Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

KonsoliFIN Podcastissa juttua Vitasta

KonsoliFIN Podcastissa jutustellaan kuluvan kuun lopulla kauppoihin ilmestyvästä PlayStation Vitasta. Uusimman jakson voi ladata taskuunsa iTunesista, RSS-syötteestä, podcast-alasivulta tai mediaserveriltä.

Viikon jakso nauhoitettiin vaihtelun vuoksi kokoontumalla saman pöydän tai paremminkin rahin äärelle. Keskusteluun osaa ottavat Cubase, jryi, maagiset ja Paavi, jotka ovat kaikki pääseet hiplailemaan Sonyn uutta käsikonsolia enemmän tai vähemmän intensiivisesti.

Viikon aiheeseen liittyen myös pelikeskustelussa puhutaan Vitan Uncharted: Golden Abyssista. Lisäksi Androidin Humble Indie Bundlen tarjonnasta käydään käsiksi kahteen peliin: EDGE-kuutioseikkailuun ja Osmos HD -mönjäilyyn. Myös Fruit Ninja Kinectistä sanotaan sananen sekä keskustelua Xbox 360:n eriskumallisesta rattiohjaimesta ja 3DS:n ylimääräisestä tatista jatketaan.

Uutistuokiossa puhutaan pitkään muun muassa viikonloppuna näytetystä Pelinrakentajat-dokumentista ja yleensäkin kotimaisista peliuutisista. Ilosanoma Kaz Hirain ylennyksestä otetaan riemulla vastaan, kun taas THQ:n surkea meno lähinnä itkettää.

Palautetta podcasteista voi edelleen syytää foorumille, Twitteriin, Facebookiin tai sähköpostilla osoitteeseen podcast(at)konsolifin.net.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi