Gameranking - playstationplaystation
---------------------------------

The Darkness


Arvostele tämä peli:

Artikkeleja pääset kommentoimaan kirjautumalla sisään KonsoliFIN BBS -tunnuksilla. Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt maailman parhaaseen suomenkieliseen konsolifoorumiin, voit korjata virheesi täällä.

Käyttäjänimi
Salasana
---------------------------------
Kuvakehys Kuvakehys Kuvakehys Kuvakehys Kuvakehys Kuvakehys Kuvakehys Kuvakehys Kuvakehys Kuvakehys
TähtiTähtiTähtiTähti
TähtiTähtiTähti
KESKIARVO
TähtiTähtiTähtiTyhjä tähtiTyhjä tähti

TOIMITUS

ULVI
TähtiTähtiTähtiTähtiTähti

JRYI
TähtiTähtiTähtiTähtiTähtiTOIMITUKSEN KOMMENTIT

Kuplan yläosa
09.08.2008 The Darkness on lisenssipelinä kaikin puolin sieltä mallikkaimmasta päästä. Lähes virheetön ulkoasu, laadukas ääninäyttely, lukuisat yksityiskohdat ja niin mukaansa tempaava kuin mielenkiintoisesti etenevä juoni siivittävät mukavasti yksinpelin läpi. Ainoastaan muutama selkeämmin todellisuudesta irrallinen tehtävä on laskemassa joukkion tasoa, mutta nekin valottavat sitä enemmän synkkää tarinaa. Yksinpeli on harvinaisen vahva kokemus, mutta valitettavan kertakäyttöinen.

Moninpeli ei valmiissa paketissa tunnu niin tarpeelliselta lisältä, eivätkä tappomatsit jaksa kauaa viihdyttää.

Naapurimaassamme osattiin jälleen koota alkuperälleen uskollinen ja näyttävä kokonaisuus, jossa on enemmän tyyliä ja tunnelmaa kuin tusinassa lisenssipelikilpailijassaan. Pimeys kiehtoo aikansa, mutta juonen läpäisyn jälkeen varjot eivät enää houkuttele. The Darkness lukeutuu silti ehdottomasti viime vuoden tsekkaamisen arvoisiin julkaisuihin.

Arvosana:

TähtiTähtiTähtiTähtiTähti
Kuplan alaosa
Kuplan yläosa
28.08.2007 Pimeyden voimat syntymäpäivälahjaksi palkkamurhaajalle ei oikeassa elämässä ole ehkä paras idea ikinä, mutta hyvän pelin siitä saa.

Lue arvostelu »

Arvosana:

TähtiTähtiTähtiTähtiTähti
Kuplan alaosaLUKIJOIDEN KOMMENTIT

Kuplan yläosa
09.08.2009 Nyt kun on tämä peli tullut läpi pelailtua niin kai tästä muutaman sanan voisi sitten sanoakkin.

Ensiksikin, peli on äärimmäisen helppo.
Toiseksi, pelin päähahmo liikkuu omasta mielestäni hieman kankeasti.
Kolmanneksi, pelin juoni nyt on hieman mitä on.
Neljänneksi, pelin grafiikatkaan eivät aina päätä huimaa.

Mutta kaikista näistä huolimatta, peli toimi omalla tavallaan. Välillä on kuitenkin mukava pelata seillaisia pelejä, missä ei tarvitse turhan paljoa miettiä mitä tekee, kunhan vain juoni etenee. Ei tarvitse hiipiä suojasta toiseen, vaan päästää pimeyden valloilleen ja vihujen lentää. Pienen kankeudenkin pelattavuudessa antaa anteeksi kun pelaa hyvin vaikeasti tapettavaa hahmoa, joka taas niittää miehiä kuin viljaa.

Juoni ei päätä huimaa, mutta toteutus on sen verran uskottava ja ääninäyttelijät hoitavat hommansa tyylillä niin tätäkin juonta seuraa jo ihan mielellään. Sanoisinko jopa, että ääninäyttely on erittäin uskottavaa.
Grafiikankan ei aina tarvitse olla viimeisen päälle viilattua, varsinkin kun mm. sydämien syöminen on aina yhtä hienoa katsottavaa. Veri lentää ja ruumiita tulee, niin kuin Darkness pelissä pitäisikin. (kyllä olen joskus lukenut näitäkin sarjakuvia)

Kaiken kaikkiaan peli on siis helppo ja suht lyhyt, mutta sitäkin antoisampi aivot narikkaan kokemus, missä veri lentää ja miestä kaatuu. Mukavia pelihetkiä.

Arvosana:

TähtiTähtiTähtiTähtiTähti
Kuplan alaosa