Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Videopelejä varten on sävelletty hulvaton määrä hienoa parhaimmillaan jopa kaunista musiikkia. Mutta aina kaikki ei mene putkeen.

Miltä kuulostavat huonot, kamalat ja kuuntelukelvottomat sävellykset? Ohessa on viisi kappaletta hirveimpiä musisointeja, joita pelaava kansa on korvilleen saanut.

Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood - Central City

Sonic-peleissä on kuultu monta tarttuvaa, menevää ja toimivaa renkutusta. Mutta sitten on Nintendon DS-käsikonsolille julkaistun Sonic Chronicles: The Dark Brotherhoodin kamala Central City -rävellys. Pelastavana syynä tälle kamaluudelle on se, että kyseessä on väliaikaiseksi tarkoitettu sävelmä, jonka ei ollut tarkoitus päätyä lopulliseen peliin. Hirvitys kuitenkin jätettiin paikalleen, jotta nimikettä kehitellyt tiimi pääsi työskentelemään muiden projektien parissa.

Crazy Bus - tunnusmusiikki

Vaikka Crazy Bus ei kovinkaan pelimäinen peli ole, tulee sen tunnusmusiikki ensimmäisenä asiana mieleen kamalista pelisävelmistä puhuttaessa. Tästä kamalasta kupasta ei voi sanoa oikeastaan muuta, antaa "musiikin" puhua puolestaan.

Resident Evil: Director's Cut - Mansion Basement

Resident Evil tällä listalla, mitä ihmettä? Kartanon kellarissa kuultava mestariteos on vähintään erikoinen. Positiivisena puolena pitänee mainita, että sävelmä aiheuttanee kauhutunnelmaa itse zombientäyteisen nimikkeen tapaan.

Yoshi's New Island - The Yoshi Clan

Yoshi-klaanin sävelkorva ei liene sieltä parhaimmasta päästä. Näin voimme päätellä Yoshi's New Islandin sävelmästä, joka on täynnä epämääräistä... ääntä.

Taz-Mania - The Badlands

Game Gearin Taz-Mania ei palkintoja ansainnut, etenkään musisointiensa ansiosta. Oheisesta esimerkistä on vaikea löytää varsinaista melodiaa.

------

Tuleeko mieleesi muuta kamaluutta? Kerro niistä meille kommenteissa.

Kirjaudu kommentoidaksesi