: Pelivinkit syyskuulle 2021

Syyskuu jatkaa indiepelien tulvaa. Tarjolla on niin rauhallista tutkimista kuin psykedeelistä taidetta ja perinteisempää seikkailua.

Pois mukavuusalueelta on KonsoliFINin artikkelisarja, jossa keskitytään peleihin AAA-nimikkeiden takana.

Syyskuu 2021

Lake (1.9.)

On vuosi 1986. Kesäinen järvimaisema avautuu pikkukaupungin pääkadulta, kun Meredith Weiss aloittaa pari viikkoa kestävän postivirkailijan pestinsä vanhassa kotikylässään. On aika tutustua ihmisiin ja heidän arkeensa.

Saatavilla: PC, Xbox One, Xbox Series S|X

The Artful Escape (9.9.)

Psykedeelistä rokkia, hurjia käänteitä ja mielikuvituksellisia näkymiä. Sitä tarjoaa Annapurnan uusin julkaisu, The Artful Escape, joka on osa Xbox Game Passin sisältöä.

Saatavilla: PC, Xbox One, Xbox Series S|X

Toem (17.9.)

Valokuvaseikkailu Toem päästää pelaajan kiertämään Ruotsin idyllisiä maisemia tavoitteinaan kiivetä korkealle vuorelle. Matkalla kohdataan eläimiä, hassuja asukkaita ja mystisiä olentoja aina avaruusolioista mörköihin. Kaikki tämä dokumentoidaan kameran linssin läpi. Luen Toemin arvio täältä.

Saatavilla: Nintendo Switch, PC, PlayStation 5

Kena: Bridge of Spirits (21.9.)

Kena, nuori henkiopas, auttaa menehtyneitä siirtymään tuonpuoleiseen. Kaunis maailma on pullollaan sympaattisia apulaisia, mutta myös synkkiä vaaroja. Takaapäin kuvattu toimintaseikkailu on PlayStationin konsoliyksinoikeus.

Saatavilla: PC, PlayStation 4, PlayStation 5

Sable (23.9.)

Pitkään odotetun Sablen aavikkoinen maailma sisältää monia salaisuuksia ja muistoja menneisyydestä. Tutkimiseen ja pulmien ratkontaan keskittyvä avoimen maailman teos ei sisällä ollenkaan taistelua.

Saatavilla: PC, Xbox One, Xbox Series S|X

Ehdota pelejä listalle kommenttiosiossa. Jakaminen on välittämistä.

Kirjaudu kommentoidaksesi


<< Edellinen: Pelivinkit elokuulle 2021
>> Seuraava: Söpöstä ketusta kuoleman jälkeiseen elämään - Indie's Paradise Public Showcase esittelee tulevia julkaisuja