Sivu 80 / 81 EnsimmäinenEnsimmäinen ... 30707172737475767778798081 ViimeinenViimeinen
Näytetään tulokset 1 581 - 1 600 / 1615

Ketju: Playstation Home - Mun koti ei oo täällä...

 1. #1581
  Päätoimittaja TT-2k:n Avatar
  Liittynyt
  Nov 2001
  Paikka
  Kerava / IRK-reinotodellisuus
  Viestejä
  27 033
  Follow TT-2k On Twitter
  Visit TT-2k's Youtube Channel
  Gamer IDt

  Gamertag: TriKuiva PSN ID: TT-2k

  Vastaus: Playstation Home

  World of Warships - Taistele itsesi merten valtiaaksi
  Homeet on raaputeltu seinistä, ja ison remontin kokenut PlayStation Home otetaan käyttöön huomenna torstaina. Palvelu lähtee tosin jo heti aamusta koko päivän mittaiselle huoltotauolle, eli kodin ovea kannata kolkutella vasta iltamyöhään.

  On Thursday 3rd November from 7AM BST PlayStation Home will be taken offline for scheduled maintenance. Here is what to expect after the update…

  We are delighted to unveil our brand new revamp of PlayStation Home, coming to your PlayStation 3! We are launching a new experience for PlayStation Home that will feature a revamped Home Square and a new “districts” design that will help you find games, people and places that fit your favourite game genre. Games, people and places are now easier to access than ever before and help form part of the biggest social casual gaming service on any console.
  Lähdelinkistä voi katsoa kuvia uusista mestoista.

  Lähde: PS.Blog (EU)

 2. #1582
  Jäsen Execta:n Avatar
  Liittynyt
  Aug 2007
  Viestejä
  3 993
  Gamer IDt

  PSN ID: Execta

  Vastaus: Playstation Home

  Jospa nyt jaksais pitkästä aikaa käydä pyörähtämässä tuolla. Eniten ärsytti aina ne jatkuvat päivitykset ja lataustauot. Mutta vois jättää nyt lataamaan koulun ajaksi, niin onpahan sekin sitten tehty. Odotellessa taas seuraavaa päivitysta, joita tuntuu tulevan suunnilleen kerran kuukaudessa.
  ► 46" Samsung Full HD LED-TV | PS3 40 GB (320 GB) | DualShock 3 + 2x SIXAXIS | Jabra BT135 -mikki ► PS3-peliniTrophy-kokoelmani

 3. #1583
  Päätoimittaja TT-2k:n Avatar
  Liittynyt
  Nov 2001
  Paikka
  Kerava / IRK-reinotodellisuus
  Viestejä
  27 033
  Follow TT-2k On Twitter
  Visit TT-2k's Youtube Channel
  Gamer IDt

  Gamertag: TriKuiva PSN ID: TT-2k

  Vastaus: Playstation Home

  Home päivittyy tänään versioon 1.60. Copy-paste-loitsullani loihdin julkaisunuotit lainaukseen.

  New features

  Furniture placement limit
  We have doubled the furniture placement limit in Personal Spaces and Clubhouses from 50 to 100 items.
  This has been a regularly requested change and we’re eager to see what new layouts you come up with!
  Standard and active furniture limits have been merged into the same system. Currently all actives take up 22 furniture slots in the new system. Thus you can now place a variety of different combinations:
  100 standard furniture items or…
  78 standard furniture items and 1 active or…
  56 standard furniture items and 2 actives or…
  34 standard furniture items and 3 actives or…
  12 standard furniture items and 4 actives.

  Improvements

  Targeting in Personal Spaces
  Targeting in Personal Spaces has been improved.
  This means you shouldn’t accidentally target furniture items through floors or ceilings any more.
  Although we have made exceptions for wall hangings and lights as these tend to be placed quite high up.
  If you find any items of furniture in places you can’t reach then you can always remove them through the furniture browser and place them somewhere else.

  Portables
  We have changed the way that companion portables work so they will automatically re-activate after you enter and leave a mini-game or relocate between spaces. No more having to put your companion away and take them out again when you do this!

  Help system
  There is a more proactive help system to aid new users outside of their Harbour Studio Personal Space as they explore PlayStation®Home for the first time.

  Arcade games
  Arcade games are no longer subject to the 3 minute inactivity timeout when placed as furniture in Personal Spaces or Clubhouses.

  Changes

  Menu Pad
  We have removed the “Community” section of the Menu Pad. The information that used to be contained in here is now communicated via the message of the day pop-up at login and the new loading screens.

  Of course, there are plenty more bug fixes and enhancements that are part of v1.60 as well which will help improve your day-to-day experience in the wide world of PlayStation Home.
  Huom! Jos päivität Homen versiosta 1.40 (tai vielä vanhemmasta) älä suin päin paina ohjaimen ristinappia päivitysilmoituksessa. Odota ensin, että kiintolevyn aktiivisuudesta kertova oranssi ledivalo lakkaa vilkkumasta, ja vasta sitten anna peukalolla napille kyytiä. Muussa tapauksessa konsoli vain käynnistyy uudestaan ja päivitys jää tekemättä.

  Lähde: PS.Blog (EU)

 4. #1584

  Vastaus: Playstation Home

  Hei kaikki!

  Teemme ystäväni kanssa kouluprojektia liittyen PlayStation Homeen. Emme ole varmoja, onko tämä oikea kanava saada vähän apua projektissamme, mutta kokeilemme silti. Olemme siis tyttöjä, emmekä tiedä paljonkaan PS3 Homesta, mitä nyt olemme kokeilleet sitä.

  Jos pistäisimme tänne pienimuotoisen Gallupin teidän käyttäjien kokemuksista ja muista, saisimmekohan teiltä vastauksia?

  Vastauksista olisi suuri apu, jotta saisimme laajemman käsityksen palvelun segmentistä ja muusta. Kiitos jo etukäteen!

 5. #1585
  Jäsen / [FL] Nisupulla:n Avatar
  Liittynyt
  Aug 2003
  Paikka
  Helsinki
  Viestejä
  18 372
  Blogahduksia
  36
  Follow Nisupulla On Twitter
  Visit Nisupulla's Youtube Channel
  Gamer IDt

  PSN ID: Nisu

  Vastaus: Playstation Home

  Laitetaan nyt jotain omia tuntemuksia. Playstation Home on nopea keino löytää kansainvälinen pelaava yhteisö ja tutkia, mitä Sonyn markkinointiosasto haluaa viestittää sille juuri nyt. Se voisi olla jotain paljon enemmän, mutta tälläisenään jätetty puolivillaiseksi kokemukseksi. Voi tosin avautua ihan toisella tavalla jo nuoremmille ns. Habbohotelli-sukupolvelle. Mainostauluissa tuoreimmat pelit ja elokuvat, ja paikanpäällä yhteisön live-tapahtumia.

  Yhteisöllisyyttä löytyy niille, jotka sitä ovat hakemassa. Muutamia vuosia takaperin vietettiin porukalla Star Trekin uutta tulemista elokuvien puolella. Jengi puki päälle aiheeseen liittyvät vetimet pukukaapista ja keskusteli aiheesta hyvinkin vilkkaasti. Aukion jättinäytöltä tuli elokuvan traileria vielä varmentamaan ohikulkijalle siitä, mitä hörhöjä nämä osallistujat oikein ovat. Onpahan nähty sekin ihme, kun KonsoliFIN posse vietti iltaa ylläpitäjän luxus-varustellussa möksällä. Keskusteluun pääsee osallistumaan joko tekstillä tai puhein, tai olla vain sivustaseuraaja muiden meuhkatessa. Se mikä tuosta jäi mieleen oli todella se sivustaseuraajan rooli, kun itseään fiksummat vaihteli ajatuksiaan sen hetken kuumimmista peleistä. On kuin seuraisi podcast-lähetystä paikanpäältä.

  Avatareista. Tässä tulee yksi Homen kompastuskivistä. Miksi niiden pitäisi olla 1:1 pelaaja? Itse ottaisin mielummin androgyynit satuhahmot. Androgyynit osin siksi, koska tälläinen virtuaalimaailma helposti vahvistaa sukupuolirooleja ja tekee varsinkin (oikeille) naishahmoille ympäristön jopa painostavaksi. Virtuaalimaailman pitäisi olla jotain ihan muuta kuin ilmentymä tästä fyysisestä maailmasta.

  Muuten ympäristöstä. Se voisi mahdollistaa yhteisöille omia nurkkia julkisten tilojen lomasta. Nyt siihen tarvitaan maksullinen klubitila, jonne eksyy vain harvat ja nekin kutsusta. Pitäisi voida olla mahdollisuus löytää näitä pieniä porukoita ikäänkuin vahingossa ja liittyä mukaan keskusteluun tai, jäädä kuunteluoppilaaksi. Toisekseen maakohtaiset alueet olisivat myös tervetulleita, suurten kielialueiden napatessa nyt päähuomion. Myös täällä tehdään sama virhe, kun yritetään mallentaa globaalit kauppakeskukset ja piazzat sellaisenaan. Pitäisi olla sadunomaista.

  Laitetaan vielä tallenne tekstin tueksi:

  [MEDIA]654[/MEDIA]
  Slay Radio - Go retro!

 6. #1586

  Vastaus: Playstation Home

  Edellinen viesti oli asiallinen, ja antoi meille hyvin osviittaa palvelusta. Myös omaa kokemusta ja arvioita oli kiva kuulla! Kaivaillaan lisää omia kokemuksia Homesta! Mihin meidän kannattaa siellä mennä? Mihin syventyä? Mikä hyvää? Mitä kehitettävää? Valikossa on genren mukaan erilaisia pelejä sekä uutta-kohdan alla myös pelejä, ovatko nämä kaikki vapaasti käytettävissä vai maksullisia? Voiko Cinemaan mennä oikeasti katsomaan elokuvia? Kiitos jo etukäteen! Halutaan herättää keskustelua täällä, jotta päästäis syventymään Homeen!

  - Electronic Consumer Services -opiskelijat

 7. #1587
  KonsoliFIN Alumni pZiuz:n Avatar
  Liittynyt
  Nov 2002
  Paikka
  Tampere
  Viestejä
  2 246
  Gamer IDt

  PSN ID: pZiuz

  Vastaus: Playstation Home

  Eikös sitä pääse syventymään ihan itse tutkailemalla? Suurin osa kysymyksistänne saa nopeasti vastauksen, kun itse menette ja koette Homen. Ja ihan vinkkinä, että neljä tuntiakin on äkkiä Homessa lyhyt aika. Riippu paljon käyttäjästä, kuinka kauan ja mitenkä siellä viihtyy. Oman klaanin kanssa joskus pidettiin pikkujoulut Homessa. Aikamoista sekoiluahan se oli, mutta hauskaa sellaista. Ja aikaa vierähti pari tuntia ihan vahingossa. Vaikka Home nojaakin paljolti sosiaalisuuteen (hieman Second Life hengessä) on siellä paljon muutakin löydettävää ja tekemistä.

  Yksi hauskoimmista Home-aktiviteeteista oli eräänlainen salapoliisitehtävä (en nyt muista mihinkä tuotteeseen kilpailu liittyi) joka koostui useasta pulmasta usean päivän ajan. Pulmiin oli saatavissa vihjeitä, mutta niitä ei saanut aukeamaan ennen kuin oikeasti vaivasi päätään. Lisäksi pulmat edellyttivät seikkailua Homen eripaikoissa ja uusiin (salaisiin) paikkoihin pääsi vasta, kun oli keksinyt edellisen pulman ratkaisun. Tehtävissä oli jatkuvasti onnistumisen ja etenemisen fiilis mukana. Hienoa oli myös se, että tehtäviä pystyi ratkomaan muiden Homen käyttäjien kanssa, tuttujen tai tuntemattomien.
  Yksi parhaita kilpailuja, joihin olen koskaan osallistunut. Niin hauska, ettei harmittanut tippaakaan, vaikka voitto ei omalle kohdalle silloin osunutkaan.
  Ei oo tietoo missä ollaan tahi mihin mennään, mutta mennään vaan!

 8. #1588

  Vastaus: Playstation Home

  Kiitos vastauksesta! Kyllähän siihen pystyy hyvin tutustumaan itse kokeilemalla, ja olemmekin sitä tutkailleet jo jonkin verran. Jotenkin emme vain ole päässeet kunnolla sisälle siihen maailman, joten emme tiedä mitä kaikkea sieltä voi löytää. Yksi päivä yritimme jutella ihmisille, mutta mielestämme se oli oli aika hankalaa. Jotakin pieniä pelejäkin pelailimme. Tuo pikkujoulunvietto ja etenkin puhumasi kisa kuulostavat erinomaisilta, sosiaalista mediaa parhaimmillaan! Pitää yrittää vielä kerätä lisää tietoa ko. palvelusta.

 9. #1589
  Jäsen The_Akzu:n Avatar
  Liittynyt
  Sep 2009
  Viestejä
  1 080
  Blogahduksia
  1

  Vastaus: Playstation Home

  Itse tulee silloin tällöin vierailtua homessa. Varsinkin tykkää käydä katsomassa elokuvateatterissa tulevien elokuvien trailereita. En ole nyt pitkään aikaan katsellut trailereita mutta yhteenaikaan oli sellainen ongelma että traileri alkoi ja sitten pysähtyi ja latasi lisää. Tämä oli todella ikävää. Toivottavasti nyt on palattu siihen että traileri ladataan kokonaisuudessaan ja sitten toistetaan.

  Toinen suosikki aktiviteetti on keilaus jota on hauska pelailla ja yleensä tulee täydet pelaajat.

  Puhuminen on hieman haastavaa ja jos oikein kova kirjoittaja on on tähän olemassa hieman helpottava näppäimistö. Itselläni ei kokemusta.
  NetAnttila - Playstation 3 Langaton näppäimistö keypad | Playstation 3

  Ilmaiseksi yhteisöksi hyvä paikka. Joskus napannut pari suomalaista listalle jos olen sattumalta tavannut.
  Pelaan netissä: Battlefield 3, Grand Theft Auto IV (+lisä-osat), WipeOut, Dead Nation, MAG, Uncharted 2: Among Thieves, Little Big Planet 2

 10. #1590

  Vastaus: Playstation Home

  No mikähän hitto tätä Homea nyt vaivaa kun tämän uusimman päivityksen jälkeen se ei enää käynnisty, vaan jämähtää latausruutuun?
  Sama ongelma on killzone 3 kanssa. Se on kohta vissiin ostettava toi slim malli

 11. #1591
  Jäsen Kyy:n Avatar
  Liittynyt
  Dec 2009
  Paikka
  Sodankylä
  Viestejä
  179

  Vastaus: Playstation Home

  No eipä tuo Home ainakaan Slim mallin ostolla kummene.

  Nimim. 320Gb slim jäätyy latausruutuun
  *Luettelo kodin irtaimistosta tähän*

 12. #1592
  Jäsen / [FL] Nisupulla:n Avatar
  Liittynyt
  Aug 2003
  Paikka
  Helsinki
  Viestejä
  18 372
  Blogahduksia
  36
  Follow Nisupulla On Twitter
  Visit Nisupulla's Youtube Channel
  Gamer IDt

  PSN ID: Nisu

  Vastaus: Playstation Home  Jälleen kerran pääsee Sonyn shown E3:sta katsomaan myös Playstation Homen kautta, yhdessä muiden pelaajien seurassa.
  Slay Radio - Go retro!

 13. #1593
  Jäsen Kyy:n Avatar
  Liittynyt
  Dec 2009
  Paikka
  Sodankylä
  Viestejä
  179

  Vastaus: Playstation Home

  Ei millään saa täppää ruutuun "Review every game kiosk on the ground floor level" tuolla E3 booth alueella. Olisko jollain jotain vinkkiä ?

  E. Viimein tuo purkkaviritys suvaitsi rekisteröidä kaikki kojut läpikäydyksi, yhtään uutta en löytänyt.
  Last edited by Kyy; 09.06.2012 at 08:40.
  *Luettelo kodin irtaimistosta tähän*

 14. #1594

  Vastaus: Playstation Home

  Koko Playstation Home on ollut mulle aivan turha. Mielummin käytän konsolia siihen mihin se on alunperin tarkoitettu, pelien pelaamiseen..

 15. #1595
  Jäsen / [FL] Nisupulla:n Avatar
  Liittynyt
  Aug 2003
  Paikka
  Helsinki
  Viestejä
  18 372
  Blogahduksia
  36
  Follow Nisupulla On Twitter
  Visit Nisupulla's Youtube Channel
  Gamer IDt

  PSN ID: Nisu

  Vastaus: Playstation Home

  Lainaus Viestin lähetti alunperin kiuru15 (Näytä viesti)
  Koko Playstation Home on ollut mulle aivan turha. Mielummin käytän konsolia siihen mihin se on alunperin tarkoitettu, pelien pelaamiseen..
  Selvästi viimeistään nyt tässä vaiheessa siis aika päivittää tätä näkökulmaa. Konsoli on portti monenlaisiin viihdesisältöihin. Portinvartija se on Sonyllakin tavoiteena. Pelit ovat vain yksi pala tätä kakkua. Sony Entertainment Network jo sen nimessäkin paljastaa. Virtuaalimaailmat siellä luonnollisin kohtauspaikka. Homen kohdalla vielä harjoitellaan ja haetaan sitä toimivinta muotoa.
  Slay Radio - Go retro!

 16. #1596
  Päätoimittaja TT-2k:n Avatar
  Liittynyt
  Nov 2001
  Paikka
  Kerava / IRK-reinotodellisuus
  Viestejä
  27 033
  Follow TT-2k On Twitter
  Visit TT-2k's Youtube Channel
  Gamer IDt

  Gamertag: TriKuiva PSN ID: TT-2k

  Vastaus: Playstation Home

  Homeen tuli eilen pieni v1.66-korjauspäivitys. Jotta ette ihmettele, miksei päivitys onnistu, lukekaa ohjeet alta.

  PlayStation Home 1.66 -päivitys tullaan julkaisemaan tänään keskiviikkona 13. kesäkuuta. Tämä julkaisu sisältää vakaus- ja tehokkuusparannuksia. Kun käynnistät Homen asentaaksesi 1.66 patchin, odotathan oranssin "kovalevyn toiminta" -valon vilkkumisen loppumista PS3:ssa ennen patchin asennuksen aloittamista. Jos sinulla esiintyy päivityksen kanssa mitään ongelmia, kerrothan niistä tässä viestiketjussa.
  Lähde: PlayStation.com

 17. #1597
  Jäsen Kyy:n Avatar
  Liittynyt
  Dec 2009
  Paikka
  Sodankylä
  Viestejä
  179

  Vastaus: Playstation Home

  Plussa jäsenille näky olevan 15 tai 16 personal placea ilmaiseksi tarjolla home squaressa.
  *Luettelo kodin irtaimistosta tähän*

 18. #1598
  Jäsen hikkala:n Avatar
  Liittynyt
  Jun 2003
  Paikka
  Vantaa
  Viestejä
  56
  Gamer IDt

  PSN ID: hande1971

  Vastaus: Playstation Home

  tere.olis ps3 home ongelma.eli en pysty ostamaan joitakin tavaroita niistä kaupoista esim.konami.aika usein tulee esineen hinnan kohdalle error ja kun yritän klikkaa esinettä tulee ilmotus 0x80023111 ja poistu kaupasta ja yritä uudelleen,mutta ei auta?joitakin esineitä pystyy ostamaan ihan normaalisti.muillakin on ollut samoja ongelmia.

 19. #1599
  Päätoimittaja TT-2k:n Avatar
  Liittynyt
  Nov 2001
  Paikka
  Kerava / IRK-reinotodellisuus
  Viestejä
  27 033
  Follow TT-2k On Twitter
  Visit TT-2k's Youtube Channel
  Gamer IDt

  Gamertag: TriKuiva PSN ID: TT-2k

  Vastaus: Playstation Home

  PlayStation Homen loppu häämöttää - ainakin Japanin ja Aasian suunnalla. SCEI ilmoitti, ettei Japanin Homeen julkaista uutta sisältöä enää syyskuun jälkeen, ja muualtakin Aasiasta Homen anti tyrehtyy ensi vuoden maaliskuussa. Läntisen maailman Home-kohtalosta ei ole kerrottu mitään.

  Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI) today announced that PlayStation®Home in Sony Computer Entertainment Japan Asia (SCEJA) will cease publishing new content after September 2013 for Japan and March 2014 for Asian countries and regions.
  Lähde: SCEI

 20. #1600
  Jäsen / [FL] Nisupulla:n Avatar
  Liittynyt
  Aug 2003
  Paikka
  Helsinki
  Viestejä
  18 372
  Blogahduksia
  36
  Follow Nisupulla On Twitter
  Visit Nisupulla's Youtube Channel
  Gamer IDt

  PSN ID: Nisu

  Vastaus: Playstation Home

  World of Warships - Taistele itsesi merten valtiaaksi
  Japanissa sulkevat Homwn maaliskuussa 2015. Lähde: http://www.joystiq.com/2014/08/22/pl...an-this-march/
  Slay Radio - Go retro!

Tämän ketjun tagit

Säännöt

 • Et voi tehdä uusia ketjuja
 • Et voi vastata viesteihin
 • Et voi lähettää liitteitä
 • Et voi muokata viestejäsi
 •