Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Kilpailu: Crackdown 2


Hyvät agenttikokelaat,

Pacific City on muuttunut sitten viime vierailunne. Kymmenen vuoden aikana se on kärsinyt kovia, mutta nyt on tullut aika pistää kaupunki takaisin ruotuun. Osalle teistä tarjotaan harvinaislaatuinen mahdollisuus päästä putsaamaan katuja ilman tavallista lupamaksua.

Kolme rikollisjengiä, Los Muertos (a), Volk (b) ja Shai-Gen (c), piti kaupunkia otteessaan vielä kymmenisen vuotta sitten, kunnes edellinen agenttikatras otti ohjakset käsiinsä. Kuten todettua, Pacific Cityn maisemat ovat muuttuneet noiden kultaisten vuosien jälkeen. Jos kuitenkin katsot oheisia kirjeenvaihtajamme Aapo Gentin napsimia retkikuvia tarkasti, voit tunnistaa, minkä jengin entiseltä alueelta kukin kuvatuksista on.

1. A. Gentin näkemys kärrynpyörällä ajamisesta ei tehnyt vaikutusta paikallisiin yöeläjiin.

2. A. Gentti demonstroi näyttävästi, kuinka agentit murskasivat aluetta hallinneet jengit kymmenen vuotta sitten.

3. A. Gentin helikopterimatka päättyi todelliseen mahalaskuun paikallisen öljynporaustornin lähettyvillä. Tämä epätavallinen uimahyppy ei kuitenkaan ollut kivulias, kiitos uudistetun agenttipuvun.

4. Räjähdyksistä ja viileistä kesäöistä nauttiva A. Gentti poseeraa jälleen yhden entisen nähtävyyden edessä. Kyseinen messukeskus suljettiin ensimmäistä kertaa Pacific Cityssä järjestetyillä E4-messuilla (Electronic Entertainment and Explosives Expo) tapahtuneen onnettomuuden jälkeen.

5. A. Gentti romanttisella kuutamoajelulla kehittyneempien agenttien varustukseen kuuluvalla SUV:llä – yksin tietenkin.

Jos olet kiinnostunut tarjouksestame, lähetä sähköposti osoitteeseen toimitus(at)konsolifin.net otsikolla Crackdown 2. Kerro viestissä, minkä jengin alueelta nämä kyseiset kuvat ovat. Voit käyttää vastauksessasi yllä annettuja kirjaimia. Esimerkkivastaus:

1a
2a
3a
4a
5a.

Muista kertoa sähköpostissa yhteystietosi ja KonsoliFIN-nimimerkkisi, sillä osallistujilta edellytetään Crackdown 2:n ikärajan mukaisesti täysi-ikäisyyttä. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan yksi (1) ja oikein vastanneiden kesken kaksi (2) Microsoftin lahjoittamaa Crackdown 2 -peliä.

KILPAILUAIKA ON PÄÄTTYNYT.

Huom! KonsoliFIN ei käytä kilpailussa kerättyjä tietoja suoramarkkinointiin tai luovuta niitä kolmansille osapuolille. Yhteystiedot tarvitaan palkintojen toimittamista varten. KonsoliFIN pidättää oikeudet sääntömuutoksiin.

Galleria: 

Kommentit

Aapo Gentti taitaa olla Agencyn komein karju.

Tuli osallistuttua, vaikka en ole CD1:stä pelannut.

Aika hjyvät palkinnot! Killi taas jakanut herkkujaan.

Mutta ihan liian helppo visa näin Crack-veteraaneille.

No helppo ja helppo. Ykkösen pelaamisesta on niin kauan että ei voi muistaa... Vaikka peli tuli kahteen kertaan läpi pelattua. Muutama kuva oli vähän hankalampi.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi