Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Assassin's Creed III syksyllä

Ubisoftin toimitusjohtaja Yves Guillemot on vahvistanut, että Assassin's Creed III on tulossa ja julkaisupäiväksi mainittiin 30. lokakuuta.

Guillemotin mukaan peli on ollut tekeillä kolme vuotta ja se saattaa loppuun Desmondin tarinan.

Alustoja ei mainittu, mutta aikaisemmat pelit on nähty PS3:lla, Xbox 360:lla ja PC:llä. Peli julkaistaan mahdollisesti myös Wii U:lle, sillä viime E3-messuilla laitteelle ilmoitettujen pelien joukossa oli myös Assassin's Creed.

Galleria: 

Kommentit

Kyllä kelpaa ja tosiaan jos on 3 vuotta ollut tekeillä, niin sitähän saatetaan ottaa vähän isompi askel eteenpäin Revelations:sta . Parhaita pelisarjoja tällä hetkellä.

Tunnelmat ovat hieman optimistisemmat, jos kolme vuotta teossa on ollut, koska Revelations oli tylsä eikä siinä ollut mitään uutta. Uusi AC saa itselläni innostuksen taas nousemaan mutta todella toivon, että pettymys ei ole niin karvas kuin se oli Revelationsin kanssa.

Brotherhood ja Revelations olivat sen verran köyhiä tekeleitä, että toivottavasti ovat ottaneet rankalla kädellä opikseen. Edelleen ensimmäinen Assassin's Creed on kaikkine vikoineen se parhain, ennen kuin Ubisoft päätti leikkiä b-luokan Lostia ja hukata kiehtova peli kaiken turhan härpäkkeen alle. Tower Defenseä Creedissä? Ei kiitos.

Tässä se nähdään miten raha puhuu. Tämän piti olla trilogia, mutta kun kakkonen menestyi ja sai kovia arvosanoja niin tehtiin parit väli jaksot ja nyt trilogia onkin jo viiden pelin mittainen. Ihan tuon takia jää tämä sarja kesken. Ykkösen ja kakkosen pelasin läpi ja tykkäsin, mutta johonkin se raja vedetään. Pian yhden tarinan näkemiseen menee kymmenen vuotta kun tulee aina vaan uutta osaa. Pitäkööt tunkkinsa.

- ykkönen oli hyvä juuri uusien ideoiden vuoksi ja tulikin koluttua melkein joka nurkka.
- Kakkonen oli kohtalainen pieniä parannuksia siellä täällä, mutta lopulta sitä samaa vanhaa joka oli nähty jo.
- Brotherhood meni taas niin copy-paste ratkaisuksi, joten tuli pelattua kuin "kunhan näkee juonen loppuun" taktiikalla.
- Revelations en ole vielä koskenut, mutta pitäähän se juonen takia kai pelailla, aihealue ei vain itseäni kiinnosta.

Ja ettei ihan aiheen ohi menisi, niin toivon kyllä että AC3 tulee uutta ja hyvää, mutta ikävä kyllä itselläni ei ole Ubisoftin kohdalla kovin suuria odotuksia

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi