Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

MoonTV Game Night vol 2

  

Kevät tekee kovaa vauhtia tuloaan: aurinko paistaa, linnut laulujansa visertävät ja hanget ovat historiaa. Mikä olisikaan sen parempi ajankohta MoonTV:n historian toiselle Game Nightille? Kun yhtälöön lisätään vielä Bugbearin ruutulipun heilauttamista vaille julkaisuvalmis Ridge Racer: Unbounded, niin vastaväitteitä on hyvin vaikeaa esittää.

Game Night järjestettiin jälleen Microsoftin hienot puitteet tarjoavassa Xbox-kellarissa, jonne Jarno "Killi" Kallunki-Mättö oli ottanut juhlakansan avosylin vastaan. Jääkaappi oli tuttuun tapaan täytetty kylmillä virvokkeilla ja pizzaa sai ahtaa sydämensä kyllyydestä. Pääosassa oli FlatOutilla maailmanmaineeseen nousseen Bugbearin uusin inkarnaatio Ridge Racer -sarjaan. Paikalle oli kutsuttu sankoin joukoin Gamerin faneja, jotka pääsivät tapaamaan sekä ohjelman juontajia että Bugbearin porukkaa. Paikalla oli pelin tuottaja Joonas Laakso ja autojen mallinnuksessa työskentelevä Olli Teittinen. Lisäksi tilaisuutta kunnioitti läsnäolollaan julkaisija Namco Bandain suunnalta Jenni Sten.

Yleinen tunnelma oli lämmin ja porukka tuntui tulevan erittäin hyvin juttuun heti ensi hetkistä lähtien. Tähän ei vaadittu edes sitä ensimmäistä rohkaisuhörppyä, vaan vieraat olivat rennoin ja avoimin mielin liikkeellä. Juontajakaksikko Jarkko Grönberg ja Tontsa "TT-2k" Tonteri olivat ymmärrettävästi koko illan kovassa viennissä, mutta paljastuipa värikkäästä joukosta myös muutama KonsoliFIN-podcastin kuuntelija.

Viimeksi sivuhuoneessa esittelyssä ollut Kinect Sports 2 loisti poissaolollaan. Nyt huoneessa pääsi pelaamaan tilaisuuden päätähteä, uutta Ridgeä, videotykin ja kunnon äänentoiston voimin. Tällä kokoonpanolla pelin munakas audiovisuaalinen tykitys pääsi todenteolla oikeuksiinsa. Kolarit ja kaiken muun radalla tapahtuvan räminän pystyi tuntemaan lähes selkäpiissä asti.

Loppuhuipennuksena järjestettiin kilpailu, jossa porukka pääsi tavoittelemaan parhaita pisteitä rehdisti yleisön edessä. Vaikka illan varrella oli ollut hyvä tovi tehdä tuttavuutta pelin parissa, niin mukaan mahtui siitä huolimatta monenlaista yrittäjää. Ehkä tässäkään tapauksessa tärkeintä ei lopulta ollut tulos, vaan tyyli jolla se saavutettiin. Toki porkkanana illan kovimmalle kuskille oli tarjolla päätähtenä loistanut peli vapaavalintaiselle alustalle. Lisäksi jokainen juhlavieras sai lohdutuspalkinnoksi lahjakassin, joka oli täytetty peliin liittyvällä materiaalilla.

Illan tilaisuudesta jäi hivenen haikea fiilis, koska se oli nykymuodossaan Xbox-kellarin viimeinen virallinen tilaisuus. Kellari on vuosien varrella osoittautunut vähintäänkin oivaksi paikaksi järjestää erilaisia peliaiheisia tapahtumia. Aikansa kuitenkin kutakin, ja nyt on aika jättää hyvästit hyvin palvelleelle hupiluolalle. Microsoft siirtyy tämän jälkeen uusiin tiloihin, joten siinä mielessä liian tunteelliseksi ei kannattane heittäytyä. Järjestäjän suunnalle vielä lämpimät kiitokset hienosti menneistä yhteisistä vuosista ja samaan hengenvetoon katseet voidaan suunnata tulevaisuuden haasteiden pariin. Säilyköön yhteistyö yhtä hedelmällisenä jatkossakin.

Tarkempiin yksityiskohtiin pääset kurkistamaan MoonTV:n Game Night Spesiaalissa, joka on ilmestynyt linjoille tänään perjantaina 30.3.2012. Lisäksi KonsoliFIN tarjoaa fiiliksiä tapahtumasta myös tänään julkaistun podcastin bonusraidan muodossa. Perjantaina 27. huhtikuuta puolestaan on vuorossa AMOn tiloissa oleva MoonTV Game Night: Nintendo, jossa ei niinkään keskitytä yhteen tiettyyn peliin, vaan Nintendon kevään/kesän tarjontaan yleisemmin.

Valokuvat (c) MoonTV

Galleria: 

Kommentit

Tuo yksi hemmo näyttää ryhmäkuvassa ihan Avatarilta, on se jännä!

Varmaan hyviä tapahtumia olleet nämä Game Nightit, joten peukut MoonTV:lle sekä muille järjestäjille positiivisesta toiminnasta.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi