Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Kolme uutta N-Gage-peliä tulossa

San Franciscossa järjestetyssä pelikehittäjien konferenssissa Nokia on paljastanut kolme uutta N-Gagelle loppuvuonna ilmestyvää peliä, jotka ovat Independence, Payload ja Mile High Pinball.

Työnimellä Independence kulkeva projekti on suomalaisen Red Lynxin (Pathway To Gloryn tekijä) kehittämä Karibian saaristoon sijoittuva strategiapeli. Independencessä pelaaja pääsee laivaston ohjaksiin, ja yksinpelin luvataan sisältävän taisteluiden lisäksi yhteenottoja merirosvojen kanssa. Peli tukee myös bluetooth- ja N-Gage Arena –moninpeliä.

Listan toinen tuotos, Payload, on taasen Tantalus Interactiven luoma räiskinnällä höystetty ajopeli. Siinä pelaaja pääsee mitä ilmeisimmin ajamaan asein varustetuilla menopeleillä, ja yksinpelikampanjan ohella peli tukee moninpeliä lähiverkossa. Myös jonkinlainen N-Gage Arena –tuki on luvassa.

Kolmas loppuvuonna ilmestyvä uutukainen on Mile High Pinball, joka on nimensä mukaisesti flipperipeli. Pelin yksinpelimoodi sisältää yli kahdeksan lautaa, ja paketin lopullisesta versiosta löytyy myös tuki bluetooth-moninpelille. N-Gage Arenalla pelaaja voi vaihtaa muun muassa itse tekemiään lautoja kavereiden kanssa taikka järjestää omia turnauksia.

Kirjaudu kommentoidaksesi