Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Catherine sai Euroopan julkaisupäivän

Pulmia ja tasohyppelyä yhdistelevä peli julkaistaan Euroopassa 10. helmikuuta Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle, julkaisija Deep Silver vahvistaa.

Catherine kertoo kahden naisen loukussa painivasta Vincentistä, joka herää rankan juhlinnan jälkeen ventovieraan naisen vierestä. Tasapainottelu pitkäaikaisen tyttöystävän ja uuden ihastuksen välillä johtaa kommelluksiin ja kuolettaviin painajaisiin.

Eurooppa saa pelistä kaksi versiota. Normaalin version lisäksi kauppojen hyllyiltä voi poimia mukaan vain Euroopassa julkaistavan Stray Sheep -keräilyversion. Keräilyversio on paketoitu pelissä nähtävän Stray Sheep -baarin pizzalaatikkoon ja sisältää kopion pelin päähahmon T-paidasta, kaksi lasinalusta ja viettelevän julisteen Vincentin ihastuksesta.

Galleria: 

Kommentit

Hienoa! Stray Sheep -boxi vaikuttaa ihan hyvältä, vaikka varmaan itse hankkisin tuon Love is Over -paketin. Katsotaan kumpaa tulee kaaduttua, jos LiO -versioita on vielä saatavilla.

Tarkennuksena vielä: Love is Over -paketti ei käsitykseni mukaan ole tulossa ollenkaan Eurooppaan. Sama kun Stray Sheep -versio tulee myyntiin vain Euroopassa.

Juivasti tunkivat tuohon europainokseen vielä eri paidan kuin jenkkilässä ja toki nuo coasterit ja juliste ovat uutta myös. Miltei tekisi mieli tukea omaperäisyyttä ja hyvää tarinaa toistamiseenkin mutta menisi ehkä jo hieman liioitteluksi. Hienoa kuitenkin, että Catherine täkäläisillekin markkinoille viimein rantautuu!

Mutu käsitykseni oli, että Stray Sheep on Euroopan versio tuosta Love is Overista. Ja saatavuudella tarkoitin, sitä että näitä Love is Over -paketteja myytäisiin vielä tuolla rapakon takana.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi