Wargaming

: Luukku 16 – Wargaming-kilpailu

Joulu jatkaa lähestymistään, eikä KonsoliFINin joulukalenteri voi myöskään hellittää. Tämäkin luukku tuo muassaan kilpailun, jo peräti kuudennen laatuaan. Tällä kertaa tarjolla on Wargaming.net -aiheinen tuotepaketti, kiitos Wargamingin.

Osallistu kisaan vastaamalla alla olevaan kysymykseen joko tämän uutisen kommenttiosiossa tai KonsoliFINin sosiaalisen median kanavissa (Facebook, Twitter, Instagram). Käytä Twitterissä hashtagia #KFINWargaming.

Wargaming.net on kunnostautunut pestaamalla toimintatähtiä peliensä keulakuviksi. Äskettäin tähän lähettilään virkaan valittiin Dolph Lundgren ja aiemmin Steven Seagal. Tämän vuoksi kysymmekin seuraavaa:

Mikä on Steven Seagalin paras elokuva?

Osallistumisaikaa on viikko, kilpailun päättyessä perjantaina joulukuun 23. päivä klo 12:00. Voittaja arvotaan kaikkien vastanneiden joukosta. KonsoliFIN pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Palkinto:

  • Wargaming-tuotepaketti

Onnea skabaan!

Kommentit

Steven Seagal - Kaappaus raiteilla.

Jätti lähtemättömät muistot.

Exit Wounds tuli aikoinaan DVD-soittimen mukana. Sehän oli arvokkaampi lätty kuin itse soitin. Taidetta. 

En ole kyllä nähnyt yhtään hyvää Steven Seagull elokuvaa joten ei tähän voi kuin epärehellisesti vastata Machete jota en ole edes nähnyt.

Steven Seagalin paras on Vaarallisella alueella (On Deadly Ground), koska Steven Seagal vs Michael Caine.

Paras Seagal elokuva on tuo kuvassakin näkyvä leffa, Dances with Pandas.

Kaappaus raiteilla

Ehdottomasti Kaappaus Merellä.

Kaappaus merellä. 

Nico.

Hahah muistan joskus vuonna nakki kun videovuokraamot ja vhs oli the thing.. muistaakseni film townilla oli tarjous 7vhs yhden hinnalla tjs. Vuokrasin 7 Steven Seagalin leffas ja komedia ilta oli valmis. Paras on Kaappaus merellä toisena Kaappaus raiteilla ja hard to kill. 

kaappaus raiteilla

Sniper: Special Ops

Exit Wounds

Kaappaus merellä!

Kaappaus raiteilla.

Kaappaus raiteilla.

Kaappaus merellä

Exit Wounds

Exit Wounds

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi