Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Maailman myydyimmän musiikkipelisarjan uusin osa, Guitar Hero 5, ilmestyy Suomessa syyskuun 11. päivä. Julkaisupäivää odotellessa KonsoliFIN järjestää yhteistyössä Activision-Blizzardin kanssa uuden Guitar Hero -aiheisen kilpailun. Tälläkin kertaa kolme parasta palkitaan ja voittaja saa noin 400 euron arvoisen paketin, johon sisältyy PlayStation 3 -konsoli ja tietysti itse Guitar Hero 5 -pelin PS3-versio kitaran kera. Toiseksi ja kolmanneksi tulleet saavat palkinnon valitsemalleen alustalle.

Osallistuminen on hyvin helppoa: Kasaa unelmabändisi ja perustele, miksi kukin jäsen on valittu. Kuten pelissäkin, voit valita bändiin vapaasti vaikka neljä rumpalia tai kolme laulajaa ja yhden basistin. Tai ihan mitä vaan, kunhan jäseniä on yhteensä neljä. Jäsenet voivat olla aitoja muusikoita, kavereitasi tai vaikka supersankareita. Mikään ei siis estä vaikkapa kokoonpanoa, jossa Elvis ja Kurt Cobain laulavat, ja Paavi soittaa rumpuja yhdessä Teräsmiehen kanssa. Mielikuvituksellisimmat bändit parhaine perusteluineen palkitaan.

1. sija

  • PlayStation 3 -konsoli (80 Gt)
  • Guitar Hero 5 -kitarabundle (sis. PS3-pelin ja kitaran)

2. sija

  • Guitar Hero 5 -kitarabundle (sis. pelin ja kitaran)

3. sija

  • Guitar Hero 5 -peli

Lähetä yhteensä enintään 100 sanan perustelut osoitteeseen kilpailutPOISTATÄMÄ@konsolifin.net 30. elokuuta mennessä. Liitä kilpailuvastaukseen mukaan myös KonsoliFIN-nimimerkkisi, nimesi, osoitteesi sekä alusta (PS2, PS3, Xbox 360 tai Wii), jolle palkinnon haluat tullessasi toiselle tai kolmannelle sijalle. Ylläpito suorittaa keskuudessaan kilpailun jälkeen äänestyksen, jossa anonyymit hengentuotokset arvostellaan. Voittajat ja kolme parasta kilpailuvastausta paljastetaan niin foorumilla kuin uutisessakin perjantaina 4. syyskuuta.

Huom! Voit osallistua kilpailuun vain kerran, joten varmista, että kaikki tiedot ovat mukana ja perustelut loppuun asti hiottuja.

Kilpailu on nyt päättynyt. Kiitos kaikille osallistumisesta. Tulokset voi lukea täältä.

Galleria: 

Kommentit

Repesin totaalisesti Paavi soittaa rumpuja teräsmiehen kanssa kohdalle :D :D. Noh täytyy varmaan osallistua jos jaksaa ruveta kirjoittelemaan, ainakin tosi hyvät palkinnot jaossa.

Parhaat palkinnot ikinä.

Oli pakko osallistua. Niin hienot palkinnot! :)

Olihan se pakko osallistua. Kokemusta pelisarjasta on hyvin vähän, mutta kukaties onni suosisi minua. :) Pleikkaria ei vielä löydy, mutta ainahan sitä saa toivoa. Onnea kaikille osallistujille. Paras bändi voittakoon! :D

Loistava kilpailu! Omistan tähän mennessä kaikki Wiille ilmestyneet guitar herot joten ihan must osallistuminen.
Olisihan ps3 loistava lisä omaan konsolikokoelmaan. Ja vaikkei voittaisikaan niin mukava lukea tuotoksia ja nähdä kuinka muilla on mielikuvitus laukannut.. :)

Osallistumisaika on nyt päättynyt. Kiitoksia kaikille vastauksista, niitä tuli melko huikea määrä. Tulokset julkistetaan perjantaina 4. syyskuuta.

Näin loistavilla palkinnoilla oli varmasti halukkaita ottajia :)

Kooskas ne tulokset tulloo :P

Tulokset julkaistaan tänään iltapäivällä/alkuillasta, jos ei taas iske mikään force majeure.

Jännittää kovin.

Tulokset löytyvät nyt täältä: http://www.konsolifin.net/playstation/uutiset/6571/

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi