Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

: Pelivinkit elokuulle 2020

Elokuussa ilmestyy yllättävän monta odotettua indienimikettä. Nintendon Indie World -lähetys lisäsi tarjontaan pari todellista helmeä, ja jäipä listalta Risk of Rain 2:n ja Manifold Gardenin tapaiset julkaisut.

Pois mukavuusalueelta on KonsoliFINin artikkelisarja, jossa keskitytään peleihin AAA-nimikkeiden takana.

Elokuu 2020

Fall Guys: Ultimate Knockout (4.8.)

Aktiiviset PlayStation Plus -tilaajat ovat todennäköisesti jo käynteetkin hyppimässä ja kaatumassa Fall Guysin värikkäässä maailmassa. Eräänlainen tasoloikkien battle royale jaksaa naurattaa erilaisten ratojen ja tehtävien muodossa. Vain yksi voidaan kruunata voittajaksi.

Saatavilla: PC, PlayStation 4

Spiritfarer (18.8.)

Kuolevien kuljettaminen tuonpuoleiseen kuulostaa synkältä, mutta toista se on Spiritfarerin tapauksessa. Värikäs tasoloikka piristää elokuun julkaisukalenteria alustasta riippumatta. Teos on myös osana Xbox Game Pass -palvelua.

Saatavilla: Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, Xbox One

A Short Hike (18.8.)

Valitsin A Short Hiken viime vuoden parhaaksi peliksi, ja nyt Nintendo Switchin omistajan pääsevät myös samoilemaan kauniiseen metsään. Sympaattinen seikkailu lumoaa rauhallisuudellaan, viihdyttää simppeleillä tavotteilla ja nostaa hymyn kasvoille muuten vain.

Saatavilla: Nintendo Switch, PC

Rogue Legacy 2 (18.8.)

Muutaman vuoden takainen Rogue Legacy on yksi parhaista nykyaikaisista roguelikeista. Jatko-osan Early Access -julkaisu siirtyi kuukaudella eteenpäin, mutta vihdoin ritarit ovat valmiina jättämään jälkensä sukupuuhun. Ei kun kuolemaan.

Saatavilla: PC

Ehdota pelejä listalle kommenttiosiossa. Jakaminen on välittämistä.

Kirjaudu kommentoidaksesi