Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Borderlands 2: Sir Hammerlock's Big Game Hunt (DLC)

Julkaisija: 2K Games Kehittäjä: Gearbox Software
Julkaisupäivä: 15.1.2013 Lajityyppi: Roolipeli
Pelaajia: 1 - 4 Live-tuki: Kyllä
PEGI-suositus: 18+ Hinta: 800 pistettä (10 euroa)
Koko: 1 Gt


Veikkosein! Kaipaatko hieman jännitystä elämääsi? Miltä kuulostaisi sukellus muinaisen sivilisaation laidunmaille? Metsästää planeettamme vaarallisinta riistaa ja katsoa kuolemaa silmiin? Viettää aikaa näin herrasmiesten kesken, lohkaista kasku jos toinenkin? Jos olet kaltaiseni velikulta ja kaikki tämä kuulostaa hilpeän hauskalta ajanvietolta, niin suuntaa kanssani kohti Aegrusta.

- Terveisin viiksekäs ystäväsi, Sir Hammerlock

Ensimmäinen askel Sir Hammerlock’s Big Game Hunt -laajennuksen maailmaan on samalla askel 1930-luvun hirviöleffojen kulisseihin. Aegrus on muinaista suoaluetta, jonka alkukantaiset heimot ja kirjava fauna tuovat ensimmäisenä mieleen elokuvastudio RKO:n klassikon King Kong. Ensimmäisestä Borderlandsista tutut lukkimaiset Drifterit tekevät myös paluun, otuskerhon lisääntyessä muutenkin parilla uudella tuttavuudella. Samaan aikaan mysteerinen saksalaisohjaaja tahtoo kuvata holvinmetsästäjää keräämässä hirmuliskon munia ja Handsome Jack -fanaatikko tekee mitä tahansa saadakseen huomiota.

Laajennuksen keskiössä oleva herrasmiehen perikuva Sir Hammerlock jää lisäosassa huumorin osalta valitettavan vaisuksi. Parempaa tunnelmaa luovat onneksi ja valitettavasti ainoastaan ze saksalaisohjaaja sekä tuttavallinen Claptrap, joiden anti sisältyy 12 sivutehtävään. Loput viisi tavoitetta keskittyvät päätarinaan, joka seuraa edesmenneen Handsome Jackin suurinta fania, professori Nakayamaa. Hahmo jää kovin vaisuksi, vaikka yli-innokas fanipoikuus osuu hetkittäin kohteeseen. Huolimatta pelaajan etenemisestä emopelissä, laajennus olettaa Handsome Jackin kuolleen. Pelaajien ei tosin kannata edes yrittää laajennusta ennen 30. tason hahmoja, sillä Aegrus tarjoaa oikeasti haastetta.

  


Sir Hammerlock’s Big Game Huntin suurin lisä on sen vihollisissa. Uusien mielenkiintoisten hirviöiden ohella alueen villi-ihmiset tuovat omat taktiikkansa taisteluihin. Perusmosurit eivät poikkea emopelistä nähdyistä, mutta näiden rinnalla loitsiva poppamies tarjoaa haastetta isommillakin tasoilla. Tuhoisin taikojen ohella shamaani pystyy paitsi parantamaan liittolaisiaan myös päivittämään näitä yhä pahemmiksi. Mantereella lymyää tuttuun tapaan myös vielä haastavampia pomovastuksia ja raid-hirviöitä.

Varustepuolella valikoima jää köyhemmäksi. Yksilölliset Seraph- ja Hammerlock-aseet laajentavat toki kirjoa, mutta ainoastaan raid-pomoja tiputtamalla. Vetten päällä leijuva Fan Boat toimii puolestaan Aegruksen virallisena kuljetusaluksena, ja jokainen sankarihahmo saa hieman uutta päälle puettavaa.

Sir Hammerlock’s Big Game Hunt on suoraviivainen ja vain hetkittäin tunnelmaltaan onnistuva laajennus Borderlands 2:een. Visuaalisesti rämealue tuo piristävää vaihtelua emopelin tarjontaan ja uudet viholliset ovat tervetullut lisä hirviökatraaseen. Kokonaisuus jättää kuitenkin kaipaamaan jotain täyteläisempää.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi