Forzaa, pizzaa ja Gameria

Vuoden odotetuin autopeli on varmaankin Forza 4, johon muutama onnekas pääsi tutustumaan jo viikkoa ennen julkaisua MoonTV:n ensimmäisessä perinteeksi muodostuvassa Game Nightissa. Pelin ja pizzan lisäksi valikoitu seurue pääsi ottamaan lähikontaktia Gamerin Jarkkoon ja Gamerin/KonsoliFINin Tontsaan. Paikalla oli luonnollisesti Microsoftin Killi, kirittäjänä toimi aikoinaan Forzaa ajamalla elantonsa tienannut Erno "Finpro" Kuronen.

Xbox-kellarissa pyörineestä kuvausryhmästä huolimatta tunnelma tilaisuudessa oli välitön, ja varsinkaan kaikkein innokkaimmin peliä odottavat eivät ehtineet keskittyä muuhun kuin ajamiseen. Forza löytyikin useammasta konsolista, joten peliaikaa sai juuri niin paljon kuin halusi. Erityisesti kiinnostusta herätti Forzan kanssa samaan aikaan myyntiin ilmestyvä ilmaratti, eli tueton rattiohjain. Vaikka omin käsivoimin ilmassa kannateltava ohjauspyörä saattaakin tuntua epämukavalta ja epätarkalta, se vaikutti tositoimissa hyvin tasapainotetulta ja toimivalta jopa Forzan kaltaiseen kovemman luokan ajosimulaattoriin.

Jonkin verran kiinnostusta herätti sivuhuoneessa esitelty Kinect Sportsin jatko-osa, joka tuo muuten niin ohuesta pelitarjonnasta kärsineelle kameraohjaimelle muun muassa golfista, tikanheitosta ja jenkkifutiksesta koostuvan urheilupaketin. Microsoft on selvästi saanut palautetta uudelta kohdeyleisöltään, ja niinpä Kinect Sports 2 onkin vihdoin lokalisoitu suomeksi puheita myöten. Ainakin KonsoliFINin maagiset tuntui olevan kiinnostuneempi urheilusta kuin autoilusta. Asiaan saattoi vaikuttaa paikalla häärinyt kauniimman sukupuolen edustaja, joka ei Forzaan koskenut.

Osallistujat pääsivät esittelemään myös omia ajotaitojaan Laguna Secalla ja Top Gearin testiradalla. Parhaan ajan kellottanut palasi kotiinsa pelin kanssa. Aivan Finpron aikoja ei saavutettu, mutta paljon rattia veivanneet erottuivat kyllä ajokortittomista.

Tilaisuus oli kaikin puolin onnistunut, osallistujat saivat hyvän kuvan sekä uudesta pelistä että ohjaimesta ja läksiäisiksi jaettiin vielä Forza-lippiksetkin. Tapahtuman tunnelmista pääsee osalliseksi MoonTV:n Gamerin Game Night Specialissa sekä tiistaina julkaistussa KonsoliFIN Podcastissa. Tulevista tapahtumista ilmoitetaan KonsoliFINin ja MoonTV:n sivuilla sekä Facebookissa. Pysykää kuulolla.

Valokuvat (c) MoonTV

MoonTV Gamenight, Forza Motorsport 4

Galleria: 

Kommentit

Kun videon kohdalla 01:20 aloitetaan ilta, niin kuunnelkaa tarkasti taustalla avautuvia oluttölkkejä. Niitä kuulostaa olevan aika monta. :)

Iski ihan hillitön nälkä noita pizzakuvia katsoessa. Ja toisaalta ajatukset laihdutuskuurista iskivät vasten kasvoja tuota "turboahdin"-kuvaa katsoessa.

Kiitos MoonTV, kiitos jryi, kiitos Killi & Microsoft, kiitos pizzanpaistopaikka, kiitos vieraat jne. Toivottavasti Game Night ei jää kuriositeetiksi.

Mitenköhän olen erehtynyt katsomaan suoraan kameraan, tuossa harras hetki kuvassa :o
Hieno tapahtuma kuitenkin, kiitokset vielä järjestäneille tahoille.

Erittäin onnistunut tapahtuma oli tosiaan kyseessä. Paikalla oli erittäin rentoa juhlaseuraa ja kaikilla näytti olevan silminnähden kivaa. Omalla kohdalla Forza tosin jäi Kinect Sports kakkosen varjoon. Varsinkin laskettelu ja Golf olivat erittäin hauskaa puuhaa. Dartsia en välttämättä mieltänyt kaikista omimmaksi lajikseni. Kaikista lajeista on myös perinteiseen tapaan väännetty hauskoja minipelivariaatioita.

Kiitos MoonTV, kiitos Jyri, kiitos Tontsa, kiitos Heidi (illan kaunis emäntä), kiitos Killi & Microsoft ja suuri kiitos kaikille muillekin paikalle tulleille! Yhdessä koko porukalla tuosta muodostui ikimuistoinen tapahtuma. Toivotaan tosiaan parasta, että jatkoa piisaa tulevaisuudessa.

ps. Sain sitten olla ensimmäinen koekaniini noissa haastatteluissa. En kerennyt edes ottamaan kunnolla rohkaisua alle ennen kuin nämä MoonTV:n veijarit tulivat väijyttämään meikäläisen. ;)

Loistava jakso! AUUUU!

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi