Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Guitar Hero: Warriors Of Rock -kilpailu

Syksyn tunnusmerkkinä Guitar Hero: Warriors Of Rock julkaistiin Suomessakin syyskuun 24. päivä. Tämän kunniaksi KonsoliFIN järjestää yhteistyössä Activision-Blizzardin kanssa uuden Guitar Hero -aiheisen kilpailun.

Voittajille on luvassa Guitar Hero: Warriors Of Rock -kitarabundle (sis. pelin ja kitaran). Palkintoja arvotaan yksi per alusta (PS3, Xbox 360, Wii), joten ilmoita kilpailuvastauksessasi, mitä konsoleita omistat.

Palkinnon saaminen edellyttää luovuutta, mielikuvitusta ja jonkin verran hyvää tuuriakin. Kilpailuun osallistutaan luomalla jonkinlainen kuva (valokuva, piirros, kuvakaappaus, jne.) joka yhtä aikaa kuvastaa sinua itseäsi mutta samalla myös jotakuta Warriors Of Rock -pelissä esiintyvää artistia (kts. kappalelista). Meikkaatko itsellesi KISS-maskin vai teetkö sen mieluummin Photoshopilla? Muuttuisiko Xbox Live Avatarisi Freddie Mercuryksi? Vai näyttäisiko Mii-hahmosi äijämäiseltä ZZ Top -parrassa? Luova hulluttelu on sallittua ja siihen suorastaan kannustetaan.

Lähetä kilpailukuvasi (formaatti JPG tai PNG, maksimiresoluutio 1280x720, maksimitiedostokoko 1 Mt) osoitteeseen kilpailutPOISTATÄMÄ@konsolifin.net viimeistään 3. lokakuuta klo 23:59.

Liitä kilpailuvastaukseen mukaan myös KonsoliFIN-nimimerkkisi, nimesi, osoitteesi sekä omistamasi konsolit (PS3, Xbox 360, Wii). Ylläpito valitsee äänestyksellä mielestään parhaat kuvat ja arpoo palkintopaketit ilmoitettujen alustojen perusteella. Voittajat ja kolme parasta kilpailuvastausta paljastetaan niin foorumilla kuin uutisessakin mahdollisimman pian äänestyksen ratkettua.

Huom! Voit osallistua kilpailuun vain kerran, joten varmista, että kaikki tiedot ja liitteenä oleva kuva on varmasti mukana ja sääntöjen mukainen!

KonsoliFIN ei käytä yhteystietoja suoramarkkinointiin. Osoitetiedot tarvitaan palkintojen toimittamista varten. KonsoliFIN pidättää oikeudet sääntömuutoksiin.

Galleria: 

Kommentit

Voisko laittaa jotain listaa, ketä kaikka artisteja tässä pelissä esiintyy? Olis ihan mukava tietää, et pääsis suunnittelemaan sitä voittokuvaa ;)

Yleisön pyynnöstä kilpailutekstiin lisätty linkki kappalelistaukseen.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi