös tätä sivustoa kehittymään eteenpäin. Mahtava sivu, käyttäjänä olen toiminut lähes alusta asti.

Kylläpäs muuttui. Hienot sivut, kuten aina ennenkin.

Ollaan me hyviä.

Ainakin työkoneella toimii hitaasti. Vanha sivusto pyöri sulavasti mutta tässä joutuu odottelemaan joka klikkauksen jälkeen.
Tosin kone on vanha prutku ja selain joku ikivanha IE6, ja tuossahan se alla sanotaankin että kannattaisi surffata jollain ihan muulla :D

Mutta hienoa jälkeä on!

Joo täytyy sanoa että uudistus pelotti. Vanha KonsoliFIN toimi kuitenkin paremmin kuin moni muu peliaiheinen sivusto. Turhaan oli pelko perseessä, hienosti hoidettu homma.

Tällästä mä oon AIIIIIIIIINA halunnu. ;)

Jep, vierivä kivi ei sammaloidu. Ajoittaiset uudistukset - vaikka ne ehkä vähän kirpaisevatkin, ovat pitkässä juoksussa kuitenkin olleet eteenpäin menoa.

Semisti pirteämpi edeltäjäänsä verrattuna. Hyvä asia. :)

ihan hienothan nämä ovat totuttelu vienee kyl vähän aikaa

Upeat ovat kyllä nämä uudet sivut :D

Ihan komiat ovat, kunhan tottuu. Vähän tuo Gameranking epäilyttää, täälläkin kun on konsolisotalietsontaa havaittu jatkuvasti

Hyvältä näyttää. :)

Ihan siistithän nää uuet sivut on. Ei onneks muuttunu sekaviks!

Nyt täälläki tulee noita hämäriä pelaajalehden mainoksia kun tulee sivulle 8(

Erittäin cool ja onnistunut painos tämä uudistunut sivusto. Jospa täällä alkaisin käymään entistä aktiivisemmin nytten :)

Ihan raikkaan näköiset sivut, mutta uuteen ulkoasuun tottuminen varmasti vie aikansa, kun nyt tuntuu, että melkein kaikkea on siirretty pois entiseltä paikaltaan. Eniten uudessa ulkoasussa harmittaa, että uutisia ei enää näe kuin yhden kerrallaan, vaikka otsikot ovatkin hyvin esillä... Entisessä leiskassa sivujen uutiskeskeisyys oli mielestäni se paras juttu. Lisäksi nyt kaikki tuntuu jotenkin liian isolta omaan silmääni.

Jostain syystä tämä työkoneen Firefox keskittää kaiken tekstin, vaikka kotona kaikki näkyi niinkuin pitääkin. Tämä ongelma korjaantunee säätämisellä täällä päässä. :)

Näin weppikehittäjän näkökulmasta täytyy kyllä sanoa, että mii laiks :) Tyylikkäitä ja hyödyllisiä web 2.0 -hifosteluja siellä täällä ja oikein miellyttävä ulkoasu.

Ulkoasu hyvän näköinen. Näin aluksi tuntuu dementikolle hiukan sekavalta ettiä että minkä napin alta löytyy mitäkin, mutta eiköhän vanhakin tähän totu. :)

Upeeta!!

Ihastuin välittömästi sivuston ulkoasuun, joten päätyin ihan rekisteröityä!

Uutisten pikkukuvien ajax thumbnail-linkkien kehykset ovat ainakin operalla liikaa oikealla.

Mielestäni nyt on kyllä menty takapakkia - ja paljon. Ennen kuin pääsi edes etusivulle, niin tuli todella ärsyttävä GoW2-mainos (vaikka onkin hyvä peli). Tämän jälkeen sivut latautuivat hitaasti. Kun tästä järkytyksestä selvisin, niin huomasin että arvosana-asteikkokin on menty raiskaamaan. Mitä seuraavaksi? Varmaankin arvosanat poistuvat kokonaan!
Sentään ulkoasu on ihan hieno, vaikkei olekaan mikään helppolukuinen. Vanhalla ulkoasulla uutisten lukeminen oli vaivatonta ja helppoa, mutta nyt se on hidasta ja tuskaista. No mutta virheistä oppii, toivottavasti myös Suomen paras pelisivusto!

Omasta mielestäni arvosanoja ei peleille tarvitsisi antaa ollenkaan ja jos on pakko niin mitä pienempi asteikko sitä parempi.

Tämä uusi on kyllä todella paljon hienompi kuin edellinen, mutta ainakin omiin silmiini tämä tuntuu aivan liian monimutkaiselta.

No, ehkä tähän tottuu. Menee vain pari viikkoa, niin en enää muistakaan vanhaa :D

Teksti on se oleellinen, ei numero. Melko pelaajamainen sivusto nyt, mutta ei se mitään. Hienolta tämä silti näyttää.

"Mitä seuraavaksi? Varmaankin arvosanat poistuvat kokonaan!"

Toivossa on hyvä elää.

Lukekaa näitä arvosteluita.

***** hienompi ulkoasu! :)

Hienot sivut. Hyvää työtä, kiitos!!

Ihan hienot sivut vaikka entinenki ois mulle kelvannu. Hyvä kuitenki että kehitystä tapahtuu.

Visuaalisesti bueno, tosin "tuoreimmat keskustelut" on tosi suppea nyt. Olisi hyvä, jos keskusteluita näkyisi vähintään se, mitä edellisessäkin versiossa näkyi.

Oli tosiaan askel taaksepäin. Entiset sivut olivat paljon helpommat käyttää yms. Uusi sivusto kaikenlisäksi mahtuu paljon huonommin paskimman eeepc:n näytölle.

Tämähän on ns. kuuminta hottia :)

Hmm... näin ensivaikutelmalta erittäin raikkaan näköiset sivut. Saatta itsellä mennä kuitenkin hetkinen tähän uuteen ulkoasuun totutellessa, mutta niinhän se on muutosten kanssa yleensäkin. Kaiken kaikkiaa erittäin hyvää työtä ylläpidolta ja sinne suunnalle lähteepi myös isot ja ansaitut kiitokset:).

Hienot sivut kerta kaikkiaan. Vaikka edellisetkin olivat paremman näköisemmät kuin Pelaajalehden, nyt ne vasta sille antaakin kyytiä loistavuudessaan! Minulle ei ole muuten lainkaan tullut tuota Gears of war linkkiä kiusaamaan kun tänne tulen. Ilmeisesti joillekin on näin käynyt xD Luulin sen olevan vain pelaajalehden sivuilla härnäämässä surfaajia. Todella ikävä temppu pelaajan toimitukselta xP Toivottavasti pelin ilmestyttyä tuo kamala mainoslinkkikin katoaa.

Ah, mutta onpa nämä vaan loistavasti uudistettu! Viisi tähteä siitä ^^

turha enää yrittää iphonella selailla sivuja.takkuaa kiitettävästi. muuten todella hienot ovat sivut.

Tästä ota mitään selkoo nykyää :D Damn seuraavaks foorumit uusiks!

Jumittavat kyllä pirusti. Optimointia..

Bugittelee näköjään vielä. Esimerkiksi nuo uutisten pikkukuvat tykkäävät tunkea kylmästi tekstin päälle. Ilmeisesti myöskään tuo tekstin kokoaikainen keskittäminen ei ole tarkoituksellista.

Näin ainakin täällä kun painellaan uusimmalla firefoxilla.

Twinkle, ei johdu saitista, vaan sun adblockista.

http://www.konsolifin.net/bbs/showthread.php?p=759554&highlight=adblock#...

Tosin itse en saa kyseistä bugautusta sitten niin millään toistettua AdBlockeilla ja FF3:lla vaikka kuinka yritän :)

"Jumittavat kyllä pirusti. Optimointia.."

Itsellä ei ole ainakaan vielä jumitelleet ollenkaan. Todella rivakasti ovat itseasiassa toimineet. Ainut asia mikä pikkasen haittasi oli toi Gearssin mainos sivuille tultaessa, mutta eipä senkään ohittamisessa loppupeleissä kovin kauaa kestänyt.

"Jumittavat kyllä pirusti. Optimointia.."

No jos sul jumittaa (ja oletan että tarkotat selaimen osalta, etkä latausaikoja jotka ovat olleet todella alhaisia [ 0,01 sekunnin luokkaa ]), niin veikkaisin et sul on joko melko vanha kone tai sitten todella hidas selain (lue: Internet Explorer) käytössä.

Varsinkin IE8-betan javascript engine (no itse asiassa koko selain) on todella hidas.

Ensimmäinen reaktio oli tyyliin, mitä helv....., mutta kuten kaikkeen muutokseen, menee tähänkin aikaa tottua.
Jo parin minuutin ihmettelyn jälkeen voi sanoa, että hyvään suuntaan on menty.
Safarilla ainakin toimii ja liukkaasti.

Thumbs up! Hivelee silmää.

Pahasti alko Firefoxin tilttaamisella kun Gears-mainos pärähti näyttöön, mutta se taisi olla oma kone joka on viime aikoina vähän kettuillu. Ihan nättihän tämä on, pidin aiemmasta tyylistä tietty enemmän, mutta on se aiempienkin sivujen kanssa mennyt niin ja muutaman viikon jälkeen en enää huomannutkaan eroa.

Sivut ovat nätit ja toimivat, mutta mielestäni tuo numerojärjestelmä oli toimivampi arvosteluissa :P

Mukavan pirteät ja modernit :)

Etevää työtä, mutta sivut ovat aavistuksen liian karkkiset makuuni. Aivan kuin viimeinen sana olisi ollut Mariolla :) Ulkoasu (ja toiminnallisuus) on nyt lähempänä laajoja "viihdesivustoja". Hyvä asia varmasti monen mielestä, joten demokratia voittanee.

Eiköhän se sisältö ole kuitenkin yhä tärkein.

Nätti ulkoasu. : )

Vaikuttaa kohtuu hyvältä mutta ainakin aluksi häiritsevät seuraavat asiat
Etusivulta puuttuu sisältö(Vain yksi uutinen näkyy)
Uuden sisällön hahmottaminen tuntuu vaikealta, ei tiedä mistä päin sivua hakee uutta sisältöä(nappeja ja linkkejä joka suunnassa)
Ei toimi kunnolla mobiililaitteilla, mobiili versio tulossa?
Ketä kiinnostaa pelaaja-lehden uutiset?

Tosin Wiillä toimii paremmin kuin keskiverto sivusto;)

Ihan jees. Onnistunutta :)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi