: Pelivinkit syyskuulle 2019

Syksyn peliruuhka on kohta parhaimmillaan tai pahimmillaan, riippuu miten asian haluaa kokea. Indietuotoksiakin on tarjolla enemmän kuin pelikellossa on aikaa. Yksi syy(llinen) tilanteeseen on Apple Arcade.

Pois mukavuusalueelta on KonsoliFINin artikkelisarja, jossa keskitytään peleihin AAA-nimikkeiden takana.

Syyskuu 2019

Children of Morta (3.9.)

Luolastoseikkailuja ei ole ikinä liikaa. Children of Morta keskittyy satunnaisgeneroitujen taistelusokkeloiden lisäksi vahvasti tarinaan. Komea, koskettava ja kaikin puolin toimiva kokonaisuus, kuten arvostelu kertoo. Konsoliversiot saapuvat lokakuun alussa.

Saatavilla: PC

Celeste - Farewell DLC (9.9.)

Celeste on yksi viime vuosien parhaista tasoloikista. Piste. Nyt emopeli saa ilmaisen päivityksen yhdeksännen kappaleen muodossa. Vaikeusaste on ruuvattu tappiin, joten tekemistä riittää pitkien hyvästien muodossa.

Saatavilla: Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, Xbox One

Overland (19.9.)

Avaruusoliot ovat vallanneet maailman. Edessä on vaarallinen pakomatka läpi maan keräten resursseja ja etsien lepopaikkoja. Vuoropohjainen Overland on kuin tyylitelty versio XCOMista. Osana Apple Arcaden tarjontaa.

Saatavilla: iOS, Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, Xbox One

Sayonara Wild Hearts (19.9.)

Pop-levy yhdistettynä peliin, sitä on Simogon Sayonara Wild Hearts. Innovatiivinen sekä upea audiovisuaalinen kokonaisuus yllättää monella tapaa ja vie jälleen kerran pelialaa askeleen uuteen suuntaan. Osana Apple Arcaden tarjontaa.

Saatavilla: iOS, Nintendo Switch, PlayStation 4

The Sojourn (20.9.)

The Sojourn tarjoaa ensimmäisen persoonan pulmailua mielikuvituksellisissa ympäristöissä. Värikäs ja omaperäinen puzzle-tarjonta erottuu mukavasti massasta, joten älynystyröitä käyttää mielellään unenomaisessa seikkailussa.

Saatavilla: PC, PlayStation 4, Xbox One

Noita (27.9.)

Nolla Gamesin Noita saapuu Steamin Early Accessiin esittelemään kauniita pikseleitään, sillä jokainen niistä on simuloitu fysiikan lakien mukaan. Sivustapäin kuvattu roguelike onkin hulvaton yhdistelmä ketjureaktiota, tuuria ja epäonnea kohti tuntematonta. Jokaisen kuoleman jälkeen homma alkaa alusta. Ensitestistä voi lueskella täältä.

Saatavilla: PC

Elokuun tarjonnasta kannattaa tutustua ainakin erinomaiseen Telling Lies -dekkariin.

Ehdota pelejä listalle kommenttiosiossa. Jakaminen on välittämistä.

Kirjaudu kommentoidaksesi