Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

: Pelivinkit maaliskuulle 2018

Tehdään pieni poikkeus sääntöön. Helmikuussa ilmestyi muutama helmi, joita ei käsitelty edellisessä artikkelissa ollenkaan. Tästä syystä vinkkien joukkoon valikoitui tällä kertaa niin sanotusti "vanhoja" pelejä parin uutukaisen rinnalle. Turha antaa omien sääntöjen rajata valikoimaa.

Pois mukavuusalueelta on KonsoliFINin artikkelisarja, jossa keskitytään peleihin AAA-nimikkeiden takana.

Maaliskuu 2018

Florence (13.02)

iOS-laitteiden omistajat nauttivat ihanasta Florencesta jo helmikuun puolella, kun taas Android-käyttäjät pääsevät rakastumaan häneen maaliskuun 14. päivä. Ensirakkauden tunnetta avaava pelin ja sarjakuvan sekoitus kertoo kauniin tarinan omatakeisella, mobiilialustoille sopivalla tavalla. Käsinpiirretty graafiikka ja herkkä ääniraita tuovat päähenkilöt eloon tavalla, jolla jokainen ihastumisen tunteen kokenut voi samaistua. Lyhyt mutta herkkä kokonaisuus.

Saatavilla: Android, iOS

Moss (27.02)

Pikkuruinen Quill-hiiri seikkailee PlayStation VR:lle yksinoikeudella julkaistavassa tasoloikassa. Sympaattinen sankari kirmaa läpi suurten vaarojen apunaan vain terävä miekka ja Lukija – pelaajan omaksuma henkiolento. Polyarcin debyyttijulkaisu on varta vasten suunniteltu Sonyn virtuaalialustalle, ja se on samalla yksi PSVR:n parhaista peleistä. Moss on ihastuttava, kaunis ja hellyyttävä tarina rohkeudesta.

Saatavilla: PlayStation VR

Into the Breach (27.02)

Erinomaisen FTL:n tekijän uusin nimike jatkaa sotaisalla tieteislinjalla. FTL:n tavoin Into the Breach on taktinen roguelike, jossa vaikeustaso on ruuvattu korkealle. Vuoropohjainen taistelu vihollisjoukkoja vastaan antaa paljon eri vaihtoehtoja, ja onpa mukana aikamatkustusta. PC-pelaajille varma tärppi.

Saatavilla: PC

Q.U.B.E. 2 (13.03)

Parin vuoden takainen Q.U.B.E. oli viihdyttävä vaikkakin hieman itseään toistava pulmapeli. Jatko-osa jatkaa tarinaa samassa universumissa, vaikka päähenkilö vaihtuukin brittiläiseksi arkeologiksi. Jälleen pelaaja löytää itsensä keskeltä mysteeristä ulkoavaruuden planeettaa, josta olisi selviydyttävä kotiin ratkomalla mitä monimuotoisimpia aivopähkinöitä ympäristöä manipuloimalla. Toxic Gamesin uutukainen näyttää ja kuulostaa lupaavalta.

Saatavilla: PC, PlayStation 4, Xbox One

A Way Out (23.03)

Game Awardseissa hämmentäneen Brothers-kehittäjä Josef Faresin uutukainen on A Way Out – kahden pelaajan yhteistyöhön nojaava kertomus vankilasta karkaavista veljeksistä. Tappeluita, pulmia, hiippailua ja jännittäviä takaa-ajoja sisältävä kokonaisuus on läpäistävissä vain kimppapelaamisella samalta sohvalta tai verkon yli. Onneksi vain toisen on omistettava itse peli. Toivottavasti mielenkiintoinen konsepti kantaa maaliin asti.

Saatavilla: PC, PlayStation 4, Xbox One

Viime kuun tarjonnasta kannattaa tutustua ainakin tieteisseikkaulu The Stationiin ja savuiseen A Case of Distrustiin.

Ehdota pelejä listalle kommenttiosiossa. Jakaminen on välittämistä.

Kirjaudu kommentoidaksesi