Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

: Pelivinkit kesä- ja heinäkuulle 2023

Kesäkuu tuli ja meni ilman pelivinkkejä, joten tällä kertaa keskitytään kahden eri kuun pelivalikoimaan.

Pois mukavuusalueelta on KonsoliFINin artikkelisarja, jossa keskitytään peleihin AAA-nimikkeiden takana.

Kesä- ja heinäkuu 2023

Dordogne (13.6.)

Nuori nainen muistelee kesälomaansa edesmenneen mummonsa luona Dordognen pikkukaupungissa. Vaikka vesivärein maalattu tarina ei olekaan pelkkää ilakointia, teos mallintaa lapsuuden kesiä lähes täydellisesti. Seikkailuita, uimista ja ajoittaista tylsyyttä. Dordogne on osa Xbox Game Passin valikoimaa.

Saatavilla: Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S|X

Rogue Legacy 2 (20.6.)

Rogue Legacy 2 julkaistiin viime vuonna PC:lle ja Nintendo Switchille. Vihdoin myös PlayStation- ja Xbox-pelaajat saavat käsiinsä yhden kaikkien aikojen parhaimman rogueliten jatko-osan. On taas aika valloittaa linnoitus, vaikka geeniperimä pistääkin kovasti vastaan!

Saatavilla: Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S|X

Dave the Diver (28.6.)

Dave the Diver on tämän kesän suuryllättäjä. Early Accessista poistunut nimike keskittyy Dave-nimisen hemmon ympärille, joka pyörittää mereneläviä tarjoavaa ravintolaa. Yllätyksellisiä käänteitä ja minipelejä esittelevä teos nostaa hymyn korviin ja todistaa, että pieni voi olla kaunista.

Saatavilla: PC

Gylt (11.7.)

Yksinoikeudella surullisen kuuluistalle Stadia-pilvipalvelulle julkaistu Gylt on mainio hiippailupeli, jonka ainoa miinus oli sen alusta. Nyt se on onneksi vapautettu Googlen kahleista, joten tunnelmalliseen kauhuiluun pääsee käsiksi myös perinteisillä laitteilla.

Saatavilla: Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S|X

Oxenfree II: Lost Signals (12.7.)

Alkuperäinen Oxenfree onnistui luomaan omaleimaisen tunnelman. Se oli kuin moderni osoita ja klikkaa -seikkailu. Jatko-osa tarjoaa samaa pelottelua ja tutkiskelua. Netflixin tilaajat voivat ladata pelin mobiililaitteille lisämaksutta, sillä studio on nykyisin striimausjättiläisen omistuksessa.

Saatavilla: Android, iOS, Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, PlayStation 5

Viewfinder (18.7.)

Aina silloin tällöin tulee vastaan pulmapeli, joka keksii jotain uutta. Viewfinder esittelee konseptin, jota en muista aiemmin nähneeni, sillä pelaaja voi asetella valokuvia maailmaan muokaten ympäristöään. Pulmat nojaavat perspektiivillä leikkimiseen ja nokkeluuteen. Video kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Saatavilla: PC, PlayStation 5

Venba (31.7.)

Intialaisen ruuan ympärille rakentuva Venba kertoo erään maahanmuuttajataustaisen perheen tarinan. Keittiössä kokataan, parannetaan maailmaa ja vietetään aikaa perheen kanssa. Trailerien perusteella peli pursuaa sympaattista yhdessäoloa ja paljon mausteita.

Saatavilla: Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S|X

Ehdota pelejä listalle kommenttiosiossa. Jakaminen on välittämistä.

Kirjaudu kommentoidaksesi