Fortniten 10. kausi tuli päätökseen, kun taivaalla ollut asteroidi nielaisi koko pelialueen sisuksiinsa kuin musta aukko konsanaan. Servereiden sulkeutuminen tuli harvinaisen huonoon aikaan, sillä moni koululainen viettää syyslomaviikkoa juuri nyt.

YouTubessa arvuuteltiin luonnollisesti jo ennen H-hetkeä, mikä alue kartalta tuhoutuisi ja moni spekuloi kohteen olevan Tilted Towers -pilvenpiirtäjä. Odotellessaan ihmiset rakensivat lukuisia "näköalatorneja" korkeuksiin nähdäkseen pelialueen mahdollisimman laajalta alueelta.

Mikäli tapahtuma jäi näkemättä, niin uutisen ohessa olevasta videolinkistä näet tärkeimmät kohdat kymmenennen kauden päättäjäisistä.

Sosiaalisessa mediassa kauhisteltiin Fortniten loppumista ja spekulaatiot Fortniten jatko-osasta alkoivat elää. Monet pelkäävät myös menettäneensä vaivalla hankkimansa skinit, asusteet ja tavarat, sillä pelin pelaaminen ei ole tällä hetkellä mahdollista. Epic Games tviittasi lauantaina "maailmanlopun olevan lähellä", jonka yhteydessä kerrottiin peliaikaa olevan jäljellä 24 tuntia.

Fortniten Twitter-tilillä on tällä hetkellä livelähetys, jossa näkyy kaukana avaruudessa leijaileva musta aukko. Parhaimmillaan sillä on ollut peräti 100 000 katsojaa, ja tälläkin hetkellä taivaankappaletta tuijottaa noin 20 000 ihmistä.

Jää nähtäväksi, onko luvassa Fortnite 2 vai kenties uusi pelialue – tai sittenkin season 11? Twitteriin vuotaneen kuvan mukaan pelattavat hahmot äimistelevät uusia maisemia. Kyseinen julkaisu poistettiin alkuperäisen julkaisijan toimesta, mutta tviitti ehdittiin kopioida ja se lähti leviämään Twitterissä. Kuva tviitistä alapuolella.

Kirjaudu kommentoidaksesi