: Luukku 21: Mitä nainen haluaa


Rakkaat Matti Myöhäiset ja Stressi-Erkit, ei naiselle lahjojen ostaminen tai keksiminen loppujen lopuksi niin vaikeaa ole. Ensiksi kehotan, että mietit vastauksen seuraaviin kahteen kysymykseen: Pelaako leidisi? Pitääkö hän suklaasta? Mikäli vastaus molempiin oli ei, voit lopettaa jutun lukemisen tähän. En valitettavasti osaa auttaa sinua näin lyhyen tekstin puitteissa. Jos naisesi kuitenkin pitää suklaasta, makuhermoja kutitteleva kaakaoherkku varmasti saa hänet onnelliseksi. Siinä tapauksessa, että parempi osapuolesi pelaa (edes vähän), viimehetken lahjaideoita on paljon, eivätkä ne vie ketään konkurssiin.

Jos olet yksi niistä vähemmän onnekkaista miehistä, jonka nainen on hullaantunut Facebook-peleihin, voit hemmotella häntä esimerkiksi itsetehdyllä lahjakortilla: "Saat neljä tuntia Facebook-peliaikaa. En häiritse sinua, enkä nalkuta. Siivoan kylpyhuoneen ja teen lempiruokaasi". Luonnollisesti kortilla pitää olla voimassaoloaika, ja vastaanottaja saa päättää, missä, milloin ja miten sen käyttää.

Pitääkö naisesi roolipelaamisesta? Rakastaako hän juonikuvioita ja ihmissuhteiden kanssa leikkimistä, mutta vihaa grindaamista? Jos nyökyttelet päätäsi ja hymähtelet, voit lahjoa häntä vaikka konvehtirasialla sekä kehittämällä yhtä hänen hahmoistaan esimerkiksi kymmenellä tasolla. Tänä vuonna myös ilmestyi kasa hyviä roolipelejä, kuten Mass Effect 3, Kingdoms of Amalur: Reckoning ja Tales of Graces F. Paketti, joka kätkee sisuksiinsa lukuisia tunteja loistavia juonikuvioita, lisätehtäviä ja hahmon kehittämistä, varmasti nostattaa tunnelmaa.

Omatekoiset lahjakortit tai suklaa eivät pahemmin vahingoita tai kaada kenenkään taloutta. Ne myös toimivat erittäin hyvin yllätyslahjoina tai surkean viikon piristyspaketteina. Naista pitää muistaa hemmotella, sillä toimivan parisuhteen salaisuus on tyytyväinen nainen.

Siinä tapauksessa, että parempi puoliskosi ei pahemmin vietä aikaa pelien parissa, ja toivot sen kuitenkin muuttuvan tänä jouluna, älä osta hänelle ensimmäisenä mitään "liian rankkaa" settiä. Kannattaa aloittaa jostain kevyestä, kuten The Simsistä, Dragon Agesta tai Heavy Rainista, joista viimeksi mainittu on käytännössä trillerielokuva. Aloita haaste vauvanaskelin, pidä häntä kädestä kiinni ensimmäisen tunnin ajan ja muista, että pelitermit tai Xboxin ohjaimen käyttö eivät ole itsestäänselvyyksiä lajiin tutustuvalle kaunottarelle. Jos hän ei ole heti halukas kokeilemaan, yritä lahjoa häntä suklaalla.

Nämä vinkit toimivat hyvin ensi vuonnakin, mikäli olet jo täydellisen lahjan ostanut. Viimehetken paniikin sattuessa muista, että sokeriset ja syntisesti suussa sulavat herkut ovat (melkeinpä) varmoja nakkeja.

Todettakoon, että edellä mainitut naistyypit ovat karmeita yleistyksiä eivätkä päde läheskään kaikkiin XX-kromosomeilla siunattuihin ihmisiin.

Galleria: 

Kommentit

The Walking Dead, Limbo, Fez ja muutamat muut latauspalvelupelit toimivat hyvin aloittelevalle naispelaajalle - niitä on vain vaikea paketoida.

The Walking Dead ei ainakaan mulle sovi yksin pelattavaksi. Laitan Paavin aina pelaamaan, ja itse kiljun vieressä. Mutta Fez on kyllä ihan hyvä aloittelevalle naiselle. Ja sen voi antaa hienona joulukorttina ja kirjoittaa siihen, että hei, onnee, sait tän pelin. Sitten kortin voi paketoida, jos siltä tuntuu.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi