Mikä olut pelille

: Mikä olut pelille pariksi?

Taas on Saksassa juhlistettu Oktoberfestiä, vaivaisen kuudensadan kilometrin päässä Gamescom-Kölnistä. Tätä läheisyyttä juhlistaaksemme päätimme miettiä, mitkä oluet ja pelit muodostavat ihanteellisia pareja. KonsoliFINin asiantuntijaraati esittää suosituksensa. Ei kun nautiskelemaan!

Middle-Earth: Shadow of War

Keski-Maa-aiheiselle pelille on vaikea kuvitella paremmin sopivaa kumppania kuin suomalainen Hiisi-panimo, jonka valikoimista löytyy vieläpä osuvasti nimetty stout Iku-Turso! Mordorin poltetut maat mieleen tuova paahteisuus virkistää örkkien lahtaamisesta väsynyttä sielua.

L.A. Noire

Rockstarin rikosdraama sijoittuu vanhoihin hyviin aikoihin, kun autot olivat kauniita, naiset nopeita ja miehet käyttivät aina ulkona kävellessään hattua. Tyylikkääseen losangelesilaismiljööseen istahtaa täydellisesti amerikkalaisuuden kiteyttävä ketään loukkaamaton Stella Artois. Lattea lager suorastaan kiskaisee pelaajan keskelle murhapaikaksi muuttunutta yökerhoa.

Destiny 2

Galaktiseen taisteluun palaavat Vartijat voivat lataustauoilla virittäytyä tunnelmaan litkimällä Bryggerin Supernova-alea. Sitrushedelmäinen täyteläisyys on kuin nestemäistä kuunvaloa. Tosin päivittäistavarakauppoihin liian korkea prosenttilukema saa Supernovan kilahtamaan kalloon kuin nerffaamattoman Blackhammerin ammus.

Assassin's Creed Origins

Mausteinen ja samea kuin Egyptin yö on Simapajan Wandering Minstrel. Jo pelkästään etiketistä voi päätellä, että nyt ollaan alkulähteillä, valmistuksessa käytetyt mustaherukan lehti ja hunaja ovat kuin suoraan antiikin ajoilta. Hunajasima myös paranee kypsyessään, joten parhaan tuloksen saavuttaa, kun pelaamisen ohessa ihastelee ottajaansa odottavaa pulloa, ja lopputekstien rullatessa päästää itsensä nauttimaan kirpakanmakeasta hedelmäisyydestä.

Playerunknown's Battlegrounds

Suurimmalle osalla PUBG:n pelaajia käy sotajuomaksi Brewdogin Dead Pony. Keskimäärin enimmän osan aikaahan pelaajat viettävät raatopolleina pitkin tanteretta, minkä vuoksi maltillinen alkoholiprosentti jättää taistelukuntoa vielä seuraavallekin kierrokselle. Täysin merkityksetön seikka ei ole sekään, että Dead Pony on äärimmäisen maistuva APA. Tämä vie pahimman terän äkkikuoleman aiheuttamalta pettymykseltä.

Call of Duty: WWII

Vapaus maistuu Budweiserilta, ja tuleva Call of Duty on todennäköisesti tylsyyden ruumiillistuma. Ainakin aihepiiri on niin koluttu, että mitään uutta ja yllättävää on tuskin tiedossa, ja tästä syystä pelille pariksi parhaiten putoileekin vanha ja ennalta-arvattava Budweiser. Eli kun kaveri soittaa kesken session ja kysyy että mitäs puuhaat, voi asiaan kuuluvasti vastata "Playing CoD, having a Bud". Wassup!

The Legend of Zelda: Breath of the Wind

Esbi, eli Fuller's ESB Extra Special Bitter. Esbi on kuin se suosikkipeli, jonka voi ottaa hyllystä milloin tahansa ja iskeä laitteeseen takuuvarman istunnon perässä. Erinomainen tilanteissa, joissa suu napsaa perinteisten markettioluiden limitse. Parhaimpia pelikaljoja siitä yksinkertaisesta syystä, että se osaa keimailla hieman totuttua kauniimmin, mutta ymmärtää olla vetämättä huomiota liikaa puoleensa. Toimii kaikissa peleissä, joiden kanssa sortuu helposti maratooneihin. Aina luotettava herkuttelijan ale, joka tarjoilee ennen kaikkea makeutta ja hedelmäisyyttä pienellä pähkinämäisellä suolaisuudella. Elinvoimaa tuo kielenpäälle jäävä sitruksinen humala, jonka vuoksi tätä kehtoo ehrottomasti maistella toisenkin tarjoilun verran. 4/5

Näin tuomitsee siis KonsoliFINin toimitus. Mitä pelejä ja mitä juomia niille itse suosittelet? Kirjoita omat ehdotuksesi alle.

Kirjaudu kommentoidaksesi