Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

God of War III:n lisäsisältö vielä harkinnassa

God of War III:n kehitystiimin Todd Papy kertoi ryhmän olevan nyt ansaitulla tauolla, mutta keskusteluja käydään jo pelin mahdollisesta lisäsisällöstä.

– Keskutelemme lisäsisällöstä ja sen mahdollisuuksista voidaksemme selvitää, kannattaako meidän tehdä sitä. Fanin näkökulmasta se olisi mielestäni erittäin kannattavaa, mutta emme samalla halua vaarantaa seuraavia projektejamme. Palattuamme tauolta aiomme katsastaa kokonaan uusia juttuja, mutta samalla myös tarkistaa, olisiko God of Warissa vielä jotain sellaista, joka saisi meidät todella innostumaan ja tarttumaan aiheeseen. Innostus näkyisi myös pelissä ja myös fanit huomaisivat sen, Papy kertoi.

Lisäksi Papy kertasi, että God of War III päättää ensimmäisessä pelissä aloitetun tarinan, vaikka lisäsiältöä suunnitellaankin.

– Meillä on jo joitakin ideoita God of War III:n tukemiseksi jatkossa, mutta jää nähtäväksi, tuleeko mitään koskaan myyntiin, Papy päätti.

God of War III saapuu kauppoihin 17. päivä maaliskuuta.

Galleria: 

Kommentit

Jee, god of war!

On tullut tuosta "lisäsisällöstä" melkoinen kirosana viime aikoina. Näinköhän GoW3 jatkaa muiden viitoittamalla tiellä?

Ei siinä lisäsisällössä mielestäni mitään pahaa ole. Hyvä vaan että on mahdollisuus "laajentaa" peliä jos pelaaja sitä kaipaa. Ei kukaan pakota sitä ostamaan.

Hehe, joo kunhan laatu on kohdillaan. Ainakin itsellä toi laadun alhainen taso harmitti tossa Mass Effecting toisessa lisärissä (se "avaruus-aseman training-rata").

Ei se lisäsisältö niin paha juttu ole, kunhan se on oikeasti sen arvoista. Jos lisäsisältö on oikeasti hintansa väärti, niin sehän on vain kivaa extraa niille joita peli kiinnostaa ja innostaa. Tosin noita rimanalituksiakin mahtuu valitettavasti joukkoon.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi