Sinä, minä, me kaikki

KonsoliFIN 2014: Pelaamisen keskipiste

KonsoliFIN on ennen kaikkea yhteisö. Onhan meillä uutisointia, onhan meillä peliarvosteluja ja podcast, me olemme läsnä sosiaalisessa mediassa ja moderoimme keskustelua. Me teemme tätä, koska nautimme videopeleistä ja skenestä niiden ympärillä. Meistä on kiva kirjoittaa ja puhua videopeleistä, joskus olla eri mieltäkin. Mutta tuskinpa meistä yksikään olisi tekemässä näitä sivuja ilman kaikkein tärkeintä tekijää. Sinua.

Me haluamme, että sinä luet meidän tekstejämme, kuuntelet podcastejamme ja katselet videoitamme. Me haluamme, että hämmästelet Facebookissa, kun foorumi on taas nurin, ja palaat foorumille jatkamaan keskustelua herätettyämme palvelimen henkiin. Me haluamme, että tuot oman panoksesi keskusteluun joko kommentoimalla jotain näkemääsi tai kuulemaasi, tai jopa esittämällä aivan uusia ajatuksia muiden kommentoitavaksi.

Videopelit ovat aina olleet sosiaalinen harrastus. Me olemme istuneet yhdellä sohvalla ohjaamassa valkoisia viivoja jotka yrittävät estää valkoista täplää pääsemästä ruudun reunaan. Me olemme vertailleet koulun pihassa ennätystuloksiamme Donkey Kongissa. Me olemme hyppyyttäneet Mariota kasarmin tuvassa komppanjan kirjurin tuomalla Nintendolla muiden katsellessa vierestä. Me olemme työpäivän päätteeksi kurmoottaneet firman LANissa työkavereita Unreal Tournamentissa tai Starcraftissa. Me olemme puhkuneet turhautumista ja jännitystä aamukolmen Call of Duty -taistoissa.

Ja me olemme tulleet tänne keskustelemaan siitä.

KonsoliFIN on meille kaikille iso sohva, koulunpiha ja kasarmin TV-huone. Tärkein KonsoliFINin tekijä on jokainen, joka nauttii videopelaamisesta ja haluaa jakaa harrastuksensa muiden kanssa. Hyvässä hengessä, omista mieltymyksistään kiinni pitäen ja muiden mieltymyksiä kunnioittaen. Halusitpa vain katsella sivusta tai olla se äänekkäin kaveri. Me kaikki olemme täällä meitä kaikkia varten!

Ja meitä kaikkia varten minä ja muu toimitus haluamme työskennellä sen eteen, että KonsoliFINistä tulee suomalaisille videopeliharrastajille pelaamisen keskipiste. Halusitpa sitten hehkuttaa uutta Kingdom Heartsia, puhkua turhautumisesta Dark Soulsin murhaavan vaikeuden edessä, etsiä peliseuraa NHL15:een tai myydä kertaalleen pelatun Infamousin. Me haluamme tarjota sen paikan, joka yhdistää sinut muiden pelaajien kanssa.

Haluatko olla mukana?

Tähän päättyy KonsoliFINin uusista tuulista kertova artikkelisarjamme. Aikaisemmat osat olivat:

Organisaatiota myllertämässä
Asiallista uutisointia kaikelle kansalle
Arvostelun arvostamista
Ääni kuuluu, mutta näkyykö kuva
Sosiaalista mediaa
Vähemmän ilkeitä modesetiä
Kulissien takana

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi