Luukku 12: Joulurauhaa Suomen konsolipelaajille

Kuluva vuosi foorumilla on kuljettu varsin hyvässä hengessä. Olen oikea henkilö puhumaan juuri tästä hyvästä hengestä, sillä koko kuluvan vuoden olen virkaveljieni kanssa valvonut foorumia. Yhdessä olemme pitäneet huolta siitä, että KonsoliFIN-foorumi pysyy mukavana ja korkeatasoisena lukukokemuksena. Suurin ihmetykseni onkin se, kuinka hienoa väkeä täällä pyörii ja kuinka paljon meitä onkaan. Hyvä KonsoliFIN! Täällä on mukava hengata.

Erimielisyyksiäkin aina löytyy ja olemme pistäneet itsemme joskus toden teolla peliin, jotta sopu säilyisi. Kaikenlaista on kuluvaan vuoteen mahtunut, mutta kaikesta huolimatta tämä vuosi on ollut hyvä. Itselleni on erityisesti jäänyt mieleen yksi tapahtuma. Moni varmaan muistaa saman tapauksen, kun vietimme KonsoliFIN-sivuston kymmenvuotisjuhlaa kilpailuineen. Tilanne saattoi näyttää puolin jos toisin jopa hivenen vakavalta, ja erimielisyyksiä ratkottiin useana päivänä yömyöhään. Joillekkin saattoi tulla jopa hivenen närkästynyt olo. Onneksi tähän tapaukseen liittyy myös jotain hyvää, sillä tuolloin syntyi jotain uutta ja virkistävää.

Ei näillä ammuta, sanotaan. Toki kymmenien tuhansien jäsenien foorumilla on joskus todella tehtävä työtä, että sopu säilyy. Aina ei selvitä ilman virtuaalisia mustelmia ja joskus voi pieni pahanmielenlintukin lentää päivää varjostamaan. Tämä on elämää ja tämä on osa ihmisen luonnetta. Juuri tästä syystä hyvä henki foorumilla on kullanarvoista. Se auttaa pääsemään ylitse kun kovat kallot ovat kolahtaneet yhteen ja käsissä on erimielisyyksien palavat miekat. Voimavarana hyvä henki on yksi onnistuneen foorumin peruspilareita. Ja meillä sitä täällä piisaa.

Kun puhuin tuossa eräästä asiasta, joka on jäänyt mieleeni, tarkoitin uuden sivuston PS Blockin syntyä. Se syntyi ristiriitaisissa tunnelmissa, mutta se toimi alkuna jollekin sellaiselle, jota osa pelaavasta kansasta tarvitsee. Erimielisyyksien hedelmäksi se on varsin maukas, tarjotessaan paikan keskustella hyvässä hengessä ja tyystin vapaalla tyylillä. Vaikka joskus uuden synnyttäminen voi olla karvas kokemus, ei pidä tuomita sitä mitä on saatu aikaiseksi, pelkästään synnyttämisen vaikeuden vuoksi. Sitäpaitsi, jos henki on riittävän hyvä, se auttaa pääsemään ylitse. Ja kuten jo aiemmin sanoin, täällä sitä piisaa. Jopa niin paljon, että voimme lainata sitä pikkuripauksen uuden foorumin tukipilariksi.

Tässä vielä lisää hyvää henkeä ja pelaajien välistä yhteenkuuluvuutta joulutervehdyksen muodossa. Tämä alla oleva tervehdys on KonsoliFIN-foorumin jäsenille PS Block-sivuston ylläpitäjältä, joka tunnetaan myös täällä KonsoliFINissä nimimerkillä Junnuuu.

Tervehdys kaikille konsolipelien ystäville

The PS Block on keskustelufoorumi, jonka takana on useita Suomen parhaimpia Call of Duty-pelaajia PS3 konsolilla. Foorumin tarkoitus on yhdistää kaikki COD-sarjan fanit ja luoda heille yhteisö, jossa jokainen voi tuntea kuuluvansa joukkoon. Online-pelaaminen on monelle hauska ajanviete ja tämän hetken pelatuimmat pelit kulkevat Call of Duty -etuliitteellä. Olikin oikeastaan vain ajan kysymys milloin joku keräisi kaikki nämä pelaajat saman katon alle. Juuri tästä on kysymys PS Blockissa, eli saman katon alla olemisesta. Järjestämme turnauksia ja liigoja, kuten parhaillaan oleva Black Ops Kick-Off -turnaus, johon viisitoista joukkuetta ja yli sata pelajaa ilmoittautui. Säännöt ja asetukset ovat mitä pelaajat haluavat ja samalla haemme mahdollisimman kilpailukykyistä "Rulesettiä", jotta parhaimmat saadaan selville. Tärkeintä kuitenkin on jokaisen pelaajan hauskanpito. Mitä järkeä kuluttaa paljon aikaa ja nähdä paljon vaivaa, jos loppupeleissä kaikilla on huono fiilis? Yritämmekin ylläpitää mahdollisimman rentoa ilmapiiriä ja luoda hyvää yhteishenkeä. Toki tarvittaessa muistutamme mikä pelin nimi on, jotta turhilta keulimisilta vältytään. Tuntemattomammat pelaajat voivat tehdä hyvän vaikutuksen kertomalla itsestään Esittäytymiset -osiossa, jossa jokainen voi vapaalla sanalla kertoa itsestään ja peliurastaan. Esittäymisosio avautuu kaikille rekisteröityneille jäsenille.

Vaikka foorumimme keskittyykin Playstation 3:n COD-sarjaan on Vapaa keskustelu -osiomme on suosittu ja hauskaa luettavaa. Myös XBOX ja PC keskusteluille on omat osionsa, joissa pelaajat voivat puhua vapaasti muista laitteistaan. Muut Pelit -osio tarjoaa keskustelupaikan COD-pelien ulkopuolella ja voit helposti kysyä mitä mieltä muut ovat, vaikka Hannah Montanan trophyjen helppoudesta tai kannattaako MAGia ostaa.

The PS Blockin ylläpitäjät ja jäsenet toivottavat kaikillle "codittajille" ja muille pelaajille hyvää joulua ja toivottavasti käytte katsastamassa foorumimme. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet tutustua ja saada uutta peliseuraa peliin kuin peliin sekä osallistumaan tuleviin turnauksiin ja liigoihin. Jos saamme tarpeeksi kiinnostusta ja osallistujia turnauksiimme on parhaille luvassa palkintoja.

Hyvää joulua toivottaa PS Blockin ylläpito!
Linkki PS Block -sivustolle


T: Junnu


Kiitokset tervehdyksestä Junnuuu ja törmäillään foorumilla! KonsoliFIN toivottaa hyvää joulua, tulevaa vuotta ja mukavia keskusteluita PSBlock-sivuston jäsenille. Tehdään Suomesta parempi paikka pelata!

Galleria: 

Kommentit

D'awwwww :')

Ahihi...

Itsekin tykkään ettei pahempia rähinöitä pääse syntymään. Niinkuin varmaan me kaikki. PS Block on kiva paikka chillata hyvässä ja rennossa hengessä. Löysä kuri ei ole johtanut mihinkään hölmöilyihin, vaan erittäin rentoon ja helposti lähestyttävään jutusteluun. GG jätkät.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi