: Pelivinkit maaliskuulle 2021

Hiljainen alkuvuosi kääntyy kohti kevättä, ja toivottavasti pelirintamakin rupeaa taas kukoistamaan.

Pois mukavuusalueelta on KonsoliFINin artikkelisarja, jossa keskitytään peleihin AAA-nimikkeiden takana.

Maaliskuu 2021

Maquette (2.3.)

PlayStation 5:n PS Plus -valikoimaan kuuluva Maquette yhdistää romanttista taustatarinaa ja omalaatuista pulmapelailua yhdeksi kokonaisuudeksi. Maatuskamaisen konseptin punainen lanka on maailma toisen maailman sisällä. Kun pikkuruisen avaimen asettaa sillaksi yhdessä paikassa, toisessa pääset juoksemaan sen yli. Arvion voi lukea täältä.

Saatavilla: PC, PlayStation 4, PlayStation 5

Circuit Superstars (5.3.)

Steamin Early Accessiin saapunut Circuit Superstars pistää kaasujalan pohjaan, kun pelaaja pääsee kisaamaan ylhäältä päin kuvatuilla rata-autoilla tekoäly- tai kaverikuskeja vastaan. Nopeuden lisäksi varikkotaktiikat ovat tärkeä osa suoritusta. Konsoliversiot odottavat vielä julkaisuajankohtaa.

Saatavilla: PC

Disco Elysium: Final Cut (Maaliskuu)

Yksi vuoden 2019 yllättäjistä, Disco Elysium, paketoidaan pitkän odotuksen jälkeen Final Cut -lisänimen siivittämänä myös konsoleille. Ensimmäisenä ovat vuorossa Sonyn konsolit, Switch- ja Xbox-julkaisut seuraavat myöhemmin tänä vuonna. Paketti sisältää alkuperäiseen versioon nähden uusia hahmoja, polveilevia tarina-arkkeja ja englannin kielisen ääninäyttelyn koko tarinaan.

Saatavilla: PC, PlayStation 4, PlayStation 5

Buildings Have Feelings Too! (Maaliskuu)

Välillä sympaattiset ja hieman omituiset konseptit ovat niitä parhaita. Buildings Have Feelings Too herättää koko kaupungin henkiin, sillä miksipä ei? Managerointia, suunnittelua ja juoksevia taloja!

Saatavilla: Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, Xbox One

Ehdota pelejä listalle kommenttiosiossa. Jakaminen on välittämistä.

Kirjaudu kommentoidaksesi