Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

: Pelivinkit kesä- ja heinäkuulle 2019

Onneksi myös keskikesän aikana indiestudiot julkaisevat pelattavaa tasaisen varmaan tahtiin. Switch-omistajien lompakot ovat ainakin kovilla.

Pois mukavuusalueelta on KonsoliFINin artikkelisarja, jossa keskitytään peleihin AAA-nimikkeiden takana.

Kesä- ja heinäkuu 2019

Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer (13.06.)

Nintendo ei usein salli tavaramerkkiensä käyttöä muissa pelisarjoissa, mutta rytmikäs toimintaseikkailu Crypt of the NecroDancer on saanut kunnian lisätä Zeldasta tuttuja hahmoja uusimpaan osaansa. Ylhäältä päin kuvattu roguelike tarjoaa vaihtelua Linkin perinteiseen vapaampaan liikkumiseen.

Saatavilla: Nintendo Switch

My Friend Pedro (20.06.)

Hektinen, brutaali ja absurdi. Siinäpä adjektiiveja, jotka kuvaavat My Friend Pedron toimintaa. Ninjamaisen akrobaattinen päähahmo lahtaa vihollisia läpi rikollisten täyttämien kenttien – aseet molemmissa käsissä. Miten banaanit tähän kaikkeen sitten liittyvät? Mene ja tiedä.

Saatavilla: PC, Nintendo Switch

What Remains of Edith Finch (04.07.)

Finchin perheen surullista historiaa läpikäyvä What Remains of Edith Finch on julkaistu jo periaatteessa kaikilla muilla alustoilla paitsi Switchillä. Nyt myös nintendonistit pääsevät nauttimaan Giant Sparrow'n mestariteoksesta. Yllätyksellinen kävelysimulaattori on malliesimerkki innovatiivisesta tarinankerronnasta ja upeasta käsikirjoituksesta.

Saatavilla: Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, Xbox One

Sea of Solitude (05.07.)

EA Originals -indietuotannon helmassa valmistunut Sea of Solitude kertoo nuoren Kay-tytön matkasta tulvien alla olevaan, Berliiniltä vaikutteensa ottaneeseen kaupunkiin. Upealta näyttävä teos kuljettaa pelaajan läpi useiden haasteiden samalla käsitellen herkkiä aiheita kuten yksinäisyys ja masennus.

Saatavilla: PC, PlayStation 4, Xbox One

Night Call (17.07.)

Pelottava sarjamurhaaja piinaa pariisilaisia. Tummanpuhuva Ranskan pääkaupunki on komea miljöö, mutta todellinen dekkarityö tapahtuu taksin takapenkillä. Pelaajan kontrolloima kuski selvittää mysteeriä useiden keskusteluiden, ajoreittien ja johtolankojen perusteella. Konsolijulkaisua saadaan odottaa loppuvuoteen.

Saatavilla: PC

The Blackout Club (30.07.)

Tovin Steamin Early Accessissa ollut The Blackout Club ilmestyy virallisesti kuun lopussa niin PC:lle kuin valituille konsolialustoille. Neljän hengen yhteistyöhön nojaava hiippailupeli selvittää pikkukylän outoja tapahtumia sekä teinien mysteerisiä muistikatkoksia.

Saatavilla: PC, PlayStation 4, Xbox One

Ehdota pelejä listalle kommenttiosiossa. Jakaminen on välittämistä.

Kirjaudu kommentoidaksesi