Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Antiboredom-kilpailussa jaossa Vita-pelejä

PlayStationilla on käynnissä AntiBoredom-niminen kesäkampanja ja videokilpailu, jonka tarkoituksena on torjua tylsyyttä Pohjoismaissa käyttäjien lähettämien videoiden avulla. AntiBoredom on Facebookissa ja älypuhelimilla toimiva sovellus, johon käyttäjät voivat ladata omia videoitaan. Videoilla on tarkoitus muuttaa tylsä tilanne hauskaksi - ja videoiden lähettäjille on luvassa palkintoja koko loppukesän ajan. Joka toinen viikko kussakin Pohjoismaassa eniten katselukertoja kerännyt video palkitaan PS Vitalla. Syyskuun alussa valituille videoille jaetaan pääpalkintoina Sonyn tuotteita. Pohjoismaa, jossa videoita on katsottu eniten, saa parhaimman palkinnon, toiseksi tullut saa toisen palkinnon, jne. Näin Pohjoismaat kilpailevat samalla toisiaan vastaan.

KonsoliFIN osallistuu Antiboredom-kampanjaan jakamalla pelipalkintoina PlayStation Vitalle Gravity Rushia sekä Resistance: Burning Skiesia. Kilpailuun osallistuakseen ei tarvitse kuin ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen kilpailut@konsolifin.net oma suosikkivideonsa Antiboredom-sivulta yhteystietojensa kera. Arvomme viikottain yhden pelin, jonka voittaja saa itse valita. Kilpailu kestää kolme viikkoa, jonka aikana jokainen saa osallistua kerran viikossa. Toisin sanoen parhaan mahdollisen voittotodennäköisyyden saavuttaakseen kannattaa laittaa sähköpostia tulemaan jokaisella viikolla, eli yhteensä kolmeen otteeseen.

Viikkoarvontaan osallistuakseen vastauksen täytyy olla perillä viimeistään sunnuntai-iltana kello 23.59. Viestissä tulee ilmetä osallistujan nimi, KFIN-nimimerkki, ikä, osoite, haluamansa peli (Gravity Rush tai Resistance: Burning Skies) sekä valinta parhaaksi videoksi. Kilpailu on käynnissä heti ja se päättyy viikolla 32, eli 12.8 on viimeinen mahdollinen osallistumispäivä. Palkinnot postitetaan voittajille vasta kilpailun päätyttyä.

KonsoliFIN pidättää oikeudet sääntömuutoksiin.

Galleria: 

Kommentit

Ööh, eikös Resistancen ikäraja ole K16?

Ajatusliekki: Olet oikeassa. Minun moka. Katoin omasta pelihyllystä, että PS3:n Resistance 2&3 olivat molemmat K18, ja Burning Skiesin trailerissa oli ESRB:n antama Mature-luokitus. Mutta näemmä Suomessa se on vain K16.

Tällaisten tapauksien varalta on ihan hyvä, että pidätämme oikeuden sääntömuutoksiin. :)

Virheellinen sähköpostiosoite on nyt korjattu, eli oikea osoite on tosiaankin kilpailut@konsolifin.net . Mikäli joku noheva on ehtinyt jo vastata aiempaan ja sitäkin väärempään sähköpostiin, pyydämme ystävällisesti lähettämään uutta osallistumisviestiä. Typottaja pahoittelee.

Kilpailu on päättynyt.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi