: Pelivinkit maaliskuulle 2019

Maaliskuu on hyvä kuukausi indiepelien rintamalla. Tarjolla on niin kauan odotettu suomalainen helmi kuin myös aikamatka 1980-luvun Britaniaan. Helmikuun puolelta vinkataan myös apinointia.

Pois mukavuusalueelta on KonsoliFINin artikkelisarja, jossa keskitytään peleihin AAA-nimikkeiden takana.

Maaliskuu 2019

Ape Out (28.02.)

Mitä tapahtuu kun valtava gorilla pääsee irti häkistään kerrostalossa, jossa on kymmeniä aseistautuneita vartijoita? Veristä jälkeä nyt ainakin alkuun. Ape Out on hakenut vaikutteita selkeästi Hotline Miamilta. Raakaa toimintaa säestetään nerokkaasti jazz-musiikkiraidalla tapahtumien tahtiin.

Saatavilla: Nintendo Switch, PC

The Occupation (05.03.)

Terroristi-isku järisyttää Britanniaa vuonna 1987. Pelaaja astuu journalistin saappaisiin traagisten tapahtumien jälkeen. The Occupation etenee reaaliajassa, joten pelaajalla on neljä tuntia aikaa tutkia poliittista valtapeliä. Tarina sijoittuu samaan universumiin kuin studion ensimmäinen julkaisu, Ether One.

Saatavilla: PC, PlayStation 4, Xbox One

Baba is You (13.03.)

Suomalaisen Arvi Teikarin palkittu Baba is You julkaistaan (vihdoin) PC:lle ja Nintendo Switchille. Sanaleikeistä rakentuva kokonaisuus pitää sisällään parisataa tehtävää, joissa tarvitaan hoksottimien lisäksi hyvää hahmotuskykyä. Sympaattinen otus työntelee esineitä ja sanoja simppelissä mutta kovin houkuttelevassa teoksessa. Baba is KonsoliFIN?

Saatavilla: Nintendo Switch, PC

The Walking Dead: The Final Season (26.03.)

Tähän mennessä melkein kaikki tietävät, mitä Telltalelle kävi. Siitä huolimatta The Walking Deadin – ja Clementinen – viimeinen kausi saadaan kuitenkin päätökseensä Skyboundin voimin. Neljäs osa kulkee nimellä "Take Us Back." Surullinen tarina, hieno konsepti.

Saatavilla: Nintendo Switch, PC, Xbox One, PlayStation 4

Ehdota pelejä listalle kommenttiosiossa. Jakaminen on välittämistä.

Kirjaudu kommentoidaksesi