Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Tietoa Unreal II XMP-moninpelistä

Legends Entertainingin kenttäsuunnittelija Scott Dalton on kertonut Atarin virallisilla foorumeilla tulossa olevan Unreal II XMP-moninpelimoodista. Kyseessä on Unreal II PC-version ilmaisesta laajennuksesta, joka tullaan sisältämään Xbox-versioon.

Kyseessä on joukkuepohjainen moninpeli ja pelaaja voi valita hahmonsa kolmesta eri luokasta. Luokat ovat Ranger, Tech ja Gunner. Ranger on nopea taistelija, joka huolehtii myös haavoittuneiden parannuksesta. Tech on kenttäinsinööri, joka korjaa panssarit ja pystyy hakkeroimaan elektronisiin laitteisiin. Gunner on nimensä mukaisesti raskaasti aseistettu sotilas.

Mukana on kolme ajoneuvoa, kevyt hyökkäysajoneuvo Raptor, rahtiajoneuvo Harbringer ja tankki nimeltä Juggernaut.

Pelissä pärjäämiseen tarvitaan luonnollisesti kaikkien luokkien yhteistyötä. Pisteytys ei perustu tappoihin, vaan oman hahmoluokan toimintojen hyödyntämiseen joukkueen hyväksi. Lisäksi erityistä taidokkuutta osoittavista tempuista saa lisäpisteitä.

Ideana pelissä on saada haltuun energialähteitä, joiden avulla joukkue saa käyttöönsä teknologiaa ja voimaa puolustukseen. Varsinainen päämäärä on saada neljä artifaktia ja joukkue, joka ne onnistuu saamaan, voittaa erän.

Xboxille Unreal II on tulossa joskus vuoden lopussa.

Kirjaudu kommentoidaksesi