: Pelivinkit helmikuulle 2017

Vuoden lyhyin kuukausi herättelee pelistudiot talviunilta, ja julkaisukalenterissa alkaa näkyä jo vilinää. Toki Resident Evil 7 pisti jo veren kiertämään tammipakkasilla, mutta tästä se viimeistään käynnistyy, nimittäin pelivuosi 2017.

Pois mukavavuusalueelta on KonsoliFINin artikkelisarja, jossa keskitytään peleihin AAA-nimikkeiden takana.

Helmikuu 2017

Poochy and Yoshi's Woolly World (3.2.)

Yoshi's Woolly World julkaistiin Wii U:lle vuonna 2015, ja nyt Nintendo 3DS saa oman käännöksensä. Värikäs ja iloinen tasoloikka keskittyy Marion kautta tutuksi tulleeseen Yoshiin sekä kieli keskellä suuta kulkevaan Poochyyn. 3DS-versio sisältää alkuperäisen pelin lisäksi Poochyn ympärille rakennetun bonuspelimuodon sekä kattavamman amiibo-tuen. Lankaseikkailuun, mars.

Saatavilla: Nintendo 3DS

For Honor (14.2.)

Ubisoft tuo markkinoille kokonaan uuden nimikkeen. Brutaali For Honor keskittyy verisiin miekkataisteluihin, kun vastakkain asettuvat ritarit, viikingit ja samurait. Samalla taistelukentällä rymistelee tekoälyhahmoja sekä pelaajien ohjastamia miekkasankareita. For Honorin pääpaino on moninpelissä ja sen useissa pelimuodoissa, mutta yksinpelikampanjakin on mukana paketissa. Beetan ensitunnelmista voi lukea linkin takaa.

Saatavilla: PC, PlayStation 4, Xbox One

Night in the Woods (21.2.)

Helmikuun indiehelmeksi voi nostaa Night in the Woodsin – eikä pelkästään päähahmona toimivan kissan takia. Kaunis ja omaperäinen grafiinen ulkoasu, intressantti tarina sekä hypnoottinen ääniraita lupaavat paljon. Night in the Woods käsittelee masennusta, työttömyyttä ja syrjäytymistä – aihealuita, joihin peleissä harvemmin kosketaan. May-kissan psykedeelinen matka saattaa olla tämän vuoden suurimpia yllättäjiä.

Saatavilla: PC, PlayStation 4

Torment: Tides of Numenera (28.2.)

Planescape: Torment on roolipeliklassikko 1990-luvun loppupuolelta. Kaikkien näiden vuosien jälkeen nimike saa henkistä jatkoa Torment: Tides of Numeneran muodossa. Kickstarterin kautta hurjan suosion saanut julkaisu luottaa tarinavetoiseen roolipelaamiseen ja panostaa elävään maailmaan: valinnoilla ja teoilla on vaikutuksensa ympäröivään peliyhteisöön. Lupaavalta kuulostava roolipeli julkaistaan PC:n lisäksi nykykonsoleille.

Saatavilla: PC, PlayStation 4, Xbox One

Viime kuun tarjonnasta kannattaa tutustua ainakin PC:lle julkaistuun Detention-kauhuseikkailuun.

Ehdota pelejä listalle kommenttiosiossa. Jakaminen on välittämistä.

ladataan kommentteja...