Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Sony suunnittelee pelitablettia

Teknologiapaljastuksistaan tunnettu Engadget uutisoi Sonyn suunnittelevan trendikästä tablet-tietokonetta, joka kantaa PlayStation-merkkiä Experia Play -puhelimen tapaan. Pleikkaripomo Kaz Hirain kerrotaan vihjailleen laitteesta jo viime kuun CES-messuilla Las Vegasissa.

Engadgetin mukaan S1-koodinimellä tunnettu kone on varustettu 9,4-tuuman näytöllä, sisältää Tegra 2 -prosessorin ja käyttää muunneltua Android Honeycomb -käyttöjärjestelmää. Sivusto on saanut käsiinsä myös luonnoksen laitteesta, jonka muotoilun kerrotaan saaneen vaikutteita muun muassa taitetusta aikakauslehdestä.

Tabletin hinnaksi mainitaan 599 dollaria ja julkaisua povataan syyskuulle.

Galleria: 

Kommentit

Ahhh, ajattelin jo otsikon perusteella että Sony tekee jotain pillereitä. :p

Ah, jotain tälläistä salaa toivonutkin. Tabletit (ei pillerimuodossa) ollut jo jonkin aikaa vakavan tarkastelun kohteena ja pohjalla todelliset ostoaikeet. Hakusessa olisi olohuoneen pöydältä löytyvä pikainen alusta internettiin ja väline satunnaiseen pelaamiseen, sieltä sohvatyynyjen välistä. Annettujen tietojen pohjalta tämä Sonyn vaihtoehto ei vaikuta lainkaan kehnolta.

"Ahhh, ajattelin jo otsikon perusteella että Sony tekee jotain pillereitä. :p"

:D
Laillisia toivottavasti. Ihme muuten, ettei kukaan ole vielä tehnyt näitä. Laillisia siis.

Varmaan jotain pillereitä jotka estää haxaamisen. :>

Sonyllä taitaa olla aikamoinen harava vetämässä:NGP, PS-phone ja tabletti... No, tuleepahan lisää Xperia Play -massaa...

Vähän on myöhässä. Meillä on jo ipad.

KonsoliFINinkin tulisi alkaa käyttää Hesarin lanseeraamaa sormitietokonetta näiden ilmeisten väärinkäsitysten välttämiseksi. "Sony suunnittelee pelisormitietokonetta" olisi upea otsikko. Hymiö.

Tabletti on aika käytetty sana näistä ja toimii hyvin. "Sormitietokone", lolz.

Onkohan Hesari kysellyt asiaa Kielitoimistolta? Tosin kun sieltäkin tulee välillä sellaisia suosituksia kuin "eväste" (cookie), niin ei niitäkään voi pitää ihan täysjärkisinä.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi