Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

: Pelivinkit heinäkuulle 2017

E3-messut tuli ja meni. Hämmentävä nimihirviö Xbox One X varasti Microsoftin show'n, Sony keskittyi tuttujen yksinoikeusnimikkeiden esittelyyn ja Nintendo paukutteli henkseleitä Metroid-logolla. Heinäkuu onkin sitten asteen rauhallisempaa. Nauttikaa kesästä!

Pois mukavuusalueelta on KonsoliFINin artikkelisarja, jossa keskitytään peleihin AAA-nimikkeiden takana.

Heinäkuu 2017

That's You! (4.7.)

Tämän kuun PlayStation Plus -valikoimaan kuuluva That's You! on mielenkiintoinen yhdistelmä konsoli- ja mobiilipelaamista. Bilepeli naittaa älypuhelimet pleikkarin kanssa, ja maksimissaan kuusi juhlakalua pääsee naureskelemaan hassuille kysymyksille, oudoille kuville ja piirustuksille. Erilaiset pikkutehtävät ja kyssärit hoituvat oman luurin kautta, jonka jälkeen tulokset esitetään tv-ruudulta. Ja mikä parasta, koko touhu on lokalisoitu suomeksi.

Saatavilla: PlayStation 4

Splatoon 2 (21.7.)

Wii U:lle julkaistu Splatoon oli yllätyshitti, joten ei ihme että jatko-osaa päästään räiskimään jo Switchin alkutaipaleella. Värikäs ja periaatteessa väkivallaton verkkoräimintä päästää kahdeksan taistelijaa samanaikaisesti värittämään pelitannerta musteruiskuilla. Nopeatempoinen jatko-osa tarjoaa lisää uusia areenoita, aseita ja pelimuotoja. Ei muuta kuin päästä Inkling-hahmosi irti.

Saatavilla: Nintendo Switch

Pyre (25.7.)

Supergiant Gamesin vakuuttava julkaisulista saa vihdoin jatkoa. Vuonna 2011 julkaistu Bastion lumosi sulavalla toiminnalla, Transistor monimutkaisella taistelumekaniikallaan ja nyt vuorossa on seuraava evoluutio, Pyre. Pääasiassa pelaajien väliseen taistoon keskittyvä roolipeli vaatii taitoa ja nopeita hoksottimia. Kolmen hahmon joukkueta ohjaava pelaaja yrittää voittaa vastustajan pallopelimäisessä lajissa, joka on hakenut vaikutteita DOTA:n ja Rocket Leaguen kaltaisista suosikeista. Pyre sisältää myös yksinpelin, jossa avataan nimikkeen taustatarinaa ja lorea.

Saatavilla: PC, PlayStation 4

Hey! Pikmin (28.7.)

Nintendon käsikonsoli saa oman Pikmin-pelinsä juuri sopivasti kesän värikkäimpään aikaan. Söpöt pikminit seurailevat kapteeni Olimaria ympäriinsä ja samalla ratkovat pulmia. Tosin 3DS-versio tarjoaa ennakkotietojen mukaan enemmän toimintaa kuin hidastempoista pulmanratkontaa. Tiedä sitten, onko se hyvä asia. Joka tapauksessa Hey! Pikmin ilmestyy piristämään 3DS:n pelitarjontaa.

Saatavilla: Nintendo 3DS

Ehdota pelejä listalle kommenttiosiossa. Jakaminen on välittämistä.

Kirjaudu kommentoidaksesi