Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Kane & Lynch 2: Dog Days -kilpailu


KonsoliFIN ja Square Enix Europe lyöttäytyvät yhteen järjestämään KonsoliFINin käyttäjille kepeän kilpailun, jossa jaetaan pääsylippuja Kane & Lynch 2: Dog Daysin demoon Xbox 360:lla. Torstai-iltana aktivoituva kokeiluversio antaa maistiaisia niin yksin- kuin moninpelistäkin.

Molemmista osastoista tarjotaan testattavaksi yksi kenttä. Verkossa päästään riehumaan kolmessa pelimuodossa: Fragile Alliance, Undercover Cop ja tiimipohjainen Cops & Robbers, joiden luvataan palkitsevan ahneita pelaajia. Lisäksi päänsä kannattaa pitää pystyssä, sillä Kane & Lynch 2:n kehittänyt IO Interactive liittyy mukaan verkkokarkeloihin 25 000 muun pelaajan sekaan.

Psykopaatista ja palkkasoturista koostuvan parivaljakon tie vie myös valkokankaalle Bruce Willisin ja Jamie Foxxin tähdittämänä. Kane & Lynch 2 -demon voikin saada ahneisiin näppeihinsä lähettämällä osoitteeseen toimitus(at)konsolifin.net sähköpostin, jossa kertoo omat suosikkinsa leffan nimikkorooleihin. Sähköpostin otsikoksi tulee kirjoittaa "Kane & Lynch 2". Voittamismahdollisuuksia parantavat luonnollisesti ytimekkäät perustelut. Muista mainita vastauksen ohessa myös KonsoliFIN-nimimerkkisi

Kilpailuaika on päättynyt!

Vastauksien kanssa ei kannata ujostella, sillä demoon oikeuttavia latauskoodeja on tarjolla runsaasti. Kokemuksistaan voi heinäkuun alussa käydä kertomassa keskustelualueella. KonsoliFIN lupaa välittää terveiset Tanskan suuntaan.

Kane & Lynch 2:n ikäraja on 18 vuotta. Peli saapuu kauppoihin 26. elokuuta.

Huom! KonsoliFIN ei luovuta kilpailussa annettuja tietoja muille osapuolille tai käytä niitä markkinointitarkoituksiin.

Galleria: 

Kommentit

"Muista mainita vastauksen ohessa myös KonsoliFIN-nimimerkkisi." -kohta ei ole kisaohjeissa suotta mainittu. Jos KFIN-nimimerkkiä ei ole mainittu -> ei voittoa.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi