Sivu 27 / 50 EnsimmäinenEnsimmäinen ... 171819202122232425262728293031323334353637 ... ViimeinenViimeinen
Näytetään tulokset 521 - 540 / 995

Ketju: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

 1. #521
  Jäsen
  Liittynyt
  Mar 2011
  Viestejä
  72
  Gamer IDt

  PSN ID: wiille663

  Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

  World of Warships - Taistele itsesi merten valtiaaksi
  Morjes!

  Elikkä vp/op etsis uutta seuraa. Tilastoista en viitti kamalasti puhua kun tuli noin 100 peliä pelattua konsolifin pro clubissa ja siellä tuli välillä turpaan tosi pahasti, mutta siitä huolimatta pisteitä on kuitenkin syntynyt noin piste per peli tahdilla. Lopulta sain kutsun eliittiin, mutta sitte seura meni nuri ja nyt tosissaan ettisin uutta seuraa. Legenda 3 on auki. Tykkään liikuttaa kiekon nopeasti hyökkääjille koska mielestäni hyökkääjillä on se ensisijainen vastuu siitä kiekon ylösviennistä. Mutta en itsekkään ihan ''kädetön'' ole, eli jos paikka aukee niin onnistuu se multakin. Eli uutta seuraa etsisin eliitti tasosta tai uutta joukkuetta joka on nousussa ja mielellään aktiivista seuraa koska pelaan päivittäin. Ikää on 18v ja mikki löytyy. Ottakaa yhteyttä nii saadaan kenties jo tänään tryoutit käyntiin.

 2. #522
  Jäsen peoh1985:n Avatar
  Liittynyt
  Nov 2007
  Paikka
  Keski-Uusimaa
  Viestejä
  1 873
  Gamer IDt

  PSN ID: peoh1985

  Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

  Lainaus Viestin lähetti alunperin jami84 (Näytä viesti)
  No niin. Se olisi ehkä aika hakea ykkösaccolla uutta kerhoa. Pitkäikäisessä BeachBoysis pelailen tällä hetkellä mutta alkaa nuo 2vs2 pelit maistua siellä aika puulta. Eli muutama jengin kovimmista pelaajista on siirtynyt enemmän muiden pelien pariin. Suurimman osan olen centteriä pelaillut, mutta VL ja OL sujuvat yhtä hyvin. Pakkina aina tarvittaessa. Pelailen yleensä sitä paikka mitä jengi tarvii. Pelejä kertynyt 990 ja tilastot jotain 1100+2100. Ikää tulloo 28v. Mikki löytyy. Emmä nyt rupee sen kummemmin elämäntarinaa kertomaan tässä. Kysykää sitten, jos jotain muuta kiinnostaa tietää. Vastailen.

  Eli aktiivista kerhoa haetaan.
  PSN: nakki84
  Easy dudes.....
  Muroon saa tulla kaikki pelimiehet kokeilemaan, kuten aina.

 3. #523
  Jäsen Ippenator:n Avatar
  Liittynyt
  Jan 2010
  Paikka
  Espoo
  Viestejä
  189
  Gamer IDt

  Gamertag: Ippenator PSN ID: Ippenator Wii Code: 5044530102315733

  Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

  Tämä haku on edelleen ajankohtainen. Sillä lisäyksellä, että pelaajia etsitään sekä International Playboysiin että myös Nordic Hockey Tigersiin. Erityisesti pakkeja ja maalivahtina mielellään pelaavia lahjakkuuksia etsitään. Kaikille pelipaikoillekin toki otetaan vielä mielellään testiin päteviä pelureita. Loistavia kavereita on jo jokunen täältäkin kautta saatu, mutta lisää vielä kaivataan. Tervetuloa tryoutille!


  Tervehdys rakkaat änäristit!

  Änäriyhteistyöjoukkueet International Playboys ja Nordic Hockey Tigers etsivät pelaajia. Kyseessä on itse asiassa eräänlainen kahden tiimin muodostama änäriyhteisö, joten kummankin seuran välinen pelaajavaihto voi tulla joskus kyseeseen, jos joukkueiden pelaajilla itsellään tällaista kiinnostusta löytyy. Pakkosiirtoja ei kuitenkaan kummankaan tiimin välillä tehdä, joten farmijoukkue-systeemistä ei missään tapauksessa ole kyse, vaan kummankin joukkueen on tarkoitus kehittyä änärin vakio top-100 tiimiksi. Tarkoitus on myös molemmilla joukkueilla tulevaisuudessa osallistua myös EHL-turnauksiin, kunhan ollaan saatu tarpeeksi treeniä yhdessä. Osa pelaajistamme pelaa molemmissa tiimeissämme kahdella accolla. Tämä mahdollistaa kerhopelejä useammin, eivätkä pelaajaruuhkat vaivaa myöskään niin helposti. Jos sinulla on kaksi accoa änärissä, niin tervetuloa vaikka molemmilla tiimeihimme, jos tryoutti menee putkeen. Edellytämme, että sinulla ei kuitenkaan ole 1. accoa missään muussa tiimissä, jos meille olet kumpaankaan tiimiin tulossa.

  Haemme kumpaankin tiimiin lahjakkaita ja aktiivisia änärin pelaajia. Valmis pelaaja sinun ei tarvitse olla, mutta jotain pelikokemusta odotamme jo ehdottomasti. Vähimmäisvaatimuksena lähtökohtaisesti superstar 3 kortti sekä aktiivisuus yleensä viikoittaista. Peliaikamme painottu arkisin iltapuolelle. Viikonloppuisin pelejä saadaan yleensä pitkin päivää. Kummankin joukkueen tarkoituksena on pelata aktiivista koko viisikon puolustuspeliä sekä nopeaa ja oivaltavaa syöttöpeliä koko kentän alueella.

  Pakeilta odotamme nopeita, tarkkoja ja oivaltavia avauksia, tarkkaa oman pään peliä maalin edusta hyvin siivoten. Hyökkäyspeliinkin saa tottakai osallistua, kun paikka tulee, mutta maltti kuitenkin riittävästi mukana. Hyvä, mutta maltillinen taklauspeli on pakille plussaa kummassakin tiimissä.

  Hyökkääjiltä odotamme aktiivista peliä myös omassa päässä, eikä pelkkä pisteiden keräily siis saa olla tavoitteena, vaan joukkueen auttaminen kaikissa tilanteissa myös omassa päässä. Jatkuva kikkailu ja yksilösuoritusten haku eivät kuulu tähän tiimiin, vaan perustamme pelin siihen, että kiekko liikuu nopeasti pelaajalta pelaajalle ja onetimereitä haetaan tehokkaasti.

  Etsimme myöskin hyviä maalivahtina pääsääntöisesti pelaavia kavereita, jos sellaisia vapaana jossakin tallustaa. Mokkena torjunta % saisi mielellään olla ainakin lähellä 80%, mutta jos nyt jonkin verran alle on, niin voimme mahdollisesti tryoutille ainakin ottaa.

  Kummassakin porukassa on hyvä ja rento meininki ja haemme nimenomaan hurtilla huumorilla varustettuja tiimin eteen pelaamaan tottuneita taitopelaajia kehittymään kanssamme. Mikkejä ja Skypeä käytämme joskus, mutta välillä tyydymme myöskin chättäilyyn erätauoilla tai pelien jälkeen. Riippuu vähän fiiliksistä ja keitä sattuu olemaan pelaamassa.

  Tiukkoja ikärajoja meillä ei ole. Tosin nyt tiimissä olevat kaverit ovat suurimmaksi osaksi selkeästi yli parikymppisiä. Henkinen kypsyys ei kuitenkaan tule suoraan iän pohjalta, joten annamme käytännössä kaikille mahdollisuuden, jos fiksuutta ja taitoja löytyy riittävästi.

  Jos kiinnostuit ja katsot, että vastaat edellä mainitsemaani änäristiä, niin ota yhteyttä, jotta päästään sopimaan tryoutista. Yhteydenotot joko yksityisviestinä foorumilla, tai sitten PSN: Ippenaattori (IPB:n acconi) tai Ippenator (NHT:n acconi)

 4. #524
  Jäsen
  Liittynyt
  Mar 2009
  Paikka
  Jyväskylä
  Viestejä
  167
  Gamer IDt

  PSN ID: JonttuC

  Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

  Kai sitä voisi itsekkin alkaa joukkuetta katselemaan. Kuten jami tuossa vähän ylempänä sanoi, BeachBoysseissa ei nyt saada kunnon pelejä aikaan ja muutenkin itseä ei oikein nappaa pelit pienellä porukalla. Vaatimuksina hyvä kiekollinen tiimi eliitistä, jossa EHL on kova juttu. Itse olen pelannut pääasiassa sentteriä, mutta laidatkin menee tarvittaessa. Pelejä tähän versioon on tullut lähemmäs 500, kokemusta löytyy kyllä aiemmilta versioilta päälle 2500 ottelua. Pisteitä taitaa olla jotain 2,5-3 per peli, syöttöjä tietenkin suurempi osa. Viestiä vaan tulemaan täällä tai PSN, jos kiinnostusta löytyy. Tiimiä nyt en kuitenkaan vielä sitoudu vaihtamaan.

 5. #525
  Jäsen chicago:n Avatar
  Liittynyt
  Feb 2011
  Paikka
  Espoo
  Viestejä
  72
  Gamer IDt

  PSN ID: p3rtti-tati Wii Code: no en nyt muista ;)

  Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

  Elikkäs olen nyt vapaa pelaaja konsolifinin elite klubin romahduksen takia.


  Juu elikkäs pelaan mallivahtia, pelejä on vasta tullut 69 (). Yleisarvosana on A-
  Menee jotenkin näin Sij. A- Joukkuepeli: B ja Tilastot B+
  Voittoja 31 ja häviöitä 38. Kai 60 pelistä on sparreja ja T% 0,822 PMK 2,51 T 950 (en nyt ihan muista)


  Jos kiinostuit niin lähetä YV:eetä, niin saat tietää lisää.
  Ei viddu mage viljami keuli faijansa audolla! pärpärpär

 6. #526
  Jäsen
  Liittynyt
  Sep 2010
  Paikka
  Pori
  Viestejä
  44
  Gamer IDt

  PSN ID: EagleHeart

  Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

  VP/OP (tarvittaessa myös sentteri paikka onnistuu ihan hyvin) etsii uutta seuraa kun tuo Konsolifin club meni reisille.

  Veteran 3 kortti löytyy ja superstar kohtapuolin. Pelejä on puolustajana takana noin 60.

  Sijoittuminen A, Joukkupeli B ja Tilastot B.

  Muita statseja en tähän edes viitsi laittaa koska suurin osa peleistä on sparripelejä ja noin 20 Konsolifin amatööreissä jossa turpaa tuli ihan tarpeeksi. Mutta piste per peli tahtia mennään. Pelaan mielelläni puolustusvoittoista peliä, pyrin hyviin avaussyöttöihin, toimitan kiekkoa nopeasti hyökkääjille ja yritän pitää maaliedustan puhtaana.

  Ikää tällä ukolla on jo 35 joten hakusessa olisi suurinpiirtein samanikäinen porukka. Pelejä pystyn pelaileemaan vaihtelevasti työni takia. Välillä menee viikko että tuskin ehdin tulla linjoille mutta välillä taas on 3-4 päivää putkeen jolloin pystyn pelaaman vaikka aamutunneille.

  Mikki löytyy tarvittaessa mutta en ole mikään kova puhumaan. Putkiaivot kun on niin ei pysty pelaamaan ja puhumaan samaan aikaan.

  Ottakaa yhteyttä YV:llä tai PSN: EagleHeart

  Edit: Seura löyty, kiitos kaikille jotka osoittivat mielenkiintoa.
  Last edited by EagleHeart76; 14.03.2012 at 02:06.

 7. #527
  Jäsen
  Liittynyt
  Oct 2011
  Paikka
  Soffalla
  Viestejä
  211
  Gamer IDt

  PSN ID: Ankkalasvegas

  Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

  OLD FARTS REKRYÄÄ:Haemme muutamia try-outin kautta vakiinnuttaneita pelureita joka paikkaan ,mutta mieluiten tuo hyökkäyspää vois olla se ensisijainen kohde.
  Ikää sais olla +18 kun joukkueen keski-ikä lähentelee about. 50 (todellisuudessa kaikki jampat 18-40)
  Joukkue taitaa olla viellä pro-sarjassa mutta kovaa vauhtia ollaan menossa eliten suuntaan siellä toki joka kk oltu.
  Pelit painottuu pää asiassa 20-06 asti, joskus toki aikasemminki pelaillaan.
  Kriteerit:- Osaat muutakin kuin juosta kentällä ja olla syöttämättä kiekkoa.
  - Joukkuepelaajia.
  - Jokanen bugi ranteita ym mv päälle hyppimisiä harrastava jannu voi unohtaa tän kyseisen ilmotuksen
  - jos sulta nyt ees joku supertähti kortti löytyy niin se ois siedettävää mutta legenda ois aika kiva kans
  - Mikki? Ei oo pakollinen mutta hyödyttää paljon.. almost kaikilla tällä hetkellä mikki.
  - Tuot hurttia huumoria koppiin ja kentälle.
  - Ja niin nytte ku on pelit omalta osalta menny pää asiassa juopotellessa niin mikä ettei yks juoppo lisää joukkueessa ei tekis pahaa

  Tuossapa nuo oleellisimmat tais olla..Mahd. yht. otot täällä yv:nä tai sitte psn: Ankkalasvegas

 8. #528
  Jäsen
  Liittynyt
  Jan 2012
  Viestejä
  156
  Gamer IDt

  PSN ID: Rankaisija_

  Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

  Lainaus Viestin lähetti alunperin Ankkalasvegas (Näytä viesti)
  - jos sulta nyt ees joku supertähti kortti löytyy niin se ois siedettävää mutta legenda ois aika kiva kans
  Tähän voisi lisätä, että 3 kaveria jotka tulivat joukkueeseemme olivat ammatilais/veteraani pohjasia kaikki ja nyt ovat leg 3 omaavia ja tärkeimpiä palasia joukkueessa. Motto on ollut meillä, että annetaan aikaa kehittyä eikä olla heti lynkkäämässä heti 10 ottelun jälkeen jos ei onnistu. Summan mutikassa kuitenkin se 10-30 peliä menee, että pääsee täysin kiinni joukkueen pelityyliin ja omaksuu oman paikkansa tiimissä.

 9. #529
  Jäsen
  Liittynyt
  Mar 2012
  Paikka
  Espoo
  Viestejä
  23

  Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

  Lainaus Viestin lähetti alunperin vilzu (Näytä viesti)
  Morjes! ...
  Onnea, löysit joukkueen. Yksityisviestit!

 10. #530
  Jäsen JRantajoki:n Avatar
  Liittynyt
  Apr 2009
  Paikka
  Jäähyaitio
  Viestejä
  1 281
  Gamer IDt

  Gamertag: ChainsawRot PSN ID: DrunkenPredatr Wii Code: 2766 4509 9443 9530

  Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

  Huomio kaikki konsolifin kerhojen takia orvoiksi jääneet. Tarkoitukseni on perustaa kerho niille jotka eivät ihan vielä
  ole valmiita täysin uutta tiimiä etsimään, ja olisivat halunneet tämän kfin homman jatkuvan entiseen tapaan.
  Eli siis pää-asiassa aktiivisempia pro ja elite puolen pelureita varten uusi seura. Jokunen on osoittanut kiinnostuksensa,
  niinpä tulin vielä tänne huutelemaan kun luultavasti sana menee tätä kautta parhaiten perille. Nimiehdotuksia otetaan myös
  vastaan. Laittakaahan mulle psn viestiä, YV:tä täällä tai käykää ircissä huutelemassa, #eashl kanavalla vielä porukkaa on.
  Lisätään vielä että myös pari innokasta gm:ää tarvitaan kun itse en tässä kerhossa varmaan hirveästi pelailisi, joskus vain.

  EDIT:Tiimin nimeksi muodostui nyt "Karhut". Voitte laittaa liittymispyyntöä myös suoraan sinne, tutut nimet hyväksyn kyllä automaagisesti.

  EDIT2:Liuta kutsuja lähetetty, jos ei tullut ei tarkoita ettemme halua sinua mukaan, vaan noita saa kerrallaan lähetettyä turhan rajallisen määrän.

  EDIT3:No niin nyt on jo porukkaa mukana, voidaan puhua jo joukkueesta. Itse kun olen tuolla kakkostunnarillani mukana niin päätäntävalta siirretty Yarballe ja Miikkalle, olkaahan heihin yhteydessä jos jotain tulee.
  Last edited by JRantajoki; 14.03.2012 at 17:43.

 11. #531
  Jäsen Huzko88:n Avatar
  Liittynyt
  Dec 2011
  Paikka
  Lappeenranta
  Viestejä
  6
  Gamer IDt

  PSN ID: Huzko88

  Jutin Rillauskoulu

  Jutin Rillauskoulu etsii osaavaa pakkia.Pakilta odotettaisiin R2-nappulan käyttöä ja pelisilmää.Pakilta odotetaan myös hyökkäykseenlähtö-avausta.Ja mielummin hyökkäyspään siniviivalla ei aina viritä sitä hemmetin lämäri vaan osaa myös tarvittaessa jakaa kulmiin sillä suurin osa maaleista tulee kulmasyötön laukauksesta.Bugeja ei paljon tehdä mutta jos ei mitenkään muuten mene niin silloin...Tällä hetkellä olemme eliitissä ja siellä pysymmekin.Ammatti playoff-mestaruus on voitettu.Yleissija on nytten 800 koska suurin osa pelaajista alkoi pelaamaan Battlefield 3:sta, mutta nytten olemme taas änärissä!

  Vaatimukset:

  Vähintään Supertähti 3 kortti
  Mieluiten 12-18 vuotias mutta on poikkeuksia
  Mikki olis plussaa mut ei pakollinen
  Pelisilmä
  Pysyt pois jäähyboksista mutta aina tulee vahinkojäähyjä.

  Tryoutit mukaan


  Yhteydet: PSN: Huzko88

 12. #532
  Jäsen
  Liittynyt
  Feb 2012
  Paikka
  Piikkiö, Finland
  Viestejä
  299
  Follow reijhdad_2nd_ On Twitter
  Gamer IDt

  PSN ID: reijhdad_2nd_

  Cool Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

  Oliks mitään training camppia missään? Pakkia ja laitaa pelaan ja etsin seuraa.
  Tehoja on jonkin verran. Kiekko pysyy lavassa. PRO -tason seura olisi kiikarissa.

  PSN: reijhdad_2nd_

 13. #533
  Jäsen
  Liittynyt
  Feb 2012
  Paikka
  KSNK
  Viestejä
  25
  Gamer IDt

  PSN ID: Latexiii

  Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

  Lainaus Viestin lähetti alunperin Latexiii (Näytä viesti)
  Moro! Nyt olis aktiivinen hyökkääjä (LW/C/RW) vapaana ja seuraa etsimässä. Tässä vähän tilastoja:

  Ottelut: 796
  Voitot/Häviöt: 487/289
  Maalit: 874
  Syötöt:1157
  +/-: 745

  Mainitaan nyt vielä, että mikki löytyy ja ikää tulee tänä kesänä 17v.
  Jos on paikkaa on vapaana tai jää jotain kysyttävää niin laita YV:tä tai PSN viestiä tulemaan!

  Terv. Latexiii / PSN: Latexiii
  Uudelleen vapaana! Pelasin parisenkymmentä matsia Kjolbergin kerhossa kunnes se lakkautettiin, joten pisteet hieman karttuneet edellisestä.

  Ottelut: 828
  Voitot/Häviöt: 514/294
  Maalit: 918
  Syötöt:1203
  +/-: 817

  Jos muuta kysyttävää YV tai PSN-viestiä!

 14. #534
  Jäsen
  Liittynyt
  Mar 2011
  Paikka
  Pori
  Viestejä
  17
  Gamer IDt

  PSN ID: Jondelson

  Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

  Hyökkäävä/ kiekolline pakki seuraa vailla, pelailin kfin pro joukkueessa ennen sen loppumista. yhteensä pelejä pakkina noin 200 ja pisteita saman verran. Mikki löytyy, ikää yli 20 ja mulle sopii pelit vuoroviikoin iltaisin ja aamuisin johtuen vuorotyöstä. psn: jondelson

 15. #535

  Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

  Lainaus Viestin lähetti alunperin Wuorio (Näytä viesti)
  Melko tuore seura HC Turmion Rillaajat hakee 1-4 aktiivista ja kovaa pelaajaa riveihinsä try outin kautta. Tällä hetkellä pelaillaan ammatilais-divaria, viime kausi lopettettiin eliten 120 tienoilla ja tulihan sieltä eliten viiri (toki haittaa taitaa enemmän olla). 1-2 hyvä hyökkääjä ja 1-2 kovaa pakkia olisi tervetullut lisä jengiin,kova veskarikin olisi tietenkin hieno löytää. Pelit pyörii päivittäin lähinnä 19 jälkeen, pyritään täydellä kentällä pelaamaan ja sen takia nyt haetaan uudestaan pelaajia kun aktiivisuus ollut laskussa.

  Parit kriteerit uusille pelaajille:

  - Ikää yli 20 v
  - Aiempi kokemus eashl-peleistä
  - Joukkuepelin salojen sisäistäminen
  - Reilu pelaaminen (ei bugiranteita, kesken pelin poistumisia, yms..)
  - Mielellään ainakin supertähti 3 kortti avattuna.
  - Ei 2 nickkejä

  Mikkiä on plussaa, vaikka ei pakollinen puolella joukkuetta sellainen jo löytyykin. Chat-huoneessa kirjoittaen hoidetaan muut jutustelut.

  Yhteydenotot omistajalle täällä nick Wuorio (ps3-nick Wuorio) tai oikealle kädelle (ps3-nick dima-) pleikkarin puolelle.

  Nostellaan vähän ylös eli ilmoitus jälleen voimassa kokonaan kun muutama hyökkääjä lähti pois
  Last edited by Wuorio; 18.03.2012 at 15:03. Syy: Muuttunut tilanne joukkueessa

 16. #536
  Jäsen
  Liittynyt
  Apr 2011
  Viestejä
  16
  Gamer IDt

  PSN ID: Tukka_

  Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

  HC Piiskaajat on täällä taas. Perustin seuran uudelleen pienen kiertolaiselämän jälkeen, ja nyt sitten ympyrä sulkeutuu. Vanhoja tyyppejä on tulossa mukaan mukavasti näillä näkymin ja uusia rekrytään. Eli tarpeissa ois kokeneita pelimiehiä, niin pakkeja että hyökkääjiä. Joukkuepeliä edellytetään, ei sooloilua yms. Kyllä te tiiätte. Laittakaa viestiä PSN: Tukka_ niin tehdään piiskaajista taas elitejoukkue!

  PS. joukkue siis yhdistyi aikaisemmin voittamisen kulttuurin kanssa, ja VK:n kuoltua perustettiin Gigli. Peace.

 17. #537
  Jäsen vepe-:n Avatar
  Liittynyt
  Jul 2010
  Paikka
  Tampere
  Viestejä
  160
  Gamer IDt

  PSN ID: vepe-

  Vastaus: Jutin Rillauskoulu

  Lainaus Viestin lähetti alunperin Huzko88 (Näytä viesti)
  Bugeja ei paljon tehdä mutta jos ei mitenkään muuten mene niin silloin...
  Voi jumalauta....

 18. #538
  Jäsen
  Liittynyt
  Jan 2009
  Paikka
  Home
  Viestejä
  121
  Gamer IDt

  PSN ID: Pixp

  MIGHTY MINERS ETSII EDELLEEN!

  Mighty Miners etsii osaavia pelaajia! Tarve olisi 1 hyökkääjälle, 2 puolustajalle ja maalivahdille. MM on perustettu kaveriporukalla ja kokoonpanon ollessa pieni, olisi muutamalle lisävahvistukselle paikka auki. Pelaamme tällä hetkellä Elite-tasolla. Kokoonpanoon kuuluu tällä hetkellä 7 pelaaja, joten uusille pelaajille on tarvetta. Pelaamme yleensä illalla, 17:00 - eteenpäin. Viikonloppusin enemmän.

  Hakevilta vaaditaan rentoutta, ei turhaa nipottamista, aktiivisuutta ja kykyä oppia, sekä kehittyä. Pelisilmä ja R2 painaminen lasketaan eduksi. Pelaamme EHL:ssä.

  Yhteydenotto: Täällä foorumilla yksityisviestillä tai pleikkarin puolella, PSN: Pixp

  Linkki joukkueeseen: EA SPORTS World - Club Overview

 19. #539
  Jäsen
  Liittynyt
  Nov 2011
  Paikka
  kmo
  Viestejä
  40

  Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

  Moro


  Sakari Kaulaote hakee seuraa nykyisen joukkueen pelien vähennettyä.Pelaan OL.Myös muut peli paikat sujuu jotenkuten mutta pääsääntöisesti ol.
  Pelaaja tyyppi on voimahyökkääjä eli taklailen paljon,lähemmäs 10 kertaa per ottelu.Ikää löytyy 31 joten toivon suht samanikäistä seuraa.Mikki löytyy myös.
  Mahdolliselta joukkueelta toivon että olisi elite tason tiimi tai edes lähellä sitä ja aktiivinen.Tossa jotain statseja:


  Pelit:755

  Maalit:744

  Syötöt:807

  Pisteet:1551

  Per ottelu:2,05

  Legenda 3 kortti

  Mahdolliset yhteyden otot täällä tai pleikkarin tunnus: hamppilan-vote

 20. #540
  Jäsen Vekeee:n Avatar
  Liittynyt
  Apr 2009
  Paikka
  NHL13
  Viestejä
  189
  Gamer IDt

  PSN ID: veikka88

  Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

  World of Warships - Taistele itsesi merten valtiaaksi
  Uusi joukkue nimeltä BanGers HC (BHC) hakee VL ja OP/VP

  Kerho on juuri perustettu, ja perustajilla on paljon kokemusta top-100 tiimeistä, ja olisi tarkoitus saada tästä voittava joukkue.

  Vanha joukkue hajosi riitoihin, kun olimme top-30, joten pelitaitoja löytyy.

  Mikki pitäisi löytyä.

  Viestiä PSN veikka88 tai tomiritola1991
  moi

Tämän ketjun tagit

Säännöt

 • Et voi tehdä uusia ketjuja
 • Et voi vastata viesteihin
 • Et voi lähettää liitteitä
 • Et voi muokata viestejäsi
 •