Huhtikuun viimeisenä viikonloppuna Steamissa järjestettiin virtuaalinen LudoNarraCon-tapahtuma, jonka aikana juhlistettiin kerronnallisia videopelejä ja niiden tekijöitä. Esittelyssä oli yli 40 toinen toistaan hienompaa teosta, ja tässä pätkässä tutustutaan niistä muutamaan.

Lake

Leppoisassa avoimen maailman seikkailussa ajellaan ympäri pikkukaupunkia, jaetaan postia sekä tutustutaan alueen asukkaisiin.

A Space for the Unbound

90-luvun Indonesiaan sijoittuvassa teoksessa seurataan kahden lukiolaisen seikkailuja kauniissa, pikseligrafiikalla koristellussa maailmassa.

Unpacking

Rentouttavassa ja simppelissä pulmapelissä muuttolaatikoista paljastuvat tavarat kertovat sanattoman tarinan omistajastaan.

Ambition: A Minuet in Power

Vuoteen 1789 sijoittuvassa visual novel -tyylisessä pelissä juhlitaan, juonitellaan ja etsitään rakkautta Ranskan aristokraattien tapaan.

Song of Farca

Black Mirror -tv-sarjasta inspiraationsa saaneessa synkeässä hakkerisimulaatiossa selvitellään rikoksia omalta tietokoneelta käsin.

Beacon Pines

Söpön karmaisevassa satukirjaseikkailussa pelaaja pääsee vaikuttamaan tarinan kulkuun ja hahmojen kohtaloihin.

Kommentit

Ludonarraconissa oli myös Chicory, mikä on kiikareissa. Ilmestyy tänä keväänä pc:lle ja Pleikkareille. Ettei vaan menisi suoraan plussapeliksi?

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi