Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Verkkoon levinneiden tietojen mukaan PlayStation 3:lle on kehitteillä Nintendon suositun Super Smash Bros. -pelin kaavaa kierrättävä nimike, joka sisältää Sonyn konsoleilta tuttuja hahmoja. Virallista vahvistusta muun muassa Kratosin ja Sly Cooperin tähdittämälle potentiaaliselle mätkinnälle ei ole vielä annettu.

Epävirallisella Sony Smash Bros. -nimellä kutsuttu tuotos on Paul Gale Network -sivuston mukaan Sonyn vastine Super Smash Bros. -peleille, joissa tunnetut ja vähemmän tunnetut Nintendo-hahmot ottavat yhteen taisteluissa. PS3:lle saapuvassa nimikkeessä toiminta sijoittuu tietojen mukaan samaan tapaan 2D-taistelutantereille. Yhtäläisyydet eivät lopu tähän, sillä luvassa on sivuston mukaan eri pelisarjoista tuttuja esineitä käytettäväksi kentissä, jotka ovat tuttuja muun muassa Jak and Daxterista ja LittleBigPlanetista.

Ehdolla pelattavaksi ovat ensitietojen mukaan muun muassa Kratos, Sly Cooper, Nathan Drake, Parappa, Sweet Tooth, Killzonen Rico ja Fat Princess.

Yksityiskohdat ja isommatkin paljastukset pelistä ovat vielä pimeyden peitossa. Tuotosta kehittävästä studiosta ei ole tietoa, kuten ei myöskään mätkinnän virallisesta nimestä tai julkaisuaikataulusta.

(Uutiskuva liittyy PlayStation Move Heroes -peliin, jota tähdittävät muun muassa Sly Cooper, Jak ja Clank)

Galleria: 

Kommentit

Awesome. Toivottavasti peli olisi yhtä hyvää tasoa kuin alkup. Smash Bros. Kai Sony voi käyttää vielä Snakea, vaikka se olikin Brawlissa?

Booooring.

Sony...

Awesome. Toivottavasti peli olisi yhtä hyvää tasoa kuin alkup. Smash Bros. Kai Sony voi käyttää vielä Snakea, vaikka se olikin Brawlissa?

ei ole sonyn omistama hahmo joten ilmaan lupaa ei ainakaan

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi