Näytetään tulokset 1 - 1 / 1

Ketju: Ohjeet Klaaneille priva-alueiden saantiin KonsoliFIN Foorumissa

 1. #1
  KonsoliFIN Toimitus XShava:n Avatar
  Liittynyt
  Nov 2001
  Viestejä
  7 008
  Blogahduksia
  2
  Follow XShava On Twitter
  Visit XShava's Youtube Channel
  Gamer IDt

  Gamertag: XShavaFIN PSN ID: XShava

  Ohjeet Klaaneille priva-alueiden saantiin KonsoliFIN Foorumissa

  KonsoliFIN Foorumiin omalle Klaanille priva-alue

  Mikäli olet klaanin johtaja ja haluette oman priva-alueen KonsoliFINin foorumiin, se onnistuu mutkitta. Ainoat vaateet ovat, että kaikki klaanin jäsenet ovat rekisteröityneitä KonsoliFINin Foorumin jäseniksi ja noudattavat KonsoliFINin sääntöjä.

  Privaattifoorumin saa laittamalla XShava (XShava) privaattiviestin asiasta. Viestiin taustaa klaanista, sekä seuraavat tiedot.

  1. Klaanin nimi kokonaisuudessaan.
  2. Klaanin lyhenne, esim [zD] tai [KFP]
  3. Ne KonsoliFINin jäsenten nimimerkit, joille annetaan klaanin johtajan oikeudet. Nämä henkilöt voivat hyväksyä jäsenet priva-alueelle, sekä myös poistaa oikeudet alueelta.
  Klaaniin tulevien jäsenten hyväksyntä ja poistaminen.

  Ne joille on pyydettu klaanin johtajan oikeudet, voivat hyväksyä jäseniä klaanin priva-alueelle. Sekä myös poistaa jäsenet klaanin priva-alueelta.

  Johtajat pääsevät työkaluun käsiksi Käyttäjän OP. Tämä löytyy ensimmäisenä kohtana Foorumin yläosassa olevissa linkeissä. Siellä löytyy Verkostoituminen kohdan alla kohta Yhteisöt.

  Tuolla on seuraavat kohdat:

  You are a leader of the following groups
  - Tässä johtajat näkevät minkä priva-alueiden johtajia he ovat ja näiden alueiden jäseniä he voivat hallita. Tässä näkyy tulleet liittymis pyynnöt. Sekä johtajat voivat tarkastella kaikki jäsenet. Myös jäsenen poistaminen priva-alueelta tapahtuu tästä.

  You are a member of the following groups
  - Tässä kohdassa käyttäjä näkee minkä ryhmien jäsen hän on. Johtajat eivät voi lähteä omasta ryhmästään. Mikäli johtaja eroaa, niin tämä tapahtuu lähettämällä priva viestin XShavalle.

  You may choose to be identified as a member of the following groups
  - Tässä kohdassa valitaan se ryhmä, jonka käyttäjä titteli näkyy foorumin posteissa nimimerkin alla. Mikäli et ole missään ryhmässä, näkyy siinä Jäsen vakiona. Kun olet liittynyt johonkin ryhmäään, tämän asetuksen avulla saat oman klaanisi Tagin jäsen tekstin perään niin halutessasi. Esim Jäsen [zD] tai Jäsen [KFP].  Miten Klaanin jäsenet pystyvät lähettämään johtajille pyynnön liittyä priva-alueelle.

  Jäsenet voivat lähettää pyynnön Käyttäjän OP. Tämä löytyy ensimmäisenä kohtana Foorumin yläosassa olevissa linkeissä. Siellä löytyy Verkostoituminen kohdan alla kohta Yhteisöt.

  Täältä valitsette ryhmän mihin haluatte liittyä. Täältä voitte myös itse erota klaanista.
  Mitä nykyisille priva-alueille tapahtuu

  Nykyiset alueet pysyvät ennallaan. Ainut muutos on, että jatkossa jäsenten lisääminen ja poistaminen tapahtuu yllä kuvailtulla tavalla johtajien toimesta.  Listat alueiden jäsenistä

  Oheisesta linkistä muutkin kuin klaanien vetäjät näkevät jäsenlistat. Myös KonsoliFINin ylläpito on oheisessa linkissä listattu.

  http://www.konsolifin.net/bbs/showgroups.php?


  Alueen poistaminen

  Mikäli Klaani -toiminta loppuu, poistatetaan priva -alue. Pyyntö ilmoitetaan XShavalle privaviestillä. Mikäli Priva -alueella ei ole 6 -kuukauteen toimintaa (Ilmesty uusia viestejä), voi KonsoliFIN poistaa alueen ilman erillistä ilmoitusta.
  Last edited by XShava; 27.02.2013 at 17:46.
  Nyt pelaan:

Tämän ketjun tagit

Säännöt

 • Et voi tehdä uusia ketjuja
 • Et voi vastata viesteihin
 • Et voi lähettää liitteitä
 • Et voi muokata viestejäsi
 •