KonsoliFINin suoratoistotiimin Antti-Jussi ja Jutta kävivät tutustumassa Assembly Winter 2017 -tapahtumaan. Pelikansa oli tapansa mukaan kokoontunut messukeskukseen pelaamaan ja viettämään laatuaikaa keskenään.

Paikanpäällä oli muutamia näytteilleasettajia kuten Jimm`s. Osaston luona parveili porukkaa kiitettävästi. Samaisella pisteellä jaettiin ilmaistavaraa kuten pipoja ja avainnauhoja. Yhdysvaltalainen kuulokevalmistaja Plantronics puolestaan maalasi esittelypisteellään kuulokkeita. Palvelu osoittautui mielenkiintoiseksi, kun luureista sai itselleen persoonallisemmat.

Aikaisemmassa Assembly Summer 2016 -tapahtumassa ollut striimicorner oli mukana tälläkin kertaa. Lavalla pelattiin muun muassa Minecraftia ja Overwatchia. Turnaukset olivat tärkeässä osassa talvista tietokonetapahtumaa. Niitä järjestettiin Counter-Strike: Global Offensiven ja Overwatchin parissa. Kummankin suosio oli taattu: täyteen ahdetuissa katsomoissa tunnelma oli kohdallaan.

Suoratoistotiimi pääsi haastattelemaan Helsinki REDS -joukkueen kapteeni Roope "Ruape" Kurkelaa ja Overwatch turnauksen selostuksessa kunnostautunutta Tomi "Tompha" Rinnettä.

Haastattelussa Roope "Ruape" Kurkela

Roope Kurkelalta kysyimme miten Helsinki REDsin yhteistaival on sujunut joukkueen julkistuksen jälkeen. Helsinki REDS on Helsingin IFK:n perustama elektronisen urheilun joukkue. Julkistustilaisuus järjestettiin viime marraskuussa. Tiimissä on yhteensä kuusi jäsentä ja he kilpailevat Overwatchin parissa. Tähän mennessä joukkue on otellut muutaman verkkomatsin sekä livenä nyt järjestetyssä Assembly Winter 2017 -tapahtumassa.

Helsinki REDS -joukkueen kokoonpano:

  • Roope ”Ruape” Kurkela (kapteeni)
  • Jani ”Exceed” Kosonen
  • Eemeli ”Woomera” Ikonen
  • Ville ”PrettyWise” Mikkonen
  • Miika ”BBR” Tekoniemi
  • Toni “Effix” Hurme

Haastattelussa Tomi "Tombha" Rinne

Tomi Rinne on 23-vuotias pelaaja sekä selostajalupaus. Haastattelussa hän kertoo suomalaisten joukkueiden tasosta Overwatchin parissa. Selostaja valaisee myös uransa alkuaikoja, sekä puhuu omasta kokemuksestaan pelaajana.

Juontotyön oheessa Tomi ylläpitää omaa Twitch-kanava TombhaOnAiria. Jos taitava pelaaminen ja rento meininki kiinnostavat, menoa kannattaa käydä katsomassa.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi