Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Electronic Arts arvioi myyneensä avausviikon aikana viisi miljoonaa Battlefield 3 -peliä, Gamasutra uutisoi. Aikaisemmin yhtiö ilmoitti toimittaneensa peliä jälleenmyyjille kymmenen miljoonaa kappaletta.

EA mainostaa Battlefield 3:a yhtiön historian nopeimmin myyvänä pelinä. Myös verkossa liikkui ennätyksellisen paljon pelaajia samanaikaisesti.

Menekki ei ole tullut ilman kasvukipuja. Osalla pelaajista on ollut vaikeuksia päästä mukaan Battlefield 3:n verkkopeliin.

EA:lta luvattiin kuitenkin Kotakulle, että pelin kehittänyt Digital Illusions on korjannut jo serveripuolen ongelmat PlayStation 3:lla ja PC:llä. Myös Xbox 360:n osalta ollaan lähes täydessä vahvuudessa, mutta Microsoftin verkkopalvelun monimutkaisemman serveriarkkitehtuurin vuoksi prosessi kestää aavistuksen pidempään.

DICE kertoo lisää parannus- ja kehityssuunnitelmistaan virallisessa Battlefield-blogissa.

Galleria: 

Kommentit

Hmh. Itselläni ei ole ainakaan ilmennyt mitään ongelmia PS3:lla.

^ Hmh. Itselläni on ainakin ilmennyt kaikenlaisia ongelmia PS3:lla.

Lagia Tehran Highway'ssä, jatkuvat "Lost connection to session / EA Online" -errorit ...

No nuo konsolien ongelmat ovat aika pieniä verrattuna PC:n. Monella ei toimi koko peli ollenkaan vaan kaatuu alku introissa. Oma yksinpelikin alkoi vasta viikonloppuna toimimaan yht äkkiä.

Itsellä ei ole ollut kyllä mitään yhteysongelmia pleikkarilla. Squadiin liittyminenkin toimii nykyään aina. En ole varmaan kertaakaan lentänyt servulta pihalle. Rubberband-lagia kyllä esiintyy ajoittain mutta yleensä vain Tehran Highwayssä.

Eikä nämä julkaisupäivät bugit ole vielä mitään verrattuna siihen mitä ne CODeissa on aina ollut. ;P

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi