Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Kilpailu: Voita Wiin Modern Warfare

Muilla alustoilla yli 10 miljoonan kappalemyyntiin yltänyt Call of Duty 4: Modern Warfare julkaistaan myös Wiille 10. marraskuuta. Julkaisun kunniaksi KonsoliFIN järjestää yhdessä Activision-Blizzardin kanssa kilpailun, jossa on jaossa kaksi kappaletta Call of Duty: Modern Warfaren Wii-versioita.

Kilpailuun osallistutaan vastaamalla kolmeen kinkkiseen Call of Duty -peleihin ja Wiihin liittyvään kysymykseen. Toisen palkintopelin voittaa ensimmäisenä kaikkiin kysymyksiin oikein vastannut, ja toisen kohtalo arvotaan kaikkien oikein vastanneiden kesken.

  1. Mikä oli ensimmäinen Call of Duty -sarjan peli Wiille?
  2. Minkä nimiselle Wii-pelille Call of Duty: Modern Warfaren DS-version kehittäjät etsivät julkaisijaa?
  3. Mikä pelistudio kehittää Call of Duty 4: Modern Warfaren Wii-versiota?

Lähetä vastauksesi sähköpostilla osoitteeseen kilpailutPOISTATÄMÄ@konsolifin.net 7. marraskuuta mennessä. Kirjoita viestin otsikoksi Call of Duty -kilpailu (Wii) ja liitä vastaukseen mukaan myös KonsoliFIN-nimimerkkisi, nimesi sekä osoitteesi. Voittajat ja oikeat vastaukset kysymyksiin paljastetaan 8. marraskuuta.

Galleria: 

Kommentit

Kuuluuko vastaukset lähettää sähköpostiin nimeltä kilpailutPOISTATÄMÄ@konsolifin.net tai [osoite ilman POISTATÄMÄ-tekstiä]? Tiedän että kysymys on tyhmä, mutta silti.

Zasonex: POISTATÄMÄ-teksti piti poistaa. Tuo on roskapostin ehkäisyksi lisätty osoitteeseen. Muokkasin oikean osoitteen pois viestistäsi, ettei se sitä kautta joudu väärille listoille.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi