Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

: Pelivinkit tammikuulle 2018

Onko joululahjapelit jo koluttu läpi, eikä alennusmyynneistäkään tarttunut mitään ihmeellistä pelipinon jatkeeksi? Onneksi tammikuussakin ilmestyy uutta, vaikka yleisesti aivan alkuvuosi on hiljaista sorttia julkaisurintamalla.

Pois mukavuusalueelta on KonsoliFINin artikkelisarja, jossa keskitytään peleihin AAA-nimikkeiden takana.

Tammikuu 2018

Nantucket (18.01)

Klassikkoteos Moby Dickin ympärille rakennettu strategiapeli Nantucket päästää pelaajat seilaamaan seitsemällä merellä. Kapteenin lakki päässään pelaaja tekee roolipelimäisiä päätöksiä, jotka vaikuttavat niin tarinaan kuin myös omaan hahmoonsa. Lisäksi purjelaivaa voi ja pitää parannella, miehistön hyvinvoinnista on huolehdittava ja tuleepa vastaan myös armottomia merirosvoja. Päätavoite on kuitenkin saalistaa legendaarinen valkoinen valas – hinnalla millä hyvänsä.

Saatavilla: PC

The Vanishing of Ethan Carter (19.01)

Alkuperäisesti jo 2014 julkaistu The Vanishing of Ethan Carter kääntyy yllättäen vuosien jälkeen myös Xbox Onelle. Rauhalliseen tutkimiseen ja seikkailuun keskittyvä tarina keskittyy nimensä mukaisesti Ethan Carterin ratkaisemattomaan katoamiseen. Ensimmäisen persoonan kuvakulmasta koettava kävelysimulaattori kertaa tapahtumia takaumien kautta samalla punoen Ethanin kohtaloa yhteen.

Saatavilla: PC, PlayStation 4, Xbox One

The Red Strings Club (22.01)

Muutaman vuoden takainen Gods Will Be Watching antoi osviittaa Deconstructeam-studion omalaatuisesta tavasta käsitellä tarinankerrontaa. Tekijöiden uutukainen The Red Strings Club jatkaa vahvasti käsikirjoitetulla polulla, kun tulevaisuuden suuryhtiö aikoo poistaa lääkekeinoin masennuksen, vihan ja pelon yhteiskunnasta. Kaikki eivät suunnitelmista pidä, ja pelaaja on vastarintaliikeen keskiössä taistelemassa isoa pahaa puljua vastaan. Kyberpunkia sekä osoita ja klikkaa -pelejä ei voi ikinä olla liikaa.

Saatavilla: PC

The Inpatient (24.01)

Until Dawnista tuttu Supermassive Games julkaisee ensimmäisen PlayStatin VR -pelinsä tammikuun lopussa. Until Dawnissa nähtyyn Blackwoodin mielisairaalaan sijottuva kauhukokemus pelottelee niin psykologisella kauhulla kuin perinteisemmällä säikyttelyllä. Noin 60 vuotta ennen teinien mökkireissua tapahtuvan jännärin keskiössä on pelaajan ohjastama, muistinsa menettänyt potilas. Tarinan aikana tehdyt valinnat vaikuttavat lopputulokseen, ja on mukaan mahdutettu pieniä pulmiakin.

Saatavilla: PlayStation VR

Viime kuun tarjonnasta kannattaa tutustua ainakin Stick it to the Manin Switch-versioon.

Ehdota pelejä listalle kommenttiosiossa. Jakaminen on välittämistä.

Kirjaudu kommentoidaksesi