Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Kaikki mitä tiedämme lokakuussa julkaistavasta NHL 23:sta

Ei vuotta ilman uutta Electronic Artsin Änäriä. NHL-sarjan luova suunnittelija Mike Inglehart, PR-vastaava Ray Almeda, päävastuun kantava Sean ”Rammer” Ramjagsingh sekä tuottaja Clement Kwong kertoivat NHL 23:sta eri pelimedioiden edustajille.

Tämän vuoden painos jatkaa tutun turvallisella linjalla, mutta pari selkää uudistustakin on saatu mukaan.

Kaksin aina kauniimpi

Kansikuva paljastaa niistä toisen. Naiset ovat vihdoin mukana toiminnassa. Pelin kannen jakavat Kanadan maajoukkuetähti Sarah Nurse ja Anaheim Ducksin Trevor Zegras. Jälkimmäisen valintaa kanteen perusteltiin pitkälti nuoren tähden kekseliäillä peliliikkeillä ja Tik Tok -ajan presenssillä. Zegras on Rammerin sanojen mukaan "nykyaikainen, avoin ja näyttävä urheilija."

Onkohan Noora Räty Suomen maalilla?

Naisten mukana olo monipuolistaa valintoja myös HUT-joukkueissa, sillä kentällisiä ei rajoiteta sukupuoleen. Sekajoukkueet ovat täysin mahdollisia, ja naisten arvosanat ovat yhtä hyviä kuin miestenkin.

Zegras-maalia sitten vain harjoittelemaan maalin takaa.

Toinen isompi muutos on alustojen välisen moninpelin saapuminen, pienillä rajoituksilla tosin. Samassa joukkueessa pelaaminen onnistuu edelleen vain samalla raudalla, mutta samalla konsolisukupolvella pelaavat voivat pelata toisiaan vastaan. PlayStation 5- tai Xbox Series S|X -kiekkoilijat pääsevät siis samaan aulaan ja PlayStation 4:n ja Xbox Onen omistajat omaansa. PC:lle Änäriä ei julkaista vieläkään.

Jokavuotiset uudistukset

Seuraavaksi olivat vuorossa perinteikkäät mainospuheet. Franchise mode tarjoaa entistä enemmän kustomoitavaa. Pelaajat voivat itse valita sarjan joukkue- ja pelimäärät, sarjan muodon ja esimerkiksi palkkakaton.

Yleisö reagoi entistä enemmän tilanteisiin.

Muita uudistuksia ovat entistä dynaamisempi yleisö, aidommat varjostukset, lisää tuuletuksia, hattutemput täyttävät jään lippiksistä ja pelattavuutta on viilattu noin muuten vaan realistisempaan suuntaan. Mainittiinpa maalivahtien parannetut tekoälyt, muokattavat ali- ja ylivoimataktiikat sekä pari uutta X-Factoriakin kansiurheilijoiden kunniaksi. Pelikuvaa tilaisuudessa ei näytetty kuin hyvin valikoidusti, joten eroja viime vuoden versioon on vaikea tässä vaiheessa sanoa.

Pelissä ei nähdä Valko-Venäjän ja Venäjän maajoukkueita Ukrainan sodan takia. Enpä tiedä, miksi parannettuja hahmomalleja piti kuitenkin esitellä Putinia yhä Instagram-tilillään tukevan Alexander Ovechkinin naamalla.

NHL 23 julkaistaan 14.10. PlayStation 4:lle, PlayStation 5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series S|X:lle.

Kirjaudu kommentoidaksesi