Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Miten mukaan KonsoliFIN MAG-klaaneihin ja klaani-peleihin?

Ennakkoehtona on, että sinulla on luotuna hahmo pelissä johonkin kolmesta joukosta (S.V.E.R., Raven tai Valor) ja olet rekisteröitynyt KonsoliFIN-foorumille. Lisäksi et voi kuulua muuhun MAG-klaaniin.

1. llmoita PSN-tunnuksesi KFS-, KFR- tai KFV-klaanin ilmoittautumisketjussa KonsoliFIN-foorumilla: S.V.E.R., Raven tai Valor. Sinun pitää liittyä myös KonsoliFIN MAG-yhteisön jäseneksi ennen kuin voit kirjoittaa näihin ketjuihin. Liittyminen tapahtuu käyttäjän ohjauspaneelista valitsemalla "Yhteisö - MAG".
2. Näet klaanikutsun vilkkuvana ikonina pelin Yhteisö-valikossa sen jälkeen kun joku klaanin hallinnoijista on sen lähettänyt
3. Hyväksy kutsu

Mikäli peli ei ole sinulle ennestään täysin tuttu, lue läpi myös KonsoliFIN MAG FAQ:t.

Sinulla on mahdollisuus myös itse jakaa hyödyllisiä vinkkejä, ohjeita tai osallistua keskusteluihin MAG-pelin tiimoilta. Jos et vielä ole tutustunut KonsoliFIN MAG-foorumin alueisiin, niin vielä ehdit syventämään pelikokemustasi.

Käynnistettyäsi pelin, ja hyväksyttyäsi mahdollisen klaani-kutsun, siirry klaani-aulaan. Klaani-aulaan siirtyminen tapahtuu seuraavasti:

1. Mene Kentälle/Deploy valikkoon (ei Yhteisö/Community valikkoon)
2. Valitse sieltä Klaanitaistelu/Clan deployment
3. Valitse "KonsoliFIN SVER-joukoissa [KFS]" tai vastaava Raven- tai Valor-klaani. Klaani-aula on näkyvissä vain jos joku klaanin upseereista on sellaisen luonut.
4. Tämän jälkeen siirryt klaani-aulaan ja näet muut aulassa olevat henkilöt. Voit siirtyä aulanäkymästä muihin pelin valikoihin ilman, että poistut aulasta. Aula-näkymään pääset takaisin kolmio-näppäimellä. Älä kuitenkaan siirry omin päin peliin, sillä tällöin tiput pois klaani-aulasta. Odota aulassa, kunnes aulan perustaja vie porukan peliin. Aulassa toimii voice-chat, joten mikrofoni on hyvä olla olemassa.

Tärkeää: Mikäli et ole pelannut MAG:iä 2.0 päivityksen jälkeen, kannattaa käydä tekemässä päivitys ja hahmon uudelleen luonti hyvissä ajoin. Aiemmin tehdyt hahmon taitovalinnat ja varusteet on nollattu, ja ne pitää valita uudestaan. Taitopuu on nykyään myös paljon monitahoisempi, joten sen läpikäyntiin menee aikaa. Tätä ei kannata jättää viime tippaan, sillä päivitys ja hahmon määrittely vie oman aikansa.

Linkkejä:

KonsoliFIN MAG-foorumit: http://www.konsolifin.net/bbs/yhteiso-mag/
MAG-videomateriaalia KonsoliFIN Mediassa: http://www.konsolifin.net/media/search/MAG/
MAG: http://www.mag.com/

Galleria: 

Kommentit

Huomenna sattumoisin on mahdollisesti M.A.G:n hankinta tulossa, kun hyvä tarjouskin vinkattiin foorumin puolella. Toivottavasti tälläinen ihan TÄYSIN aloittelijakin huolitaan mukaan. Hah :)

Ilman muuta huolitaan. Muistaakseni klaaniin pystyi liittymään vasta, kun pelihahmo on tasolla 4, joten kannattaa ensin sen verran sparrata, että saa nuo levelit täyteen. Vai olikohan se sitten niin, että klaanin pystyi perustamaan vasta kun on tasolla 4 ?

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi