Alustat
PS4, Xbox One, PC / Windows, Nintendo Switch, Stadia

Julkaisija
Ubisoft

Studio

Julkaisu
25.02.2020

WWW-sivu: 

Gods and Monsters on avoimeen pelimaailmaan sijoittuva myyttinen matka kreikkalaisen mytologian parissa. Kauniin taiteellisella taidetyylillä loihdittu toimintaseikkailupeli varustaa pelaajan ohjaaman hahmon jumalallisilla voimilla, sillä edessä on eeppinen kokemus vailla vertaa. Tarinan keskiössä on unohdettu sankari Fenyx, jonka hurjaksi kohtaloksi on valikoitunut jumalallisten voimien palauttaminen itse jumalille. Jumalten voimat on varastanut Typhon-jättiläinen, Kreikan myyttisistä olennoista vaarallisin. 

Pelaaja tutkii seikkailunsa aikana Siunattujen saarta ja joutuu yhä uudestaan todistamaan sankaruutensa erilaisia hirviöitä ja taruolentoja vastaan. Niin gorgonit ja harpyijat kuin myös hurja Kyklooppi tulevat tutuiksi matkan aikana. Ólymposvuoren jumalilta voimansa saanut pelaajahahmo joutuukin matkaamaan läpi katalien luolastojen, suorittamaan haastavia tehtäviä sekä todistamaan mahtinsa jumalallisten voimien palauttamiseksi.

Tarunhohtoisia seikkailuita sisältävä Gods and Monsters on värikylläinen ja kaunis pelikokemus upeassa ja avarassa maailmassa. Tutkipa pelimaailmaa jalan maan pinnalta tai jumalvoimiensa ansiosta korkealta taivaalta, pelin sykähdyttävä ympäristö on täynnä kiinnostavia tapahtumapaikkoja tutkittavaksi ja haasteita voitettavaksi.

”Viimeisen reilun kymmenen vuoden ajan olen saanut olla osa upeaa pelitiimiä, joka on puskenut rajoja Assassin’s Creed -peleillä ja tuonut historiaa tutuksi sen kautta. Samalla meidän mielikuvituksemme on kuitenkin aina ollut sidottuna historiankirjojen todellisuuteen”, kommentoi Ubisoft Quebecin vanhempi tuottaja Marc-Alexis Côté. ”Viimeisen neljän vuoden aikana työstäessämme Assassin’s Creed Odysseyta, olemme tutkineet historian toista puolta, mytologiaa. Gods and Monsters -pelin myötä rakkautemme ja tietomme mytologiasta on valjastettu aivan uudella tavalla. 

Gods and Monsters -toimintapeli julkaistaan sekä PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille, pc-tietokoneille että Google Stadia -pelipalvelulle 25. helmikuuta 2020. Lisäksi peli tulee saataville myös Ubisoftin uuteen Uplay+ -tilauspalveluun.

Arvostelut

Peliin liittyvä sisältö

Ubisoft paljasti suunnitelmia alkavalle tilivuodelle: Viisi AAA-peliä, Beyond Good & Evil 2:n odottelu jatkuu

07.02.2020 - 08:36, Jaakko Herranen

E3 2019: Gods & Monsters on Ubisoftin tuleva suurprojekti – ensimmäinen härnäke julki

11.06.2019 - 14:47, Jaakko Herranen

Gods & Monsters

12.11.2018 - 14:25, Jaakko Herranen